Viikon parhaat ja Viaplay-arvonta

Viikko on vierähtänyt ihan hujahduksessa ja taas ollaan torstaissa, huomenna kohti viikonloppua oujee! Olen todella iloinen, nimittäin olen saanut pitkästä aikaa kiinni aamutreeneistä. Tähän voin oikeasti todeta, että hyvä minä! En voi sanoa muuta kuin, että aamulla treenaaminen sopii omalle keholleni parhaiten. Vaikka joudunkin heräämään kuudelta on se sen arvoista. Hymyissä suin olenkin palaillut salilta ja nauttinut aamusmoothieni meikkailujen lomassa. Jotenkin aamutreeni antaa niin freesin startin päivään ja mikä parasta, illat ovat vapaat kaikelle muulle mukavemmalle! Toivon todella, että saan pidettyä tämän rytmin. Kolmena aamuna viikossa herätys salille ja loppuina parina päivänä joko pitkät unet tai vastaavasti aamuaerobinen. Onko moni muu saanut näin syksyn tullen aamutreeneistä kiinni ja on mukana fiilistelyssä? :)

Tällä viikolla ollaan otettu yksi toinenkin mukava juttu käyttöön, nimittäin blogin kautta saamani kahden kuukauden Viaplay-voucher. Meillähän on ollut jo ikuisuuden Netflix mutta pikkuhiljaa sen tarjonta on alkanut puuduttamaan… Samoja iänikuisia leffoja tarjolla ja ne ”uutuudet” joita satunnaisesti ilmestyy ovat tavallisesti jostain 2000-luvun alkupuolelta… Tällä hetkellä ainoa sarja jota Netflixistä tuleekin seurattua on Gossip Girl. Ja itseasiassa sekin löytyy Viaplaysta. No se miksi tästä nyt ollaan oltu niin fileissä on se, että Viaplayssa on huomattavasti enemmän tuoreempia leffoja. Ollaankin nyt kolmena iltana vietetty himassa leffailtaa ja jopa minä olen jaksanut keskittyä, kun tarjolla on ollut oikeasti hyviä elokuvia! Eilen katsottiin esimerkiksi The Immigrant (2013) joka oli todellakin katsomisen arvoinen, suosittelen.

Sain teillekin arvottavaksi neljä kappaletta noita 2 kuukauden vouchereita, jotka oikeuttavat ilmaiseen katseluun tuon jakson ajan. Siispä jos testaaminen kiinnostaa huuda kommenttiboxiin hep kera sähköposti-osoitteesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 6.9 klo. 12.00.

IMG_0202-001IMG_0203IMG_0210IMG_0206

Kengät H&M / Housut Bershka / Neule Bershka / Sormukset Lindex / Käsikorut Berliini / Huulipuna Make Up Store

Jotain muutakin tein alkuviikolla, nimittäin kaivoin kaapistani esiin pölyttyneen oranssinpunaisen huulipunan. Välillä, kun huomaan kangistuneeni kaavoihin, eli toisinsanoen niihin nudepuniin on ehkä syytä hieman rikkoa kaavaa. Syksy saapuu ja sen mukana myös huulipunat saavat näkyä! Kaavailin teille postausta, jossa esittelen kauden suosikkipunat. Niitä väriläiskiä multa nimittäin löytyy enemmän kuin uskottekaan, vaikka lähes aina noita perusnudeja käytänkin. Myös kynsissä olen nyt siirtynyt ruskan sävyihin, pääosin erilaisiin punaisen vivahteisiin. Syksy saa tulla!

Löysin myös aivan täydellisen talvitakin H&M:n nettikaupasta ja kappas vaan, se istuikin vielä kuin nappi päähän! Tämä talvi mennään siis beigessä kamelitakissa ja siihen rinnalle vielä musta Acnen Canada Scarf, jonka tilasin suoraan Acnen verkkokaupasta eilen. Kannattaa oikeasti aktivoitua talvivaatteiden kanssa jo nyt, koska tässä vaiheessa kokoja ja tarjontaa vielä on. Toista se on parin kuukauden päästä. Been there and done that!

Näiden höpöttelyjen myötä oikein hyvää torstaita jokaiselle! Koitetaan pitää mieli positiivisena vaikka sää ei ehkä sille sijaa antaisikaan. :)

On my way

81 vastausta artikkeliin “Viikon parhaat ja Viaplay-arvonta”

  1. Onko jotain muita leffoja sieltä mitä suosittelisit? Leffavinkkejä otettaisiin mielellään vastaan :)) sieltä valikoimaa tullut selailtua kyllä välillä!

  2. Hep! Netflix itsellekin erittäin tuttu, Viaplay vielä täysin tuntematon :)

  3. Jei! Netflix onkin alkanut kyllästyttää, Viaplay olisi kiva piristys!

  4. Hep!
    Arvonta kiinnostaa,syksyn pimeiden ja sateen tullen olisi superkiva piristys :)

  5. Syksyllä kerkeäisikin katsoa leffoja sekä sarjoja joten todellakin mukana arvonnassa! HEP! :)

  6. Hep! Täällä sama tilanne, Netflixiin kyllästytty tv-sarjojen osalta :-(

  7. Hep x 5! Meillä ihan sama ongelma, Netflix koluttu läpi jo aikoja sitten ja leffailta alkaa yleensä noin puolentunnin/tunnin selailulla josko tällä kertaa löytyis joku hyvä minkä vois kattoa. Leffan jälkeen todetaan aina että ”enskerralla sit joku parempi” :-D harmi vaan että kaikki hyvät on tosiaan taidettu jo katsoa, toiset jopa useempaan kertaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta