Ripped jeans by Dr. Denim

Olen joskus aikaisemminkin täällä hehkuttanut Dr. Denimeja niiden mukavuuden vuoksi. Kaapistani löytyy tällä hetkellä kolmet parit, jotka jokaiset olen muokannut ”uuteen uskoon”. Jostain syystä en ole enää aikoihin tykännyt ns. basic farkuista vapaa-ajalla. Kaikissa pitää olla jotain revittyä, ainakin polvet ellei jotain muutakin. Fiksaatio mikä fiksaatio.

Sain taannoin valita yhtestyössä *House Of Brandonin kanssa heidän valikoimista jotain haluamaani ja yllättäen päädyin Denimeihin. Tällä kertaa valitsin Lexy Lightstone -mallin, joka on väriltään vaaleahko denim ja vyötärökorkeudeltaan korkea. Koska basic-malli ei nyt vaan satu omaa silmääni miellyttämään joutuivat nämäkin ”kovaan” käsittelyyn… Polvet auki ja toiseen reiteen pieni extrareikä. 🙂

Koko näissä farkuissa on muuten XS ja itse olen 171 cm pitkä. Housut on selkeästi tehty pitkäsäärisille henkilöille, sillä minäkin joudun kääntämään lahkeita jos haluan pitää ne ns. nilkkapituisina. Onneksi tuo nyt ei ole mitenkään vaivalloista. Toinen vaihtoehto on vaan lyhentää lahkeet tai leikata saksilla naks, naks. Muuten kyseiset housut ovat kyllä ihan täydellisimmät kapeat farkut mitä tiedän. Niin mukavat päällä ja minulla ainakin nuo vanhimmat ovat kestäneet jo 1,5 vuotta kovassa käytössä. Suosittelen!

Onko täällä muita Dr.Denim -faneja?

2015-07-101IMG_7956-001IMG_7960

*Dr. Denim – Lexy Lightstone

* Housut saatu blogin kautta

Kommentit (9)
  1. Mulla noi tohtorit kestää varovaisella käytöllä just ja just vuoden kun oikein sinnittelee, ne nimittäin ratkeavat joka kerta haaroista.. Oon nyt vuoden välein ostanu uudet jo parin vuoden ajan ja oon alkanu harkita vaihtoa, ärsyttää kun aina sama juttu! 😀 mutta muuten oon kyllä samaa mieltä, ihan parhaat luottohousut!

    1. Aijaa? 😀 Itse en käytä päivittäin, että olisiko sillä vaikutuksensa kestävyyteen? Mutta paljon olen niitä ekojakin käyttänyt ja ehjät ovat paitsi niistä kohdista jotka olen itse repinyt. 😉

      1. Voi hyvinkin olla, mulla melkeinpä jokapäiväisessä käytössä.. 😀

        1. Nojoo, sitten varmasti on. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *