Sunset in Rhodes

Yksi ehkä parhaimpia asioita lomallamme olivat ne auringonlaskut. Joka ikinen ilta aurinko laski niin kauniisti maalaten taivaan milloin minkäkin väriseksi. Etenkin iltoina, kun hengailtiin hotellimme loungessa ja terassilla saatiin todentaa tuota kauneutta. Välillä käveltiin myös naapurirantaamme näkyä ihastelemaan. Vaikka olen jonkun verran matkustanut ja noita auringonlaskuja nähnyt, olivat Rodoksella näkemämme jotenkin aivan erityisen kauniita.

Auringonlaskut ovat mielestäni jotain niin mystistä. Toiset tykkäävät katsella, kun uusi päivä alkaa ja aurinko nousee. Minä taas nautin tuosta laskusta, siinä on jotain niin kaunista ja mieltä rauhoittavaa. Taivas maalautuu nätiksi ja fiilis on käsin kosketeltava. Toivottavasti näistä kuvista välittyy edes pieni ripaus tuosta kokemastamme tunnelmasta.

IMG_8032IMG_8033IMG_8049IMG_8046IMG_8038IMG_8053IMG_8057IMG_8068IMG_8459IMG_8059

On my way

3 vastausta artikkeliin “Sunset in Rhodes”

 1. Wautsi! Ihan huikeita kuvia! Auringonlaskut ovat aina niin hienon näköisiä ja romanttisia.
  Ja sä oot kyllä todella kaunis:) Ulkoisesti ja sisäisestikin, sellaisen kuvan olen susta saanut!
  Tykkään sun pohdiskelevista teksteistä, niitä on mukava lukea.

  • Voi kiitos!Ne ovat kyllä, ahh. Toivottavasti Berliinissäkin nähtäisiin muutama kaunis!

   Ja kiitos, todella mukava saada positiivista palautetta. <3 Ihanaa loppuviikkoa sinne!

 2. Moikka!
  olin entisen kihlattuni kanssa rodoksella kolmisen vuotta sitten. Ja nuo auringonlaskut olivat niin huikeita ! Vuokrasimme skootterin neljäksi päiväksi ja ajelimme sillä aina katsomaan rantaan niitä tai yhdelle kukkulalle. Tuli ihan mieleen kun näytti värit ihan samoilta ja maisemat :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta