Uusia tukkatuulia

Reilu viikko sitten sain aikaiseksi vihdosta viimein varata ajan kampaajalle. Ystäväni suositteli minulle *Salon Duessan Hannaa, jolle sainkin yhteistyön merkeissä ajan heti parin päivän päähän soitosta. Olin varautunut viikkojen odotukseen, joten tämä natsasi kyllä paremmin kuin hyvin! Tilanne hiusteni kanssa oli äitynyt aika pahaksi, viime leikkauksesta useampi kuukausi, monta kotiväriä päällekkäin ja bonarina kuivaakin kuivempi latva. Kutaa tukalle tekivät myös nuo ulkomaanreissut tässä kesän aikana…

Talven mustan kauden kauden jälkeen olen jälleen alkanut haaveilemaan hieman vaaleammasta lookista. Sellaisesta pehmeästä ja luonnollisesta. Raidat ovat erinomainen keino vaalentaa tukkaa ilman radikaaleja värinpoistoja, joten päädyttiinkin Hannan kanssa hieman ombretyyliseen raidoitukseen. Itse tyvivärin halusin pitää aika viileänä, koska jostain syystä kylmät sävyt kehystävät mielestäni kasvojani paremmin. Tyvi voi olla siis aika tumma ja pehmeys sitten siellä liikkuvassa latvassa.

Pituudesta annoin napata ihan huoletta huonot pois. Hiuksenihan ovat olleet hyvin pitkät mutta latva sellainen ”hiirenhäntä”. Nyt hieman luonnonkihara pörröpääni on huomattavasti terveemmän näköinen ja myös latvasta ihanan pehmeä. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen! Myös raidoitus onnistui, niitä tuli juuri sopivasti ja niin ettei hius päässyt ihan kuivahtamaan. Mieluummin pikkuhiljaa kuin lopputuloksena kuiva korpputukka.

Mitäs mieltä te olette lopputuloksesta? Onko hieman pehmeämpi väri parempi kuin kylmä musta?

IMG_9524IMG_9525IMG_9526IMG_9527

*Salon Duessa ei ollut minulle kampaamona laisinkaan entuudestaan tuttu mutta nyt voin kyllä lämpimästi suositella! Hannan kanssa juttu luisti ja hänen aurinkoinen olemuksensa piristi kyllä ehdottomasti omaa päivää. Nätin tukan ja hyvän mielen kera lähdin kampaamon ovesta ulos. :)

Jos jollain teistä on myös tukka kipeästi kampaajan tarpeessa tai ihan rehellinen hiuskriisi, voin antaa lämpimät suositteluni kyseisestä kampaamosta ja Hannan ammattitaidosta. Hän muuten lupasi lukijoilleni vielä tarjouksen, eli väripaketeista (sisältää värikäsittelyn ja leikkauksen) -20 % alennuksen ”koodilla” ON MY WAY. 

Yhteystiedot:

Hanna Pietikäinen / Salon Duessa / puh. 045 3445433 / Pohjoinen Makasiinikatu 4, 00130 Helsinki

* Kampaamopalvelut saatu blogin kautta

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta