Vuosipäivä Långvikissa

* Postaus toteutettu yhteistyössä Långvik Congress Wellness Hotel kanssa.

Heinäkuun viimeinen päivä tuli kolme vuotta täyteen siitä, kun alettiin miesystäväni kanssa seurustelemaan. Vuosittain ollaan tehty kyseisenä päivänä jotain speciaalia, joten eihän tämänkään vuoden kanssa halunnut tehdä poikkeusta. Mikä olisikaan siis parempi tapa viettää vuosipäivää kuin pienen matkan päässä Helsingistä, luonnon helmassa, uiden, saunoen, poreillen ja ruokaillen?

Långvik on tuttu meille molemmille jo entuudestaan viime kesän ”get awaysta”. Tuolloin paikkaan tykästyttiin ja niin mielellämme uudelleen sinne palattiin. Kylpylähotelli on juuri sopivan matkan päässä Helsingistä ja kivasti luonnon helmassa. En tiedä muista siellä käyneistä mutta omasta mielestäni Långvikin rauha on se mikä koukuttaa, siellä oikeasti voi kuulla omat ajatuksensa. Tottakai tietyn lisäsäväyksen paikkaan tuovat poreilu, uinti -ja saunomismahdollisuudet. Ja jos haluaa oikein rentoutua, on mahdollisuudet myös erikseen tilattaviin spa-hoitoihin. Aktiivisille lomalaisille Långvikista taas löytyy näin kesällä mm. kuntosali, golf-mahdollisuudet, sup-melontaa, beachvolley & tennis-kenttä, sekä upeat puitteet ulkoilulle.

IMG_9221-002IMG_9081-002IMG_9040-0022015-07-313IMG_9072-005IMG_9087-002IMG_9077-005

Me haluttiin tehdä vuosipäivästä luonnollisesti meidän näköisemme, eli rentouduttiin ihan olan takaa ja syötiin hyvin. Saimme iloksemme majoittua upeassa Ritari-sviitissä, jolla riitti kyllä kokoa ja mahtipontisuutta! Naureskeltiinkin kuinka oma kotimme onkin pieni tähän verrattuna, hih. :) Huoneessamme oli myös poreamme, jossa uinti -ja saunareissun jälkeen nautittiin muutama tunti kuohuvaa. Tuolle päivää sattui vielä ihan kivat kelit, jolloin poreilun lomassa pystyi käymään terdellä vilvoittelemassa.

Ja jos tosiaan siitä uimisesta pitää, Långvikista löytyy altaita moneen makuun. On suurempi uima-allas jossa on mahdollisuus uida matkaa, kaksi poreallasta, yksi kylmäallas ja kahluualtaat. Saunojiakaan kylpylä ei jätä kylmäksi, nimittäin perussaunan lisäksi löytyy höyrysauna ja televisiolla varustettu infrasauna. Tuo on infra on muuten ehdoton suosikkini, laittaa nesteet kivasti liikkeelle.

2015-07-319IMG_9147-004IMG_9138-002IMG_9114-002IMG_9122-002IMG_9131-002

Ja kuten mainitsin, vuosipäiväämme kuului tietenkin kunnon fine dining -illallinen (*omakustanteinen). Nautimme sen Långvik Bistrossa, jossa tarjolla oli hieman tavallisesta poikkeavia makuelämyksiä. Meidän menuusemme kuului juustolautanen, gratinoituja etanoita, paistettua siikaa ja paahdettua marmorifileetä. Pakko sanoa, että pieni ähky oli tuon illallisen jälkeen, mutta positiivisella tavalla toki. :) Minäkin joka olen ollut etana inhoaja innostuin kokeilemaan ja tykästyin! Kai se noidenkin suhteen riippuu täysin siitä miten ovat maustettuja.

Tälle kyseiselle perjantaille sattui muuten vielä hauskasti, nimittäin yksi molempien suomalainen suosikki artisti Mikko Pohjola sattui keikalle Långvikin ENJOY! Live friday -iltaan. Aivan loistava live-artisti ja pakko sanoa, että kun se ”Sängyn reunalla” -biisi pärähti soimaan sitä oltiin tippa linssissä. Kyseinen artisti istui illan tunnelmaan aivan loistavasti ja sen huomasi koko paikan fiiliksestä.

IMG_9224-002IMG_9201-0022015-07-316

Kuten olen ennenkin todennut, aamiainen on mielestäni aina se yksi hotellimajoituksen ehdoton lemppari. Ylipäänsä rakastan aamiaisia ja brunsseja! Långvikissa buffet oli osattu toteuttaa erityisen kivasti. Paljon raikkaita hedelmiä, leikkeleitä, tuoreita vihanneksia, puuroa, lämpimäisiä halukkaille ja jogurtti-myslipöytä. Tuollaisella aamiaisella jaksaakin pitkälle iltapäivään saakka!

IMG_9216-002IMG_9214-002

Meillä oli aivan ihana vuorokausi Långvikissa ja empä voi taas kuin todeta, että pakko päästä uudestaan! Kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen kupeessa, jonne pääsee siis hienosti myös juna-taksi -yhdistelmällä myös näin autottomana. Ihan loistava miniloma arjesta etenkin aikuiseen makuun, suosittelen lämpimästi. :)

Kiitos vielä ihana Långvik!

Långvik Congress Wellness Hotel / Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi / puh. (09) 2959 9301 / vastaanotto(at)långvik.fi / http://www.langvik.fi/

On my way

4 vastausta artikkeliin “Vuosipäivä Långvikissa”

  1. Miten Långvikissä on järjestetty saunominen eli ovatko miehet ja naiset erikseen? Esim. Katinkullan kylpylään on tosi tylsä mennä pariskuntana, kun joutuu saunomaan eri puolilla. Lånvik vaikuttaa kyllä todella ihanalta paikalta! Voisin hyvin harkita meillekin tuollaista minilomaa seuraavana vuosipäivänä :)

    • Höyrysauna on yhteinen mutta sielläkin niin paljon höyryä ettei toista näe. :D Ja taitaa siinä joku aitakin olla välissä…

      Tuo on muuten seikka jota olen myös joskus miettinyt. Sekasauna uikkareilla olisi tosi jees tuollaisissa tilanteissa, kun pariskuntana liikkeellä. kaippa niitä jossain onkin? Ja jep, ihana mesta! Niin semmonen aikuiseen makuun oleva. Jos vertaan vaikka moniin suurempiin kylpylöihin joissa paljon lapsia niin tuolla kyllä ihana rauha. Täydellinen paikka pariskuntalomalle. :)

    • Joo, on kyllä yksi suosikkimme! :) Ja vielä tosiaan sopivan lähelläkin. Menkää ihmeessä joskus käymään! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta