Miksi käytän ripsienpidennyksiä?

Kun pidin tuossa vuodenvaihteessa ripsitauon, sain paljon kommentteja siitä kuinka minun ei kannattaisi laittaa enää ripsiä takaisin. Niin turhaa, kun omatkin ripset ovat hyvät? -Ei minusta. Nojoo, ehkä olen hieman koukussa mutta haittaako se? Mulla ei ole muita ”koukutuksia”, ei löydy rakennekynsiä tai hiustenpidennyksiä. Olen aina tykännyt kauneudesta ja halunnut panostaa ulkonäköön. Tällä en nyt tarkoita tuntitolkulla aamulla peilin edessä meikkaamista tai mitään ulkonäkö on tärkein -meininkiä mutta pidän kauneudesta. Kiinnitän muissakin ihmisissä huomioni siistiin yleisilmeeseen. Sanotte mitä sanotte mutta ulkoisella habituksella on merkityksensä. Se on se jonka me ensimmäisenä näemme toisessa ihmisessä.

Työssäni minun tulee näyttää joka päivä huolitellulle, en voi lähteä töihin tukka rasvaisena tai ilman minkäänlaista ehostusta. Vapaa-ajalla olen kyllä todella paljon esimerkiksi ilman meikkiä ja mulle ei ole ongelma olla kuvissa pakkelitta, tai mennä vaikka keskustaan hetki sitten sängystä nousseena. Usein näin vapaa-ajallani teenkin. Osasyy toki tähän freesimpään ilmeeseen 24/7 on varmasti nuo räpsyttimet tuossa silmäluomilla. Ripset avartavat katsetta ja pahimmassakaan krapulassa et näytä niin ”pahalta”. Niiden helppous ja huolettomuus on koukuttanut minut täysin. Muistan, kun 2010 otin ensimmäisen kerran ripset ja tuolloin makasin huollossakin sen kolmisen tuntia, siis oikeasti kolme tuntia. Onneksi Anniina huoltaa mun ripset reilussa tunnissa. :D

IMG_7849

Käytän ripsiä siis pääosin niiden huolettomuuden vuoksi. Inhoan ripsivärillä sottaamista, koska omalla kohdallani se on kirjaimellisesti juurikin sottaamista. Minulla on myös hyvin itsepäiset ripset, jonka vuoksi joudun käyttämään vaan vedenkestävää ja tämä taas ei irtoakaan päivän päätteeksi ihan simsalabim. Kaiken lisäksi silmäni ovat vielä herkät, joten niiden rääpiminen saa itkurefleksin aikaan. Ja mites sitten täällä ulkomailla oleminen? En osaisi kuvitellakaan matkustavani ilman ripsiä. Kun sitä viettää aikaa auringossa ja rasvailee ihoaan säännöllisesti ei ole mukavaa, että ripsivärit ovat poskilla. Tai jaksaako kukaan edes meikata aurinkoon? Nojoo, freesimpi ilme täälläkin on aika jees!

Alkuunhan minulla oli ne ihan perinteiset ripsienpidennykset. Kun volyymit nostivat päätään siirryin niihin. Itse pidän näistä huomattavasti enemmän. Kevyemmät ja luonnollisemmat, siinäpä ne syyt. Huollossa käyn kolmen viikon välein mikä toimii omalla kohdallani parhaiten. Osahan *Beauty Anniinan asiakkaista käy huollossa jopa 4-5 viikon välein. Tuohan on aivan taivaallista jos ripset noin pitkään pysyvät! Pysyvyys on aika paljon kiinni myös omasta ripsestä. Itselläni on aika rasvoittuvat luomet mikä taas rasvoittaa myös ripsien seutua ja tämän vuoksi neljä viikkoa on ihan maksimi. Koska kuitenkin haluan, että ripset ovat siistit jatkuvasti, huollatan ne kolmen viikon välein. Se on mielestäni sopiva, ei liian usein eikä liian harvoin.

IMG_7859

Itselleni se paras ripsipituus on 10-11 mm ja kaarevuus D. C ja D -kaarevuudessa on pieni ero mutta tämäkin kannattaa kokeilemisen kautta valita. Toisten silmän malli ei siedä D:tä, koska se on kuitenkin suhteellisen kaareva. Itse pidän siitä, että ripsissä on sitä kaarevuutta. Pituudesta voi sitten puolestaan hieman karsia. Kannattaa kuitenkin testailla sopivaa pituutta ja pyytää vaikka useampaa sekaisin, sekin on mahdollista. Anniina ainakin tekee aina omien toiveideni mukaan juuri sellaiset ripset kuin itse tahdon. :)

Jos joku tälläkin hetkellä miettii ottaisiko ripset, kokeilisiko vaikka kesän ajaksi niin minä ainakin voin lämpimästi suositella! Tärkeintä on, että menet hyvälle tekijälle. Itse suosittelen lämpimästi *Beauty Anniinan Anniinaa, joka on tällä hetkellä hyvin suosittu ripsien tekijä ja häneltä löytyy sitä osaamista sekä mikä tärkeintä, kokemusta. Älä mene paikkaan josta et tiedä millaisilla ripsillä tulet ulos!! Anniinalla on aloittanut kesän alussa uusi työntekijä, kosmetologiksi vastavalmistunut Tuuli. Hän tekee uusia volyymeja 100 euron hintaan ja huoltoja 55 eurolla. Anniina puolestaan loihtii kesäräpsyt hintaan 120 € uudet ja huollot 65-80 €.

Onko teillä muuten painavia syitä miksi käytatte ripsienpidennyksiä? Onko se se helppous vai yksinkertaisesti ulkonäkö? 

IMG_7845

*Ripsienpidennykset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

On my way

6 vastausta artikkeliin “Miksi käytän ripsienpidennyksiä?”

 1. Ymmärrän kyllä, miksi ripsiä laitetaan ja saattaisin jäädä itsekin ekasta kokeilusta jo koukkuun. Jotenkin vaan melkein 1000e vuodessa on turhan kova hinta itselleni tuosta ilosta. Mulla on myös herkät silmät, joihin käytän Lorealin vedenkestävälle meikille tarkoitettua putsaria. Tuo on melkeinpä ainoa, joka ei kirvele ja sen öljymäinen koostumus on tehnyt tosi hyvää myös ripsilleni. Suosittelen! Silti en käytä vedenkestävää ripsaria ( paitsi aurinkolomalla, jonne olen juuri lähdössä) vaan Isabellan tuuheuttavaa Volume Lashes -mascaraa, jota ennen taivutan ripsien taivuttimella. Ripseni ovat lähes samanlaiset, kuin sinulla kuvien perusteella. Katsotaan, miten tuolta lähes +40C helteestä selviää ilman tekoripsiä :) Elämäni ensimmäiset rakennekynnet otan kokeiluun reissua varten, ehkä minä jään sitten niihin koukkuun…

  • Niin, toki ripsillä on hintaakin. Eli ymmärrän tuonkin pointin kyllä jos eivät sovi budjettiin… Toisaalta ihmiset laittavat aika paljon rahaa moneen muuhunkin turhempaan. :)

   Mulla on myös aika herkät silmät mutta koskaan eivät ole ripsistä allergisesti reagoineet mitä olen kyllä ihmetellyt. Anniinalta löytyy allergialiimaa jota käyttää mullekin aina toisinaan jos tuntuu, että silmät ovat herkillä tai vuotavat helposti. Eli silläkin on mahdollista ripset saada jos on herkät silmät. Rakennekynnet ovat myös minun unelmalistalla mutta ne taas tuntuvat ehkä vähän turhilta itselleni. Nyt olen saanut omiakin kynsiä hieman parannettua, joten tilanne ei ole enää edes niin paha. :) Ihanaa reissua muuten!!

 2. mäkin oon niin koukuttunu, nyt 4 vuotta oon ollu koukussa ja pienet tauot tuossa välissä on aina ollut niin tuskaa :D nää on niin helpot kun mun ei tarvitse duuniin laittautua niin silti on aina siistin näkönen kun on nää ripset. ja mummot aina mun duunipaikassa jaksaa ihmetellä näitä ripsiä ja kehuu niin kauniiksi :D

  • No sanoppa muuta! :D Hahah, ihanat. Voisi luulla, että hieman olisivat ihmeissään mitkä moiset. Ei tainnut olla heidän aikanaan… ;)

 3. Haluaisin kysyä miten piilarien kanssa pärjää ripsenpidennyksillä? Itselläni oli pidennykset 2011 ja kovasti tuntui ikävältä, silmät punaiset ja ja kutisevat.

  • Mun mielestä pärjää paremmin pidennyksillä kuin ilman. Kun ei ole ripsiä joutuu silmiin koskemaan enemmän (meikkaus, puhdistus jne.) ja omalla kohdallani nuo seikat ärsyttävät silmää ja sen ympärysihoa. Ripsien kanssa ei ole ollut mitään problemaa… Ja piilarit sinällään eivät tee asiaan mitään poikkeusta. Ja mä käytän aika paljon linssejä, 3-5 kertaa viikossa viikosta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta