Freesi vesimelonismoothie

Mä en ole koskaan erityisemmin välittänyt vesimelonista. Miesystävä on ihan melonihullu (gröhöm) ja kyseistä hedelmää meiltä jatkuvasti jääkaapista löytyykin, kesät talvet. Muutama päivä sitten sain kuitenkin jostain älynväläyksen tehdä melonista smoothieta ja eipä ollut muuten huono väläys! Kertaheitolla nousi suosikikseni. :) Ihan pelkästään melonia en kuitenkaan käyttänyt, vaan iskin sekaan myös keitettyjä vadelmia ja tuoreita mintunlehtiä. Ihan super hyvää ja raikasta, kokeilkaahan!

Vesimeloni-vadelma-minttu smoothie

  • 1/4 vesimelonia
  • 200 g vadelmia (keitäthän jos ulkomaisia)
  • 5 tuoretta mintunlehteä

Ohje onkin sitten hurjan simppeli. Eli pilkotaan meloni ja lisätään muut aineosat jonka jälkeen hurautetaan blenderissä niin, että massa on tasaista. Ja koska vesimeloni on tosiaan hyvin nestepitoista, mitään nestettä ei tarvitse erikseen lisätä. Nam, nam!

Aurinkoista lauantaita! Puss!

IMG_9298-002

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta