Paras ihonhoitosarja

Peilikaapistani on jo jonkun aikaa löytynyt yksi ihonhoitosarja ylitse muiden. Tämä on sarja, josta sain alunalkujaan blogin kautta testattavaksi muutaman tuotteen ja sen jälkeen olen ollut ihan myyty. En suostu enää vaihtamaan merkkiä mihinkään muuhun, koska Neutrogena Visibly Clear.

Minähän olen aina luullut etten ole merkkiuskollinen eikä minusta saa sellaista tekemälläkään. Toisin on näemmä alkanut tässä aikuisiällä käymään, kun yhtäkkiä löytyykin niitä uusia kestosuosikkeja enenevissä määrin… Ylipäänsä ihonhoidon suhteen olen aina ollut hyvin tunnollinen. Tunnollinen siinä mielessä, että iho putsataan joka päivä meikistä vaikka tulisit esimerkiksi huppelissa neljältä himaan. Myös aamuinen puhdistusrituaali on ihan must! Silmänympärysvoidetta käytän myöskin päivittäin, käyttänyt itseasiassa seiskaluokalta saakka. Uskon siihen, että ruokavalion, unen, vedenjuonnin ja yleisten elämäntapojen lisäksi ihon pintapuhdistuksella on tärkeä vaikutus siihen miltä iho näyttää ulospäin.

IMG_9717-001

Kuten mainitsin, tuotteiden kanssa olen sijaan soutanut ja huovannut. Joskus kaapistani on löytynyt Nivean puhdistusmaito ja toisinaan Lancômea. Tämä oikeastaan siksi etten vaan yksinkertaisesti ole ollut tarkka siitä mitä tuotteita käytän. Okei, puhdistusmaito/geeli ja kasvovesi ovat ne kulmakivet mutta se mitä merkkiä ne ovat, on ollut aika sama minulle. En ole siis koskaan kokenut mitään ”wow-elämystä”, en sellaista jonka koin näiden Neutrogenan tuotteiden kanssa.

Ja jotta ei mene yhtään creepymmaksi niin vähän lisää pökkyä pesään! Eilen nimittäin naureskelin minäkin itselleni, kun tosissani fiilistelin näitä tuotteita Sakulle. Se tunne, mikä iholla on esimerkiksi ”Daily Scrubin” jälkeen on jotain todella outoa. Myös kasvovoide saa ihon kihelmöimään jännästi mutta samalla mielihyvää tuottavasti. Nyt kuulostaa to-del-la oudolta, eikö? :D Näiden jälkeen tulee yksinkertaisesti ihana olo kasvoihin ja itseasiassa koko kroppaan. Sellainen puhdas ja pehmeä fiilis miellyttävää tuoksua unohtamatta. Hankala oikeasti selittää, sillä eron tuntee vain itse kokeilemalla.

IMG_9727-001IMG_9732-001

Kyseiset Visibly Clear Pink grapefruit -tuotteet on tarkoitettu etenkin epäpuhtaalle iholle (kuten moni saattaa tietääkin) mutta missään nimessä ne eivät ole ”kiellettyjä” ihan normaali ihoisiltakin! Itseasiassa näissä on se hassu juttu, että eivät kuivata normaalia/paikoitellen kuivaakaan ihoa. Tämän todistan omalla ihollani, johon olen kokeillut normi/sekaihon erilaisia puhdistusgeelejä ja aina todennut niiden tekevän ihostani kamalan kuivan, sekä punakan. Näiden kanssa ei vaan käy niin. :)

Minä oikeasti harvoin hehkutan mitään tuotteita näin paljon mutta näiden suhteen olen nyt vaan yksikertaisesti hyvin uskoutunut ja miten sen nyt sanoisi ”myyty”. Olenko ainoa vai löytyykö muita Neutrogean-faneja? :)

Kuvissa esiintyvät tuotteet ovat:

 • Pink Grapefruit – Facial Mask (syväpuhdistava pesugeeli) 
 • Pink Grapefruit – Daily Scrub (mikrorakeista sisältävä kuorintavoide)
 • Pink Grapefruit – Cream Wash (mieto ja syväpuhdistava voide)
 • Pink Grapefruit – Oil-free Moisturiser (pehmentävä ja kosteuttava kasvovoide)

* Ihonhoitotuotteet saatu blogin kautta testattavaksi

On my way

12 vastausta artikkeliin “Paras ihonhoitosarja”

 1. Sisältävätkö nuo tuotteet öljyä? Ripsiteknikkoni joskus sanonut, että putsareista pitäisi valita aina öljytön vaihtoehto, mikäli ripset on :) ehkä näitäkin voisi joskus kokeilla! :))

  • Hmm… Nyt en ole varma! Itse tosin en koskaan hiero silmiäni näillä. Mä siis ikäänkuin välttelen silmien varsinaista pesua muuta kuin vedellä. :)

 2. Kiitos vinkistä. Millä sä noista putsaat meikit ja käytätkö samaa aamuisinkin? :) cream washista oon kuullu hyvää!

  • Vaihtelen. :) Välillä tekee mieli stydimpää kuorivaa ainetta ja sitten taas kevyempää geelimäistä. Aamuisin yleensä tuolla puhdistusvoiteella.

 3. Itselläni on sekaiho ja nämä on ne tuotteet mitkä toimii tosi hyvin. En vaihda kyllä enää pois. :)

 4. Mä ihan yllätyin kun sain jopa yhden kokonaisen Neutrogenan tuotteen kulutettua loppuun saakka – JA TYKKÄSIN! Jokainen, joka mut tuntee tai blogiani lukee, tietää, että TODELLA HARVOIN innostun superedullisesta markettikosmetiikasta, mutta kyllä vaan on munkin myönnettävä, että ei tämä huono sarja ole. Ainakaan se yksi puhdistusgeeli, jonka käytin alusta loppuun ja joka auttoi selviämään mun ihoa painajaismaisesta stressikaudesta kunnialla! <3 Täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa testailla näitä lisää. Näissä voi olla hyvinkin potentiaalia markettikosmetiikkasarjojen kruunun kantajaksi ;)

 5. hei! Juoko sun miehesi koskaan alkoholia tosi humalaan asti? Käykö näin usein? Jos ei niin mitä ajattelisit jo miehesi olisi todella humalassa joka baarireissulla?:)

  • No ompas erikoinen kysymys. :) Mutta kyllä juo, harvemmin hän selvinpäin baareissa käy… Enkä oikeastaan ajattele asiasta mitään sen kummempaa. :)

 6. Myönnän myös olevani ihan koukussa Neutrogenan tuotteisiin ja tytärkin nykyään käyttää.
  Siskoni valitteli taannoin kun ei meinaa löytyä voidetta kasvoille kun suihkun jälkeen on korppu ja tähänastisten tuotteiden jälkeen liiankin rasvainen koska ihokin on herkästi rasvoittuva. No nyt on sekin koukussa näihin :D

  Silloin, jokunen vuosi takaperin kun aloin näitä käyttämään näitä sai vain apteekista. Nyt vasta vähän aikaa sitten yleistyneet marketteihin.

  • Jep, voidekin on tosiaan sopivan kosteuttava mutta samalla raikas eikä ihoa tukkiva. :) Yksinkertaisesti loistotuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta