Maanantaissa on voimaa!

Muistan tuon ajan jolloin maanantai oli viikon huonoin päivä. Sitä ei koskaan voinut mikään pelastaa ja jo aamulla sängystä noustessa toivoin, kumpa päivä kiitäisi nopeaa. Nykyään menen aina maanantaisin kahdeksaan töihin. Vaikka tuo tavallaan saattaisi olla ärsyttävä juttu, (kuka nyt maanantaina tahtoo noin aikaisin olla toimistolla?) en koe itse enää sitä laisinkaan huonoksi asiaksi, päinvastoin. Kun päivä lähtee käyntiin hyvissä ajoin, on aikaa saada aikaiseksi vaikka ja mitä! Itseasiassa olen huomannut aika yllättävän seikan, nimittäin maanantaista on sen entisen ikävyyden sijaan tullutkin loistava päivä. Asenne ratkaisee.

Sen sijaan, että miettii maanantain olevat se viikonlopun jälkeinen ”tuskapäivä” kannattaa opetella ajattelemaan päivä uuden viikon alkuna, jolloin edessä on kokonaiset viisi päivää aikaa toteuttaa itseään. Ehkä kliseistä mutta toimii! Myös ihanien asioiden tekeminen viikon alussa auttaa. Osta kotiin kukkia, nauti katsellen suosikkisarjaasi, käperry kultasi kainaloon ja unohda treeni jos sille tuntuu. Kuuntele itseäsi ja kehoasi.

Täällä päivä on mennyt kutakuinkin edellä mainitsemallani tavalla. Olen ottanut todella rennosti, ostanut ruusuja kotiin, suunnitellut tulevaa viikkoa, syönyt hyvin ja herkutellut. Lisäksi katsonut rikollisen monta jaksoa, ette ikinä arvaa mitä? Vähän ehkä nolottaa myöntää mutta kyllä, koukussa ollaan Gossip Girl -sarjaan… Itkeäkö vaiko nauraa? :D Tämä on siis sinällään erikoista, sillä yleensä inhoan ”jenkki-draamaa” mutta tässä on vaan sitä jotain, mikä saa vaan katsomaan jakson toisensa perään… Vielä mennään ekalla kaudella, joten kerrankin sarja jossa tuotantokausia riittää, eikä hetkeen tarvitse miettiä mitä sitä seuraavaksi katsoisi. Muita kyseiseen hömppään koukuttuneita? 

IMG_9702-001

Loppuun vielä muutamia netistä poimittuja voimaannuttavia mietelauseita näin uuden viikon kunniaksi:

Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.— Herman Cain

Päätä mitkä ovat korkeimmat arvosi ja päämääräsi. Ole rohkea ja sano hymyillen ja anteeksi pyytämättä ’ei’ muille asioille. Ja kun teet näin, entistä isompi ’kyllä’ hehkuu sisälläsi.— Stephen Covey

Et koskaan tule muuttamaan elämääsi, ellet muuta jotain mitä teet päivittäin.— Mike Murdock

Suurin osa ihmisistä on olemassa, mutta ei elä.— Benjamin Disraeli

Todellista onnea ei saavuteta mielihyvän tavoittelulla, vaan olemalla uskollinen arvokkaalle päämäärälle.— Helen Keller

Minun elämäni yhtenä johtotähtenä on ollut: kun unohtaa sen, mitä ei voi muuttaa, on onnellinen.— Arvo Ylppö

Aikuisuuteen kuuluu elämän risaisuuden hyväksyminen. Kun tuhannennen kerran antaa itselleen anteeksi samasta asiasta, ei ole enää varaa tuomita muita.— Tommy Hellsten

Kun työ on nautinto, elämä on ilo. Kun työ on velvollisuus, elämä on orjuutta.— Maxim Gorki

Aitojen asioiden reitti ei oikeasti koskaan kulje töyssyittä.— Samuel Butler

Energistä alkanutta viikkoa jokaiselle! :)

On my way

3 vastausta artikkeliin “Maanantaissa on voimaa!”

    • Noniin, yksi uskalsi ilmoittautua. ;) On kyllä hittolainen aika koukuttava sarja!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta