Pirtsakka ananas-sitrussmoothie

Vaikka pääosin täällä blogissani kirjoitan positiivisesti olostani (mitä se siis suurimman osan ajasta nykyään onkin) mahtuu joukkoon kuitenkin niitä huonoja päiviä, tai viikkoja. Tämä viikko on ollut juurikin sellainen, oikukas. Maidottomalla, gluteenittomalla ja sokerittomalla vatsani voi kaikista parhaiten mutta arvanette mitä tapahtuu jos lähden lipsumaan edes vähän tai vähän enemmän… Hankalinta on se, että välillä suuremmatkaan lipsumiset eivät aiheuta mitään reaktioita, päinvastoin ja toisinaan taas sama leipä tai juusto saa vatsani paisumaan kaksinkertaiseksi tai möyrimään useamman päivän ajan.

Tämä viikko on tosiaan ollut todella ikävä. Vatsa on ollut hyvin herkkä ja reagoinut lähes kaikkeen mitä olen syönyt. Tavallaan kurja todeta tämä, koska suuhuni on tosiaan yhä enemmän ja enemmän viime päivinä eksynyt ihanaa mozzarellaa, luumuja, leipää… Mitä enemmän syön näitä taas kerran todistetusti ärsyttäviä aineosia, sitä enemmän vatsa oikuttelee. Se lomamoodi nyt vaan sattui jäämään päälle…

Smoothiet ovat ehdottomasti niitä vatsalleni erinomaisesti sopivia ”ruokia”. Smoothie voi olla rakennettu marjoista, kasviksista tai hedelmistä ja silti se aina toimii. Ja vaikka monien vatsaa esimerkiksi sitrushedelmät ärsyttävät, olen itse huomannut päinvastaisen reaktion. Sirussmoothiella on vatsaani rauhoittava vaikutus! Vielä tänään tuli typeryyttään vedettyä lounaalla mozzarellaa, joten pieneen kipristelyyn väsäsinkin ananas-sitrussmoothien. Olo helpottui kummasti ja kaiken lisäksi koko sitruspommi maistuikin vielä erinomaiselle! Kolme aineosaa ja se on siinä.

2015-08-016

Ananas-sitrussmoothie

  • 1/2 ananasta
  • 1 greippi
  • 1 sitruuna

Jos et pidä sattumista, mehusta sitrushedelmät mehulingolla ja lisää blenderiin jossa ananaspalat. Itse taas pidän hedelmälihasta, joten blendasin ananakset ja verigreipin (tosin poistin suurimmat ”valkoiset kuoret”) ja sitruunan mehustin lingolla. Lopuksi kuitenkin kaikki yhteen ja halutessaan joukkoon muutama jääpala. Yksinkertaista hyvää!

Mukavaa perjantai-iltaa jokaiselle! :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta