Kotona ollaan

Terveisiä aurinkoiselta Rodokselta! Muutama tunti sitten kotiuduttiin matkalta ja täällä sitä ollaan hurjan pyykkivuoren ja muun matkalaukku kaaoksen keskellä… Rodos paikkana yllätti meidät aivan ällikällä ja kokonaisuudessaan matka oli todella onnistunut! Harvoin mulla matkan jälkeen jää ikävää kohteeseen mutta jostain syystä nyt jäi. Viikossa tuli nähtyä ja koettua niin paljon. Palailen reissupostausten kera tulevalla viikolla sillä kerrottavaa kyllä löytyy. Vielä jatkuu loma pari viikkoa ja nyt keskitetään energiaa jo seuraavaan reissuun, nimittäin Berliiniin. Sinne suunnataan perjantai -aamuna. Tuskin maltan odottaa! Matkakuume jäi kyllä aikatavalla vielä päälle, nimittäin katsottiin jo tänään ehdittäisiinkö reissata vielä ma-to välillä jonnekin, hahah. Ehkä nyt kuitenkin chillataan Suomessa ja kehitellään täällä kaikkea kivaa.

Alla vähän esimakua Rodoksen asukuvista, joita tulikin napattua lähestulkoon joka ilta ennen dinneriä. Olipa oikeasti niin ihanaa pukeutua kesäisesti! Itse rakastan kivoja kesävaatteita ja harmittaa todella paljon, että niitä ei täällä ihan hirveästi viitsi edes ostella, koska käyttöä ei juurikaan ole. Noh, edes pari kertaa vuodessa nautiskellaan. ;)

PS. Pahoittelut hitaasta kommentteihin vastailusta! Meillä pätki wifi jonkun verran, joten koitan vastailla teille asap tänään tai ihan viimeistään huomenna.

IMG_8447-001IMG_8448IMG_8450IMG_8451IMG_8449IMG_8452IMG_8455

Sandaalit H&M / Haalari Forever 21 / Laukku LV / Käsikoru Rodos (käsityötä) / Kello MK

On my way

6 vastausta artikkeliin “Kotona ollaan”

  1. Onpa ihana asu! <3 Kiva kuulla, että teidän reissu oli onnistunut :) Loman jälkeen jää meilläkin aina matkakuume päälle ja tekee mieli heti alkaa suunnittelemaan uutta reissua!

    • Kiitos! Nojoo, jäi kyllä aikamoinen kuume päälle taas. :D Onneksi Berliini tuo pientä helpotusta. ;)

  2. Hyvältä näyttää, ihana tuo jumpsuitti! Täälläkin kaipaillaan kesävaatteiden käyttöä, onneksi lomat alkavat parin viikon päästä. Ei ole kyllä montaa kertaa tarvinnut sortseja vielä pukea :)

    • Kiitos! Mä oon tämmönen jumpsuit-lover. :) Ja sanoppa muuta! Tulisi jo ne shortsikelit…

  3. Rodos on niin upea! <3 mikäs sävy sulla on siitä Anastasia beverlyhilssin kulmaväristä? Kyselin jo aiemmin mutta lienee hukkunut johonkin :D niin ja ihanaa loman jatkoa! :)

    • On ihana mesta! Hei eikä, pahoittelut. Kommentit ovat hieman sikinsokin, kun lomalla toimi wifi huonosti ja kotoa olen kyllä koittanut vastailla mutta näemmä joku uupunut. Eli mulla on tummin sävy koko sarjasta. Jos saisin valita toisin ottaisin sen toisiksi tummimman… On meinaan hieman liian tumma, joten joudun käyttämään osaksi myös luomiväriä. Liian tummat kulmat ovat helposti hieman luonnottomat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta