Ponchossa

Syksy tekee tuloaan, pikkuhiljaa mutta varmasti. Itse olen aina pitänyt tästä vuodenajasta, pimenevistä illoista ja siitä, kun saa taas luvalla sytytellä kynttilöitä ympäri asuntoa. Tänäkään vuonna sen tulo ei ahdista, vaan homma tuntuu itseasiassa ihan mukavalle. Syksy on mielestäni muutenkin aina mielenkiintoista aikaa. Kalenteri täyttyy ja on jos jonkunlaista kivaa. Ja toki itse ainakin aijon pitää huolen siitä, että ennen joulua pääsee taas jonnekin reissaamaan. Mielessä on ollut viikonloppuloma, todennäköisesti suuntana on Budapest, Praha tai Köpis. Let`s see!

Syksyn saapuminen tuo tullessaan myös pieniä muutoksia pukeutumisen suhteen. Enää ei tarkenekaan kesähepeneissä, vaan on aika kaivaa esiin ne lämpöisemmät vaatteet. Moni hehkuttaa tällä hetkellä kerrospukeutumisen ihanuutta ja sitä, kun saa pukea päälleen pehmeän neuleen… Yök kaikki villaneuleet!! Mitä korkeampi kaulus ja villaisempi, sitä kauempaa minä tuon syksyn trendivaatteen kierrän. Tosin kerrospukeutumista vastaanhan mulla ei mitään ole. Neuleille löytyy onneksi korvaavia, joten yllättäen olenkin näistä tämän syksyn ehdottomista trendiykkösistä innostunut. Nimittäin ponchot, ahh!

En tiedä mikä niissä viehättää mutta joku kumma niissä nyt vaan on. Ehkä se on se turvallisuuden tunne joka tulee, kun verhoutuu tuollaiseen kaapuun? Lisäksi nuo sopivat oikeastaan asun kuin asun kaveriksi ja ovat erittäin helppoja vaan sujauttaa harteille tai kietaista kropan ympärille. Jos ponchoon haluaa naisellisempaa muotoa, voi vyötäisille kiinnittää vielä vyön tukemaan koko pakettia. Mielestäni toimivat kyllä erinomaisesti ihan vaan rennosti harteilla ja jos kantaa esimerkiksi käsilaukkua toisessa käsikynkässä, sulkee se viitan mukavasti alleen.

IMG_0033-001IMG_0037-001IMG_0043-001IMG_0032-001IMG_0040-001

Kengät Zara / Housut Dr. Denim / Toppi Berschka / Poncho H&M / Laukku LV / Kello MK / Käsikorut Berliini / Sormukset Lindex / Aurinkolasit D&G

Eilisessä asussa näkyvä H&M:n poncho on itseasiassa tämän hetken suosikkini värinsä puolesta. Näin syksyllä alkavat ruskan värit puskemaan taas pintaan ja jostain kumman syystä alkavat ne jälleen näyttämään aika mukaville. Kuten nyt vaikka metsänvihreä, ruskean sävyt, viininpunainen ja oranssi. Siinä on selvästi jotain psykologista…

Mutta mitäs te pidätte tämän syksyn muotihitistä ponchosta? Aijotteko hankkia tai löytyykö kenties jo vaatekaapista? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Ponchossa”

  1. Näin ihan ohimennen… Kyllä ihmettelen, ettet tee enää mallintöitä, Jutta! Sä olet niin luonteva kaikissa kuvissa ja nämä sun asukuvat on kuin suoraan jostain kuvastosta! :) Upealta näytät – ja kiva asu!

    • Voi ihana mutta kyllä tässä kuule ikä tulee vastaan jo… ;) Ja ellei se niin ehkä se, että nättejä tyttöjä 175 cm varrella löytyy varmasti ihan liikaakin. Kiitos kuitenkin näteistä sanoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta