Raikas tuoremehu hellepäiviin

Kyllä hymyilyttää, kun katsoo ikkunasta ulos. Aurinko ja KESÄ! Se sitten kuitenkin saapui Suomeen, edes yhdeksi viikoksi. Lämpöiset päivät tuovat tullessaan paitsi auringon paisteen, myös raikkaat kesäjuomat. Toki tuorepuristettuja mehuja ihan ympäri vuoden suosin mutta lämpimillä vielä eritoten. Ja kuten viikon alussa kirjoittelin, näin loman jälkeen sitä vaihtaa ihan mielellään sen viinilasin raikkaaseen ja vitamiinipitoiseen mehulasiin…

Olen mehujen suhteen hyvin kokeileva. Vaikka ihan tavallinen tuorepuristettu appelsiinimehu onkin ehdoton suosikkini, kyllä monen monta erikoisempaakin yhdistelmää on tullut testattua. Eilen väkersin juissin mangosta, appelsiineista ja granaattiomenasta josta tulikin erityisen raikas, sekä täyttävä! Ja jos joku vielä väittää etteivät mehut voi tehdä kylläiseksi, niin tämän myötä ennakkoluulot kyllä karisee. Jopa perheen miespuolinen henkilö totesi, että täyttävää on.

IMG_9251-002

Mango-appelsiini-granaattiomena mehu

  • 4 appelsiinia
  • 1 granaattiomena
  • 1 mango
  • Jäitä tai jäävettä oman maun mukaan

Kuoritaan appelsiinit ja puristetaan lingossa mehuksi. Laitoin myös granaattiomenan ”siemenet” lingon kautta mutta helpompi tapa on ehkä käyttää sitruspuristinta. Muutamia siemeniä jätin yli ”sattumia” varten. Yhdistetään näiden kahden hedelmän mehut ja laitetaan sivuun odottamaan mangoa, joka ensin kuoritaan ja pilkotaan sekä murskataan blenderillä. Lopuksi kaadetaan appelsiini-granumehu blenderiin ja lisätään sekaan tarpeen vaatiessa hieman jäävettä tai jääpaloja. Itse pudottelin mehulasiin vielä lopuksi niitä edellä mainitsemiani ”sattumia” eli granaattiomenan siemeniä, nam!

Ihanan raikkaita hellepäiviä jokaiselle! :)

IMG_9259-002IMG_9276-002

On my way

2 vastausta artikkeliin “Raikas tuoremehu hellepäiviin”

  1. Hei! Löysin sattumalta sun blogin, ja tää onkin aivan ihana! Vaikutat tosi mukavalta ja fiksulta. En lue kuin kolmea muuta blogia (joista kaksi on kissablogeja :D), joten taidan olla aika nirso. Hyvinvointi, terveys ja kauneus kiinnostavat aiheina, mutta suurimmassa osassa blogeista mennään minun makuuni liian pitkälle ja ollaan liian ehdottomia, liian yhden totuuden varasa, liian ilottomia ja armottomia. Tulee vaan itselle saamaton looseri-olo, kun joku syö yhden kanapalan joka toinen päivä ja asuu salilla (joo, kärjistetysti). Tää sun blogi vaikuttais olevan ihanan monipuolinen ja juuri sopivan elämäniloinen hyvistä asiasisällöistä huolimatta, jos ymmärrät mitä ajan takaa:) Juuri terveys on sellainen aihe, josta kirjoitettaessa tekstistä tulee niin kovin helposti ilotonta, ja elämästä suorittamista. Kauneusjutut on taas helposti liian itserakkaan kuulosia. Saahan sitä pitää ihan sellaista blogia kuin itse haluaa, totta kai, mutta mua ei huvita lukea niitä. Tänne palaan ehdottomasti lukemaan arkistoja läpi, kun on enemmän aikaa, ja odotan uusia postauksiasi! Oikein ihanaa loppukesää Sinulle! :)

    • Voi kuinka mukava kuulla! :) Toivottavasti jäät lukemaan, se olisi ilo. Itse pidän blogeista joissa on ajatuksia pintaa syvemmältä. Toki kauneus, terveys ja muoti tasapainottavat mutta sisällössä pitää olla kuitenkin sitä jotain.

      Ihanaa loppukesää sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta