Neulemekossa

Rakastan erilaisia neulemekkoja. Suomen sääolosuhteissa niiden käyttö kuitenkin jää valitettavan vähäiselle. Oma ehdoton suosikki yhdistemäni ovat ruskettuneet sääret kera remmikenkien ja siihen rento pidempi neule. Sukkisten ja maihareiden kanssa homma on ihan jees, mutta ei kuitenkaan ihan samoissa svääreissä. Kesä, mikset voi olla seuranamme useammin?

Berliinissä puin ensimmäisen kerran päälleni Rodoksen Zaran aleista löytämäni rennon mutta hieman siistimmän nuden neulemekon. Tuo oli itseasiassa rakkautta ensisilmäyksellä ja ostin neuleen senkin uhalla, että Suomessa käyttö jää tyyliin yhteen kertaan. Ja onneksi ostin, tuo on niin ihana! Harmi, että kuvausolosuhteet olivat hieman noh tylsähköt, mutta olihan asu jollain tapaa pakko ikuistaa.

Mitäs te olette mieltä tästä dinner-lookista tai ylipäänsä neulemekoista? :)

IMG_8953-001IMG_8949-001IMG_8944-001IMG_8954-001IMG_8948-001IMG_8933-001

Kengät H&M / Neulemekko Zara / Kello MK / Rannekorut random shop / Sormukset GT & Bershka

PS. Hiukseni ovat tällä hetkellä kovasti kampaajan tarpeessa ja omani jäi taannoin äippälomalle. Osaisiko joku suositella hyvää tekijää Helsingistä ja mieluiten keskustan tuntumasta? Kaikki vinkit olisivat enemmän kuin tervetulleita! Tämä tyttö nimittäin tahtoo uuden syystukan. :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Neulemekossa”

  1. Salon Erassa 10 ratikan päättärillä, Kirurgia vastapäätä! Siellä on töissä Säde, todella taitava, huippu tyyppi ja hinta kohdallaan! Suosittelen :)

  2. Oi, upea! Itsekin rakastan neulemekkoja! Musta ne itseasiassa ovat syksyllä parhaimmillaan. Esim. toi mekko yhdistettynä syysnillkureihin <3

    • Kiitos! :) Niin no totta. Mä vaan inhoan sukkiksia. :D

  3. Hiustrendi on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!! Sijaitsee Töölössä ihan siinä Kisiksen tuntumassa. Monen vuoden kokemuksen huippuosaajia, kertovat rehellisesti oman mielipiteen, eikä kohauttele vaa olkia ja kaikin puolin iha mahtavia tyyppejä! Oma vakkarikampaajani on siellä ja pois en kyllä vaihda :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta