Randoms randoms

IMG_6822

* Mulla on heikkous ottaa aina uusi lasi kaapista ja jättää ne edelliset johonkin tiskipöydän ja ruokapöydän välimaastoon. Niin ja mikä ”kuulemma ärsyttävintä” niissä on jokaisessa huulipunan jäljet ja otan aina Sakunkin lasin ja tahrin sen. :)

* Puoliraaka kananmuna on jotain ällöttävintä mitä tiedän. Onkin aina suuri pettymys jos sattuu käymään niin, että muna ei olekaan täysin kypsä. Ensipuraisulla tulee heti fiilis, että sieltä sisältä tulee joku poikanen, yök!

* Olen koukussa Evonian hiusravinteisiin, enkä uskalla enää lopettaa niiden käyttöä. Raijaan pillereitä joka paikkaan enkä tahdo olla päivääkään niitä nappaamatta.

* Mielestäni mielenkiintoisin kirja, jonka olen koskaan lukenut on Raamattu. Eikä tämä ole sidonnainen uskooni millään tapaa. Ihmettelen ettei useampaa ihmistä kiinnosta lukea se kannesta kanteen? Vaikka koko kirja monen mielestä satua olisikin, niin onhan aika moni kirja fiktiivinen.

* Inhoan kaikkia glitterjuttuja. Pahimmat ovat glitter-kimalle käsilaukku tai korkokengät. Hyiiii!! Tallinnassa tuota kimallemuotia näkee aika paljon mutta pakko sanoa, että on kyllä todella kaukana omasta maustani. Paljetit ovat ihan jees esim mekossa tai tietynlaisissa housuissa, mutta sellainen kenkään tai laukun pintaan liimattu glitter/kimallehippu…

* Musta on ihana vanheta. Olen varmaan sanonut tämän aikaisemminkin mutta vanheneminen ainakin tässä vaiheessa elämää tuntuu jotenkin mukavalle. Olisin mielelläni jo 30! ;)

* En usko, että mikään elämässä on pelkkää sattumaa, niitä ei yksinkertaisesti ole. Uskon asioiden olevan ennalta määrätty ja tiedossa. Jokainen ovi joka aukeaa ja valintani sen suhteen on suunniteltu etukäteen. Jokainen ihmissuhde, kaikki kohtaamiset, sekä elämän kipuilut ja oikut. Jos elämässä on paljon vastustusta on silläkin tarkoituksensa, jonka ehkä vasta myöhemmin oivaltaa.

* Olen pitkään miettinyt, että haluaisin ottaa uuden tatuoinnin. Multahan löytyy niitä kaksi, joista toista ”kadun”. Tosin sekin osa elämääni ja yhtä elämänvaihettani, eli katumus on ehkä turhaa. Sanotaanko, että poistaisin jos se olisi helppoa ja halpaa. Haluaisin kuitenkin jonkun siron ja kauniin uutukaisen, ehkä kylkeen. Vielä en ole kuitenkaan päässyt täyteen varmuuteen siitä minkä, joten siksi se vielä toistaiseksi on ottamatta. Ehkä se voisi olla 30-vuotislahjani sitten aikanaan?

* Inhoan drinkkejä. Kaikki makeat Cosmopolitanit ja Sangriat ovat inhokkejani. Myös useampi muukin vähän kirpsakampi drinkki… Niin ja siiderit ja bissekin. Ainoat alkoholit, joiden mausta oikeasti nautin ovat valkoviini ja samppanja, eniten ehkä hyvä valkkari. Ja vielä extra kuivana, kiitos.

* Minun pahe numero 1 on ehdottomasti tällä hetkellä se, että vietän laittoman paljon aikaa kännykkäni ruutua tuijottaen… Välillä toivisin, että voitaisiin palata siihen Nokia 5110 -aikakauteen, jolloin kaikki kontaktointi tapahtui niin alkeellisella tavalla. Muistan oikeasti vielä kuinka 19-vuotiaana Helsinkiin muutettuani luin aina kirjaa ratikassa. :D Enää en voisi kuvitellakaan…

PS. Aurinkoa torstaihinne! 

On my way

7 vastausta artikkeliin “Randoms randoms”

 1. Moikka!
  Kiitos kivasta blogista, tää on niin ihanan monipuolinen sisällöltään :) Oltiin joskus samassa koulussa ja onkin ollut mielenkiintoista seurata matkaasi ja ajatuksiasi blogisi kautta, kun kelaan välillä ihan samoja asioita. :) Kiinnostaisi tietää, kumpaa tatuointiasi kadut ja miksi?

  • Moikka! Kyllähän mä sinut muistan. :) Ja kiva, kun tulit kommentoimaan! Harmillisen harvaan tulee enää noilta ajoilta pidettyä yhteyksiä mutta sellaista se elämä on…

   Selkätatuointini oli harkitsematon nuoruuden oikku. Siitä en pidä. Onneksi en näe sitä jatkuvasti. :D Ristiä korvan takana sen sijaan rakastan. Se on tärkeä minulle ihan symbolina ja asiana.

  • Okei, kiva että muistat! :) Mä en oo koskaan uskaltanut/halunnut ottaa tatuointia, koska kyllästyn eri juttuihin aika helposti, niin en osaa sanoa, mitä kuviota jaksaisin katsella loppuelämäni :D Ehkä pieni tähti ranteessa voisi olla lähimpänä mun tyyliä, mutta luulen, että sekin voisi joskus alkaa häiritä. :D Muistan, että siinä sun tekstitatuoinnissa on tosi kaunis fontti. Ja se ristikin on kyllä kiva :)

   Kaikkea hyvää elämääsi! :)

 2. Mul oli Nokia 3110 eka puhelin :D Oli ihan pakko kirjoittaa…

  Mä oon usein kans sanonut ja ajatellut että kaikella on tarkoituksensa, mutta siinä kohtaa kun maailmaan syntyy lapsi, joka on niinsairas, että se vain kärsii elämänsänalusta loppuun, niin mikä on tarkoitus. Jos tarkoitus on, että toiset oppisivat arvostamaan elämäänsä, kuten olen joskus kuullut, niin on se mun mielestä aika sairas ajatus… Tää on yksi esimerkki, miks en pysty ihan niin täysin uskomaan kaiken tarkoituksellisuuteen… Siispä uskon, että lähes kaikella on tarkoitus ;) ja uskon Karmaan :)

  • Mmm totta. Valitettavasti sairautta on paljon maailmassa. Onhan sekin hankala ajatella, että jos joku läheinen menehtyy niin mikä on tarkoitus… Elämään valitettavasti kuuluu myös sairaudet, kuolema ja monet muutkin ikävät asiat. Uskon, että jokaisen elämänkaari on ennalta määritelty ja toisilla se vaan loppuu aikaisemmin kuin toisilla. Niin karulta kuin se kuulostaskin… Tärkeää onkin nauttia elämästä ja jokaisesta päivästä! :)

  • Niin, kaikkea ei vain voi aina ymmärtää…
   Viimeinen lauseesi onkin se asian ydin varmasti, ”nauttia elämästä ja jokaisesta päivästä” :) <3

  • Ei valitettavasti… :( Mutta itse uskon jälleennäkemisen toivoon. Kuolema ei tunnu niin pahalta, kun tietää vielä kohdattavan.

   Niin. Elä jokainen päivä kuin se olisi viimeisesi… Niinhän sitä sanotaan. Ja näin pitäisi kyllä pyrkiä joka päivä tekemäänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta