Some sunday facts

  • Omaan huonon muistin ja tällä tarkoitan siis todella huonon… Mun bravuuri on laittaa tavaroita sinne tänne ja vaikka kuinka aina mieleen painaisin, että nyt muistan se täällä olevan niin arvanette kuinka käy, kun juttu pitäisi löytää…
  • Olen jo pidempään ollut todella kiinnostunut sisustamisesta ja odotankin kovin, että tulevaisuudessa löydettäisiin kiva vuokrakaksio Ullanlinnasta, Töölöstä, Eirasta tai Punavuoresta. Voihan yksiötäkin toki sisustaa mutta on se hieman haasteellisempaa. Täällä tykkään todella pelkistetystä linjasta sillä se tuo heti lisätilan tunnetta.
  • Olen pohjimmaiselta luonteeltani realistin ja pessimistin sekoitus. Uskon kuitenkin, että ihminen pystyy muuttamaan esimerkiksi pessimististä elämänasennetta positiivisempaan ihan vaan omilla päätöksillä ja opettelulla. Näin olen itse tehnyt. Muhun vaikuttaa kuitenkin hyvin paljon seura jossa vietän aikaani ja olen kiinnittänyt huomiota, että jos olen seurassa joka puhuu vaan negatiivisista asioista menen itse todella helposti tuohon negamoodiin mukaan. Vastaavasti positiivinen seura vaikuttaa päinvastaisesti. Olisi siistiä oppia ihmiseksi joka tartuttaisi negatiivisuuteen positiivisuutta mutta ehkä siihen on vielä matkaa…
  • Koen nykyään enää todella harvoin kunnon makeanhimoa. Ainut vaihe on oikeastaan tuo kirottu PMS. Tuolloin mulla on aivan hurjat herkkuhimot, ihan kuin joku toinen ihminen (tai eläin?) astuisi minun saappaisiini.
  • En pysty katsomaan eläinaiheisia suruleffoja laisinkaan. Ja tämä siis sen takia, etten yksinkertaisesti tahdo itkeä koko leffaa, se on turhan raskasta. Jostain syystä koen siis eläinten surun ja epäoikeuden pahemmin vielä kuin ihmisten. Ehkä se johtuu eläinten viattomuudesta ja siitä, että he ovat niin puolustuskyvyttömiä? Hankala selittää.
  • Olen kulmakarvafriikki. Kiinnitän siis todella paljon huomiota ihmisten kulmiin ja olen tarkka myös omistani. Onneksi olen vihdoin löytänyt todella hyvät meikit hommaan ja nykyään fiilistelenkin kulmien meikkausta. Ehkä lemppari homma pohjustuksen jälkeen.
  • Tykkään käydä ulkona. Tällä en nyt tarkoita joka viikonloppuista kännisekoilua vaan ystäviä, sosialisointia, viiniä ja laittautumista. Jos vietän esimerkiksi pari viikonloppua peräkanaa himassa, tyyliin vaan leffassa käyden ja urheillen, alan kaipaamaan ulkoilua. Baarit sinällään eivät ole mikään lempi paikkani mutta usein tiemme vie sitten loppuillasta jonnekin istumaan. Tanssiminen ja aito bailaaminen ei ole enää minua varten.
  • Suhtaudun ihmisiin usein ennakkoluuloisesti. Haistelenkin hyvin tarkkaan ennen kuin annan kenellekään mitään itsestäni. Tästä taas saattaa helposti saada kuvan, että olen ylimielinen tai koppava vaikken todellakaan sitä ole. Olen vaan joskus joutunut pettymään niin moniin ihmisiin, että tuollainen automaatio on jäänyt alitajuntaan.

Ihanaa sunnuntaita! Illalla Viaplay-arvonnan voittajien julkistus! :)

IMG_0046-001

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta