Pitsihaalarissa

Valkoista ja pitsiä, hippihenkisyyttä ja boheemeja lookkeja. Siinä tämän kesän oman pukeutumisen ehdottomat kulmakivet. Ja kuten olen monesti täälläkin todennut, rakastan haalareita. Ensimmäinen ”aikuisiän” sellainen minulla oli jo kymmenen vuotta sitten, ennen kuin niitä kauheasti edes katukuvassa näkyi. Muistan, kun ostin kirpparilta jonkun ihme farkkuvirityksen, saksin shortsihaalariksi ja puin. Edelleen tuo rakkaus vaan pitää pintansa. Kuosit, lahkeen pituudet ja mallit vaan vaihtelevat vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Niissä on jotenkin niin turvallista olla. Koskaan ei vilku eikä tarvitse varoa, että pakara pilkahtaisi. Haalarit ovat söpön tyttömäisiä mutta mielestäni jollain tapaa myös hyvin naisellisia. Sopivan peittäviä ja yksi ihan ehdoton iso plussa, niissä ei koskaan mikään paikka kiristä! Mukavuus ennenkaikkea… :D

Tämä kuvien pitsihaalari löytyi Rodokselta jostain pienestä putiikista. Rakastuin etenkin tuohon selkäosuuteen, joka olisi muuten aivan paras ilman rintsikoita. Mielestäni ei kuitenkaan paha näinkään. Myös haalarin monikäyttöisyys sai minut tekemään ostopäätöksen. Tarvittaessa toimii juhlassa, mutta ei laisinkaan paha esimerkiksi kaupungin shoppailureissulle.

Yksinkertaisen kaunis mielestäni. Vai mitä mieltä olette? Onko täällä muita ehdottomia haalari-faneja? :)

IMG_8319IMG_8325IMG_8324-001IMG_8326IMG_8322IMG_8327

On my way

10 vastausta artikkeliin “Pitsihaalarissa”

 1. Moi,
  Tää menee nyt ihan ohi aiheen, mutta ajattelin sulta kysässä kun noudatat gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota niin mitä vitamiinejä syöt? Itsellä kauheat vatsaoireet, jotka tulee luultavimmin ruuasta, testeissä ei tullut mitään sairauksia esille. Eli ruokavalion muutos edessä.. :)

  • Moikka, eipä haittaa. :)

   Syön Luontaistukku.fi:n probiootteja ja entsyymejä. Lisäksi karpalo-tabletteja, Hiuksille Evoniaa, näin kesällä aurinkokapseleita ja monivitamiininkin pyrin muutaman kerran viikossa nappaamaan. Käytän kuitenkin paljon superfoodeja, pähkinöitä ja öljyjä joten noilla tavoitan niitä vitamiineja joita en ruoasta saa. Pakko kuitenkin sanoa, että on aika huuhaata luulla, että maidoton ja gluteeniton ruokavalio olisi jollain tapaa ”vitamiiniton”. Kalsiumiakin voi saada niin monesta lähteestä, samoin kuituja. :)

   Jos vatsa reagoi, kokeile alkuun maidotonta, gluteenitonta ja sokeritonta. Omalla kohdallani ero oli selkeä entiseen ja siitä voi sitten alkaa testailemaan mikä reagoi jos reagoi. Myös antibioottikuurithan saattavat pistää vatsan sekaisin, joten parinkin vuoden takaiset kuurit saattavat vaikuttaa. Itselläni onneksi vatsa hieman karaistunut ja nykyään pystyn esimerkiksi syömään tiettyjä viljoja aina välillä ja jopa juustoja. Toki niitä ylläreitäkin aina välillä koetaan, kun luuli että joku käy mutta eipäs käynytkään. Se on sellaista jatkuvaa itsensä tutkailua se. :)

  • Oi, iso kiitos kattavasta vaustauksesta ja vinkeistä!:)

 2. Hei,
  Sun tukka on upea! Muistaakseni olet ottanut siihen keratiinisuoristuksen?
  Pähkäilen menisinkö ittekin, koska oma tukka tosi kihara mutta pelkään ettei pysy suorana?
  Lisääkö hoito hiusten kiiltoa tai litistääkö päätä myöden?
  Kiitos <3

  • Moikka ja kiitos! :)

   Joo siihen tehtiin kesän alussa keratiinisuoristus joka kyllä jonkun verran hiuksen rakennetta muutti mutta valitettavasti se täydellinen pysyvyys jäi aika lyhyeksi. Eli tukka kihartuu kyllä edelleen jonkun verran varsinkin kuumassa ja kosteassa. Mun tukka on myös rasvoittunut helpommin mutta siihen saattaa vaikuttaa myös tuo ilmasto ja se, että ulkomailla tuli pestyä hiuksia joka päivä. Pitää vähän seurailla mitä tässä nyt tapahtuu… Hiuksillakin on kuitenkin erilaisia kausia ja oma kuontaloni on niin kampaajan tarpeessa tällä hetkellä… :D

   En siis voi omakohatisesta kokemuksesta sanoa, että pysyvyys olisi täysi kymppi mutta kokeile. Riippuu myös paikasta jossa tehdään ja aineista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta