Arjesta juhlaa

Jälleen alkaneen viikon alussa tein päätöksen, että tästä tulee hyvä viikko. Arjen ei ole pakko olla sitä kurjaa puurtamista päivästä toiseen, vaan näistä viidestä päivästäkin on mahdollista myös nauttia. Suomalainen ajattelutapa perustuu aika pitkälle siihen, että viikot painetaan ja viikonloput sitten relataan oikein olan takaa. Perjantai on päivä jota odotetaan jo maanantaina. Joskus myönnän itsekin eläneeni viikonlopuille ja ajatelleeni, että viikolla on turha tehdä mitään sen kummempaa. Ei sitä vaan jaksa. Olen kuitenkin korjannut asenteeni ja opetellut ajattelemaan myös arjen juhlana. Vaikkei se sitä todellakaan joka päivä ole, voi sitä opetella kehittelemään myös arkeen niitä juttuja joita tapaa viikonloppuisin tehdä. Arjessakin saa olla asioita joista nauttii, eikä sen kuulu olla pelkkien velvollisuuksien täyttämistä.

Nykyään pyrinkin tekemään myös viikolla kaikkea mukavaa. Se ei tarkoita sitä, että joka ilta olisi pakko säntäillä sinne tai tänne, vaan tuo mukava voi olla vaikka leffaan meno, illallinen ravintolassa, treffit, teatteri, leipominen, kokeileva ruoanlaitto, shoppailu, leffailta himassa ja mitä vielä? Jokaisen illan ei tarvitse mennä saman kaavan mukaan, töistä kotiin ja salille. Elämä on aika pitkälle aikatauluttamista ja olen huomannut, että siinä vaiheessa, kun lopetin arjessa stressaamisen olen ollut paljon seesteisempi ja onnellisempi. Jossain kohtaa otin hirveitä paineita treeneistä ja blogista mutta tiedättekö mitä? Kun korjasin asenteeni näitä juttuja kohtaan ja annoin itselleni mahdollisuuden ottaa rennommin, olenkin yhtäkkiä mielestäni paremmassa kunnossa kuin koskaan ja bloginkin kanssa ihan ihmeen tehokas! Jotenkin tuntuu, että saan nykyään paljon enemmän irti ajasta töiden jälkeen kuin ennen. That`s so cool!

Tuleeko teidän puuhattua paljon arjessa, vai ovatko viikot teille pääosin suorittamista ja viikonlopun odottelua? :)

IMG_0131-001IMG_0133-001IMG_0140-001IMG_0138-001IMG_0135-001IMG_0139-001IMG_0128-001

Kengät H&M / Farkut H&M / Jakku Bershka / Toppi Mango / Lompakko LV / Kaulakorut H&M / Aurinkolasit Mango

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta