Viaplay-arvonnan voittajat ovat…

Jälleen on viikonloppu taputeltu ja huomenna kohti uutta viikkoa. Oma viikonloppuni on koostunut lähinnä treenaamisesta, Kätilö-elokuvasta, Purkki Vintagen avajaisista, kummipojan pre-synttäreistä Hämeenlinnassa, pöydän maalailusta, kaupungilla pyörimisestä, leffoista, sekä Gossip Girlista. Todella paljon on siis mahtunut pariin päivään mutta vaan ja ainoastaan kivoja asioita! Vaikka lähes kokoajan on tullut oltua menossa on mieli hyvä ja energiaa tulevaa viikkoa varten. Huomenna herätyskello jälleen kuudelta soimaan ja aamulenkille.

Lupailin aamupäivällä tulla vielä iltasella kertomaan Viaplay-arvonnan voittajat ja tässä ne nyt siis tulisivat. Kahden kuukauden maksuttoman voucherin saavat siis käyttöönsä nimimerkit: Hertta, Emmi Kröger, Sipelius ja suski. Onneksi olkoon, laittelen teille viestiä sähköpostiinne ihan asap! :)

Oikein rentouttavaa sunnuntai-iltaa jokaiselle!IMG_8034

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta