Skannaa kasvosi UV-kameralla

*Postaus toteutettu yhteistyössä NIVEAn kanssa

Kesä ja aurinko, niin parhautta! Harmi vaan, että Suomessa on tänä kesänä saatu nauttia tavallista vähemmän tuon lämpömöllykän hellinnästä. Onneksi nyt kuitenkin näyttää hieman valoisammalle ja nuo helteet tulivat ehkä joksikin aikaa jäädäkseen? Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! Vaikka aurinko ei ole Suomea juurikaan tänä kesänä hellinyt, on se varmasti lämmittänyt meitä jokaista elämämme varrella aika mukavasti. Sitä on oltu hyvin päivettyneitä ja joskus poltettukin itsemme. Mutta mitä tapahtuu ihollemme jos se palaa? Kun kuulin Nivean tarjoamasta mahdollisuudesta kuvauttaa kasvojen iho UV-kameralla, kiinnostuin toden teolla. Mikä ihme on UV-kamera ja mitä sillä saadaan selville?

Asiasta voi ottaa selvää tulevana keksiviikkona 12.8 klo. 11-18 Hietaniemen rannalla Helsingissä. NIVEAn aurinkoasema nimittäin saapuu rantsuun kera UV-kameran ja mikä parasta, tapahtumassa kasvojen kuvauttaminen on kaikille täysin ilmaista! Kyseessä on siis kamera, joka paljastaa miten aurinko on hipiääsi kohdellut. UV-kamera näkee ikäänkuin ihosi sisään ja paljastaa mahdolliset jo aikaansaadut vauriot. Tällä näet vaurioiden laajuuden jos olet esimerkiksi usein polttanut kasvosi, tai ihan vaan altistunut paljon auringolle. Itselleni kasvojen palaminen on tapahtunut kerran elämässä, joten mielenkiintoista nähdä onko se kenties jättänyt jonkunlaiset pysyvät vauriot? Joskus ravasin myös solkussa tiuhaan tahtiin, joten sekin on saattanut vaurioittaa ihoani sisältäpäin.

IMG_8501IMG_8503-004

Tänä päivänä en voi itse liiaksi toitottaa kuinka tärkeää on suojautua auringolta. Vaikka me suomalaiset sitä kovin vähän tavallisesti vuodessa saamme, kannattaa se lyhytkin aika käyttää kertoimia ja laadukkaita aurinkovoiteita. Iho on suurin elimemme ja niin arvokas! Se suojaa meitä ympäröiviltä maailman saasteilta, sekä juurikin UV-säteilyltä. Itse ainakin olen aktivoitunut suojauksessa viime vuosina ihan eri tapaan kuin nuorempana. Silloin mentiin jopa suojakerrottomalla babyoililla, koska piti vaan saada bruna pintaan ja nopeasti. Arvaatte varmaan kuinka siinä sitten tietenkin kävi…

Itselleni riittää tavallisesti NIVEA sun 10-15 sk, ihoni ei nimittäin ole herkästi palavaa sorttia ja tänä päivänä oleilen auringossa muutenkin pienempiä aikoja kerrallaan, kuin aikaisemmin. Olen käyttänyt itseasiassa NIVEAn tuotteita jo iät ja ajat ja todennut ne ehdottomasti parhaiksi! Sieltä löytyy laaja valikoima voiteita jokaisen ihon tarpeisiin, ne eivät allergisoi, takaavat varman suojan, sekä hyvän värin. Jos tuntuu, että oikean suojakertoimen löytäminen on hankalaa tai kaipaisit muuten vaan apua rasvan valinnassa, NIVEAn aurinkoasemalla tarjotaan UV-skannauksen lisäksi myös asiantuntevaa opastusta. Siispä jos satut keskiviikkona 12.8 klo. 11-18 välillä Hietaniemen uimarannan nurkilla kulkemaan, tai vaikka siellä aurinkoa ottamaan, poikkeahan ihmeessä NIVEAn pisteellä! :)

Itse olen suuntaamassa myös kyseiseen tapahtumaan heti töiden jälkeen ja mielenkiinnolla odotan UV-kameran tuloksia! Paljastankin omani teille vielä loppuviikosta. ;)

On my way

3 vastausta artikkeliin “Skannaa kasvosi UV-kameralla”

    • Suhtautuisin varauksella moisiin… Tätä tutkimusta ei muuten linkattu jutussa?

      Eli en lähtisi tällaisen perusteella polttamaan itseäni tuolla aurinkoseoksella, vaan käytän kyllä kertoimia. Tosiaan joskus mennyt babyoililla ja lopputulos ei ollut hauskaa… Itse kyllä uskon, että suojakertoimet suojaavat ja ehkäisevät palamista. Kun ei pala, ei saa niin herkästi ihosyöpääkään.

      Mutta toisaalta. Varmaan vähän kaikessa on jotain ”syöpää aiheuttavaa” ja sen voi saada loppupeleissä mistä vaan vaikka kuinka välttelisi…

    • Magneettimedia ei ole luotettava lähde, kannattaa googlata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta