Maanantai 24

Oikein hyvää viikon alkua jokaiselle! Taas se olisi maanantai ja uusi viikko edessä. Omalla kohdallani viikko pitää sisällään paitsi paljon duunia leipätöideni parissa, myös treeniä, lepoa ja muutaman mukavan blogitilaisuuden. Kuten tässä aikaisemmin olen pariin otteeseen todennut, kesäviikonloput ovat menneet hurahduksessa ja on tullut rilliteltua joka lauantai ystävien kanssa jossain. Oikeasti en edes muista milloin minulla olisi ollut esimerkiksi sellainen perinteinen ”kotiviikonloppu”? Olisiko joskus toukokuun lopussa? Huikea kesä kyllä takana, kaikinpuolin ja voin sanoa, että on tullut nautittua. Nyt syksyä kohden voikin sitten ottaa hieman iisiä, sillä kyllä se lepokin tulee välillä tarpeeseen. Ehdottomasti.

Viime torstaina tuli käytyä jälleen ripsihuollossa *Beauty Anniinassa, jossa laitettiin mun ripset uuteen uskoon. Anniinalle oli saapunut uutuutena eri paksuisia volyymiripsiä, joten päädyttiin kokeilemaan mulle hieman paksumpia räpsyjä D-kaarevuudella. Lopputulos oli vielä entistä näyttävämpi ja tykkään kyllä kovasti! Vaikka ne ihan ”perusvolyymitkin” ovat aina kovin nätit, on sitä kiva välillä vähän revitellä ja kokeilla uutta.

Anniinan työpari, kesäkuussa aloittanut Tuuli tekee muuten nykyään myös volyymeja hintaan 100 € (uudet) jos kiinnostaa. 🙂 Tuulin jälki on kuulemma myös erinomaista, joten jos haluaa hieman säästää kannattaa kysellä Anniinalta aikoja Tuulille. Aikoja voi varailla esim. Beauty Anniinan Facesivun kautta tai puhelimitse numerosta 050 4119536.

IMG_9184IMG_9185-001IMG_9190-001

Olen koittanut mietiskellä mitä blogi voisi tällä viikolla pitää sisällään ja ideoita on kyllä mielellä aika montakin. Olen havainnut, että terveysaiheiset postaukset saavat kovasti suosiota blogissani mikä tietenkin kannustaa kirjoittamaan juurikin näistä aiheista. Asukuvat ovat viime aikoina olleet jälleen vähän pannassa. En tiedä kiinnostaako teitä ne? Olisi kuitenkin kiva pitää aiheet monipuolisena, sillä lifestyle -blogihan tämä virallisesti onkin. Pelkäksi hyvinvointibloggariksi en nimittäin ajatellut ruveta vaikka homma on ehkä siihen suuntaan lähtenytkin lipsumaan… Eli siis toiveita, toiveita. Niitä saisi nyt ladella? 🙂

Mielessä on ollut tätä viikkoa varten ainakin muutama uusi terveellinen resepti, ruokapäiväkirja, kosmetiikkasuositus, treenijuttuja ja ehkä jotain syvällisempääkin. Tällä viikolla aijon muuten lampsia myös divariin ja löytää vihdoin itselleni jonkun henkisen kasvun kirjan. Paulo Coelho on sen verran kova sana ollut viime aikoina ystäväpiirissäni, että pakko nyt vihdosta viimein tehdä itsekin elämästään parempaa. 🙂

Oikein mukavaa viikon alkua jokaiselle! Tehdään tästä hyvä viikko!!

*Ripset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

Kommentit (6)
  1. Suosittelen Paulo Coelhon Alkemistia – se muutti elämääni 🙂

  2. Tykkään sun tyylistä tosi paljon, joten asukuvia kiitos! 🙂

    1. Pidetään siis mielessä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *