Lakritsisuklaa jäde (M, GL)

Aika moni teistäkin on varmasti hurahtanut kotitekoisiin banaanijäätelöihin? Itse olen jo jonkun aikaa suosinut näitä aina silloin tällöin, kun herkkuhammasta kolottaa. Parastahan jädeissä on paitsi maidottomuus, gluteenittomuus ja se terveellisyys niin mahdollisuus mixailla. Voit sekoittaa banaanien joukkoon vaikka mitä jäistä (marjat, hedelmät jne.) tai vastaavasti mausteita, kuten vaikka juuri raakakaakaota tai lakritsijauhetta, vaniljaaromia jne. Oma suosikkini on ehdottomasti lakritsisuklaa jäätelö, jonka reseptin ajattelin teille näin tiistain kunniaksi jakaa. :)

Lakusuklaa banaanijäätelö (1-2 hlöä)

  • 2 tl CocoVi raakakaakaojauhetta *gift
  • 1 tl Urtekram lakritsijauhetta
  • 2 banaania
  • Kourallinen kookoshiutaleita

Viipaloi banaanit ja laita esimerkiksi säilytysrasiassa pakastimeen vuorokaudeksi. Kun jädehammasta kolottaa, heitä banaanit plus mausteet blenderiin ja blendaa tasaiseksi massaksi. Kun banaanit ovat tarpeeksi jäisiä, koostumuksesta tulee hyvinkin vähällä sekoituksella jäätelömäistä. Sitten vaan nopeasti kulhoon ja nautittavaksi. Superhyper hyvää!

PS. Sulaa todella nopeasti!

IMG_0434IMG_0433

On my way

2 vastausta artikkeliin “Lakritsisuklaa jäde (M, GL)”

  1. Nami kiitos taas hyvästä vinkistä!! :) mulla ois toive postaus: päivä sun kanssa, ilta ja aamurutiinit? :)

    • On kyllä namia! ;)

      Kiitos postausvinkistä, laitetaan korvan taa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta