#instajuly

Aurinkoista sunnuntaita jokaiselle! Niin se loma vaan hurahti ja huomenna olisi ensimmäinen työpäivä kolmen viikon lööbailun jälkeen. Tuntuu kyllä, että nämä kolme viikkoa ovat kestäneet pitkään ja sitä on todenteolla saanut rentoutua! Reissut auttavat ”loman tunnussa” aika pitkälle, nimittäin uusi ympäristö ja ne kokemukset. Tuntuu kuin lyhyessä ajassa tapahtuisi paljon enemmän.

Moni teistäkin minua Instagramissa jo seurailee ja on varmasti myös sitä kautta seurannut lomani kulkua. Edelleenkin löydyn sieltä nimimerkillä judezzi, eli jos et vielä seuraile niin alahan kipin kapin seuraamaan! ;) Tässä postauksessa kuitenkin pientä koostetta lomani aikaisista IG-päivityksistä sepustusten kera.

2015-07-014

Loma alkoi selfiellä ja pussilla Punnitse & Säästä -herkkuja. Mieheni on muuten nimennyt kaupan ”Punnitse & Tuhlaa:ksi” sillä hänen mielestään hinnat noille ihanuuksille ovat aivan liian korkeat. Toki se riippuu mihin vertaa mutta kyllähän silti ostan noita mieluummin, kuin pussin irtokarkkeja. Myös Rodoksen aurinko kuului ihan lomani alkupätkään. On muuten todella jees lähteä heti kesäloman alussa matkalle jotta pääsee siihen reissufilikseen! Edelleen ikävöin tuota merta, maisemia ja kauniita auringonlaskuja.

2015-07-018

Rodoksella tuli nautittua auringon ja lämmön lisäksi myös paljon hyvää ruokaa! Suomeenkin kaipaisin ravintolaruoan hintojen laskua, sekä muutenkin enemmän tapas-kulttuuria. Tuolla oli niin ihanaa, kun pienin hinnoin pystyi maistelemaan erilaisia annoksia. Suomessa alkupalat ovat kyllä hurjan kalliita ja harvasta paikasta saa enää mitään esimerkiksi vitosella. Toki jos tiedätte jonkun ihanan edullisen tapas-mestan niin saa vinkata?

Joku kyseli Rodoksen rantojen perään niin pakko todeta, että itse ei tullut löhöttyä kuin tuolla Tuulisella Rannalla ihan hotellimme naapurissa. Se siis mitä loman aikana nyt edes tuli löhöttyä… Itse nautin rauhallisista rannoista ja siinä mielessä Tuulinen oli aivan täydellinen, vain muutama hassu turisti paahtamassa. Pientä miinusta kivisestä rannasta…

2015-07-153

Matkapostauksissa taisin unohtaa mainita, että kävimme myös ajamassa kartingia. Lindoksen ja Rodoksen kaupungin välillä sijaitsi ulkorata, jossa pääsi ajelemaan täysin vapaalla radalla. Myös kuumaa ajopukua ei taidettu Rodoksella tuntea, vaan ajelemaan pääsi ihan omissa kuteissa kypärä päässä. Hintaa kahdellekymmenelle minuutille kertyi 15 €. Lienee kuitenkin vähemmän kuin Suomessa? Pari muuta kuvaa selfien lisäksi on napattu Lindokselta ja toinen Vanhasta Kaupungista, jostain sieltä sivukujilta.

2015-07-022

Noita #outfit #selfieitä tuli jonkun verran Rodoksella räpsittyä. Oli niin ihana pukeutua kesäisesti dinnereille, crop-toppeja, polvipituisia hameita, shortsihaalareita ja mitä vielä. Kumpa nuo vaatteet pääsisivät elokuussa vihdoin täälläkin käyttöön… Rodokselta Suomeen palattuamme ruokavalio muuttui taas astetta terveellisemmäksi. Joka aamuinen superfood-smoothie maistuikin yllättävän hyvältä tauon jälkeen ja mites tuo Bryggerin kanasalaatti? Ensimmäinen kerta oli kyseisessä ravintolassa ja vitsit! Menen kyllä toistekin.

2015-07-027

Lomalla tuli pyöräytettyä myös omenapiirakka, josta postailin reseptiä blogiinkin. Jos resepti on mennyt ohitse niin se löytyy TÄÄLTÄ. Mua on tainnut puraista jonkunlainen leipuri -kärpänen, sillä viime aikoina tuo puuha on tuntunut todella mukavalta! Tässä myös muutamat lomani lemppari shopping -löydöt. Gina Tricotin alesta kuudella eurolla tuo vaalea olkapäät paljastava mekko, Zaran super ihanat kengät, sekä Lumenelta saatu ”my little pony” kynsilakka, kuten sen nimesin. Tavallisesti suosin neutraaleja lakkoja mutta tässä on kyllä sitä jonkunlaista potkua!

2015-07-028

Berliinissä yksi parhaimmista seikoista olivat herkulliset kahvit! Lähes joka paikasta sai cappuchinon soijamaidolla, joka on ehdoton suosikkini. Kahvien hinnat olivat myös ehkä hitusen edullisempia kuin Suomessa. Täällä tulee meinaan todella harvoin napattua kahvilakahvia juuri niiden korkeiden hintojen vuoksi… Myös KIKO yllätti minut Berliinissä. Kävin ihan huvikseen kyseisessä liikkeessä mutta halpojen hintojen vuoksi epäilin surkeaa laatua, toisin kuitenkin kävi. Piti tehdä oiken comeback kauppaan vielä viimeisenä päivänä, sillä löysin aivan huikeita juttuja. Jokainen ostamani tuote osoittautui mielettömän hyväksi ja mikä parasta, laadukkaaksi. Edullinen hinta ei siis tosiaankaan aina kerro laadun heikkoudesta.

Berliinin reissun jälkeen oli jälleen ripsihuollon aika, eikä varmaan tule kenellekään yllätyksenä mihin suuntasin? No mihis muuallekaan kuin yhteistyökumppanilleni Beauty Anniinaan. :) Aika moni teistäkin on alkanut Anniinaa ripsien laittajana suosimaan mikä on ihan mahtavaa. Hän on niin taitava ja nopea, joten suosittelen ehdottomasti jokaiselle LAADUKASTA ripsipaikkaa empivälle. Beauty Anniinahan löytyy myös IG:stä nimimerkillä @beautyanniina, sieltä löytyy hänen työnsä jälkeä ja kuvia ripsistä. Jos hieman kattavampaa tietopakettia kaipaa yrityksestä ja haluaa vaikka ajan varata, kannattaa tsekata Anniinan uudet nettisivut TÄÄLTÄ.

2015-07-032

No sitten loman loppuhuipennukseen, nimittäin kolmevuotispäiväämme *Långvikin kylpylässä (*blogiyhteistyö). Oli aivan mahtava vuorokausi, tietenkin parhaassa seurassa. Meillä tuli kolme vuotta täyteen ja täytyy sanoa, että paljonhan noihin vuosiin on mahtunut! Långvik oli järjestänyt meille aivan ihanat puitteet, joissa keskittyä tärkeimpään, eli toisiimme. Suosittelen kyllä lämpimästi etenkin aikuisille ja pariskunnille. Oiva tapa juhlistaa vuosipäivää tai ihan vaan vaikka elämää ja yhdessä oloa. Rauhaa ja lääniä piisaa.

On my way

4 vastausta artikkeliin “#instajuly”

  1. Oon kuullu tuota kauppaa kutsuttavan myös ”Punnitse ET (&) säästä” :DDD

    • Samaa nimeä kuullut :D ja osa ainakin on kalliimpaa, noista ”herkuista” en tiedä, mutta esim. Maca on halvempaa ostaa valmiissa paketiss ja marketin hyllyiltä saa samoja teepaketteja halvemmalla :P Herkkuostoksilla tulee kuitenkin joskus käytyä, ihanat valikoimat ;)

  2. Hih, kukaan mies ei tajua tätä Punnitse & Säästä juttua, koska pienelle pussille kertyy tosiaankin hintaa aika paljon. Mä ostin viime viikonloppuna Helsingin reissulle matkaevääksi noita herkkuja ja kappas, jäipä poikaystäväkin koukkuun! :D Minusta korkea hinta on oikeastaan ihan ookoo, koska tällöin tulee ostettua pienempi pussi kuin filmarista ja jotenkin ne muutamat namuset maistuvatkin paremmilta. ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta