#Instalately

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu? Täällä se on hurahtanut taas aivan liian nopeaa ja tämäkin päivä kaikkea touhuten. Postauskin jäi sitten hupsista heikkaa aika myöhäiseen. Kokosin teille pitkästä aikaa Instagram-kollaaseja ihan sieltä Juhannuksesta lähtien. Kauheaa kuinka tuntuu, että siitäkin on jo ikuisuus vaikka juurihan sitä juhlistettiin. Aika menee niin vauhdilla eteenpäin. Onneksi kuvat jäävät muistoiksi hetkistä!

Reaaliajassahan minuahan voi edelleen seurata Instassa nimimerkillä @judezzi.

2015-06-20

Juhannus tosiaan oli ja meni. Me vietettiin perjantai nummelassa, joten vasemman laidan asukuva onkin se aaton lookkini. / Väsättiin ihka aitoja Juhannusseppeleitä aidoista materiaaleista ja olivat muuten aika nättejä! Käsityöt kunniaan. :) / Ja juhlat jatkuivat vielä lauantainakin, tosin rennommalla meiningillä. Vieteltiin iltaa ystäväpariskunnalla ja koitettiin pitää väsy poissa mitä erikoisemmilla ”kukkadrinkeillä”. Vaikken yleensä drinkeistä välitä niin hittolainen tuo oli hyvää! / Ja sitten darrapäivän lookkia. Kivat silmänaluset ja tukkakin on aikamoinen variksenpesä.

2015-06-027

Näin kesällä olen huomannut himoitsevani yhä useammin ja useammin jäätelöä karkkien sijaan. Parasta on jädekiskalta ostettu jäätelopallo! / Lotta lähetti minulle hänen Barcelonan puhelinkuvasaldoaan ja sieltä löytyi muutama kelpo otos tai noh aito ”turistipose”. Tuo oli kyllä niin mahtava kaupunki ja reissu kokonaisuudessaan. Ikävä tulee, kun kuvia katselee… / Jos se *CocoVi:n super protein maku brownie on mielettömän hyvää, niin tämä kookos-lime on erinomainen kakkonen! Raakapatukat ovat vaan niin parhautta ja mielestäni yksi herkullisimmista välipaloista.

2015-06-25

Kauneusunilla kera uusien ripsien, kiitos vakkarihuoltajalleni *Beauty Anniinalle. / Havahduin yksi päivä siihen, kuinka vähän Helsingissä tulee käytyä ns. nähtävyyksissä. Sitä on jotenkin liian lähellä kaikkea… Tuomiokirkko on monelle turistille upea kokemus, itse kuljen sen ohikin vain harvoin. / Zarasta löytyi täydelliset casualit pökät, joita ostin heti kerralla kolmessa värissä. Ihan parhaat duunissa mutta myös iltamenoihin aika toimivat. / Leffaherkkujen ei tarvitse aina olla kasa karkkia ja sipsipussi… Nektariinit ja vesimeloni, iso sydän!

2015-07-01

Tein täydellisen alelöydön taannoin, nimittäin Stella McCartney for Adidas tennarit. Pitkään olen valkoisista lenkkareista haaveillut Niken Air Maxit myytyäni, joten nämä olivat kyllä aika täydelliset! Hintaa jäi alen jälkeen reilu 40 euroa. / Asuselfietä lähiviikoilta. / Olen Ruohonjuuri Delin suurkuluttaja. Ehdottomia suosikkejani ovat etenkin heidän salaattinsa, sekä nämä chia-puddingit. Oikeasti ostakaa joku kerta ja maistakaa, niin hyvää ja täyttävää! / Chia-puddingia tulee tosiaan väsäiltyä myös kotona suhteellisen ahkeraan. Tällä viikolla postasin suklaisen reseptin teille ja jos se mennyt ohitse löytyy postaus täältä.

2015-07-03

Kuluneella viikolla kuvattiin Sakun ohjaamaa Poets Of The Fallin uusinta musiikkivideota, jossa olen myös itse roolissa. Mielenkiinnolla odotan videon ulostuloa! Huikea biisi ja kuvamatskustakin tuli aivan loistavaa. Oli myöskin mukava päästä näyttelemään, viime kerrasta on aikaa. / Pitkästä aikaa tuli hyödynnettyä naapurimme sushi-mestaa. Siellä on ehkä parhaat sushit ja mikä parasta, vielä suhteellisen edulliseen hintaan. / Ja voi, että!! Voitte kuvitella miten ihana tällaista palleroa on käydä hoitamassa… Vielä tämän viikon ajan olen varamamina pikku Tildalle ja herra Oscille.

2015-06-202

Perinteinen aamusmoothieni. Sisältää montaa eri superfoodia, hunajaa, marjoja ja banaania. Niin ja ei muuten maistu läpi, kun miksaa oikein! ;) / Eilen vieteltiin tyttöjeniltaa Hakaniemessä. Oli ihana nähdä Tampereen ystävääni ja samalla muutamaa muuta Stadin neitoa. Iltaaurinko loi aika ihanat kuvauspuitteet ja päädyttiinkin kuvailemaan meistä jokaisesta otokset ikkunalaudalla. / Tämän hetken ehdottomat suosikkifarkkuni ovat Barcan Bershkasta ostamani girlfriend-jeanssit. Niin täydelliset! Rennot mutta oikein yhdisteltynä myös hyvin naiselliset. / Tämä kuvaa hyvin fiiliksiäni ennen juoksulenkkiä. Ei muistaakseni ollut mikään paras moodi tuolloin… :D

Näillä meiningeillä uuteen viikkoon, unia ja huomiseen! xoxo

Seuraa minua INSTAGRAMISSA / FACEBOOKISSA / BLOGLOVINISSA

* Tuote saatu blogin kautta

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta