Fell in love with shoes

Tiedättekö tunteen, kun aina välillä löytää jotain ylitsepääsemättömän ihanaa? Se on se yksi silmäys ja tiedät, että tuo juttu on saatava. Jos lähdet pois, homma jää vaivaamaan. Ihan pakko palata.

Minulle käy nykyään todella harvoin vaatteiden kanssa tällaista. Suomessa mietin aika pitkälle mitä ostan jos ostan. Ulkomailla olen jostain syystä aina hieman lepsumpi mutta Suomessa ollessa tämä pätee aina 100%:sesti. Eilen Zarassa yksi vilkaisu näihin ihanuuksiin riitti vangitsemaan minut täysin. Ja tämä tapahtui tietysti niin klassisesti siinä vaiheessa, kun oltiin jo kaupasta lähtemässä. Pari tuntia myöhemmin palasin, löysin oman kokoni ja hypin onnesta. Ne olivat minun.

Olen sitä mieltä, että jos näkee jotain minkä haluaa se pitää yksinkertaisesti ostaa (toki budjetin rajoissa). Jos tarvii edes yksi ajatus uhrata sille, että ostanko? Vastaus on, että älä osta. Itse ainakin voin sanoa, että tuollainen epäilevä vaisto on saanut minut palautushommiin monen monta kertaa… Tällä kertaa palautuksesta ei ole tietoakaan nimittäin sen verran ihanat kesäkengät löysin. Ja meneväthän nämä vielä syksynkin puolella. Berliiniinkin huikea saada jotkut lenkkareiden, korkkareiden -ja sandaalien välimaastot. Täydellistä!

Mitäs te olette mieltä? Oliko nappi ostos? :)

IMG_85442015-07-21IMG_8548

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta