Syksyn huulipunasuosikit huulillani

Mainitsin viime viikolla huulipunapostauksesta, jossa esittelisin teille tämän syyskauden lempparini. Eilen sain vihdoin kuvattua koko arsenaalin huulillani ja tässä postauksessa niitä nyt sitten tulisi, syksyn ehdottomia suosikkeja.

Kuten tiedätte, olen aikamoinen nudehullu mutta näin syksyn tullen olen pyrkinyt inspiroitumaan väreistä niin pukeutumisessa, kuin meikissäkin. Räikeämmän värisellä punalla voi helposti piristää asua kuin asua, tai ihan vaan yleistä ilmettä. Kirkas puna pelastaa kasvot lyhyiden yö-unien jälkeen, sekä antaa lookkiin salaperäisyyttä. Monia plussia!

Olen nudehulluudestani huolimatta aina pitänyt väreistä huulipunissa vaikka joku niissä silti liian usein arastuttaa… Nude on niin tuttu ja turvallinen. Tämä syksy saakin olla kohdallani muutoksien syksy myös huulilla, siispä rohkeutta peliin! Kirkkaita värejä käytettäessä on kuitenkin muistettava pitää kokonaisuus balanssissa. Ei ehkä liikaa räikeää vaatetta kaveriksi jos huulet loistavat. Itse suosin kirkkaampia punia neutraalin asun parina. Kokomustaan tai mustavalkoiseen esimerkiksi sopii aivan loistavasti punaisen eri sävyt tai vastaavasti beigen ja harmaan yhdistelmiin oranssit. Kannattaa käyttää luovuutta, mutta kurkata ennen lähtöä peilistä ettei kuitenkaan näytä riikinkukolta. ;)

IMG_0693

Huulipunat vasemmalta oikealle:

 1. *Lumene – Wild Rose sävy 89, kuunvalo.
 2. *Lumene – Wild Rose sävy 18, lupiineja.
 3. *Lumene – Wild Rose sävy 55, tulen loimussa (kesäkokoelma 2015).
 4. YSL – Rouge Pur Couture sävy 23, coral poetique.
 5. *Lumene – Wild Rose sävy 70, kuulaus.
 6. *Lumene Raspberry Miracle  sävy 08, kevätpäivä.
 7. KIKO matt sävy 601.

2015-09-096IMG_0703-002

Ja punat huulillani:

1.)

2015-09-09

2.)

2015-09-091

3.)

2015-09-094

4.)

2015-09-095

5.)

2015-09-096

Vasemmalla 6 ja oikealla 7.

2015-09-097

Löytyikö joukosta joku teidän suosikkinne? Mihin sävyyn minun kannattaisi eritoten tykästyä? :)

*Lumenen huulipunan blogin kautta testiin saatuja

On my way

11 vastausta artikkeliin “Syksyn huulipunasuosikit huulillani”

 1. Kakkonen ja nelonen olivat suosikkini :)

  Sulle sopii toki nuo nudet 6 ja 7, mutta valitsin vähän erilaiset :)

  • Onhan ne piristävää vaihtelua. Oon vaan niin armoton nudehullu. :D

  • Joo, välillä on kyllä kiva hakea väreistä piristystä. :) Noi on myös aika hoitavia punia jos sellaisesta tykkää.

 2. Sulee sopii harvinaisen hyvin koralliset sävyt! Yleensä ne on jotenkin liikaa kalvakoille suomalaisille (kuten mulle), mutta sun sävyt toimii niiden kanssa loistavasti.

  • Niin, saman olen kuullut aikaisemminkin. Koitappas laittaa vähän itseruskettavaa niin eiköhän passaa sullekin. ;)

 3. Apua muistin tosi tosi pitkästä aikaa sun blogin. Mitä sun naamalle on tapahtunut :( ennen olit niin ihanan freessi.

  • Ööh, mitä tähän nyt sanoisi? :D Oletko kuullut sellaisesta kuin ikääntyminen? Multa on hävinnyt myös sellainen pieni turvotus kasvoista joka oli aikaisemmin, voisi ehkä sanoa elämäntapaturvotukseksi (alkoholi, maitotuotteet…)? Kilojakin on lähtenyt muutama jos johonkin muutaman vuoden takaiseen vertaat. Kaikki tuo vaikuttaa kasvojen muotoon ja siihen miltä näyttävät. Vanhetessa iho myös menettää kimmoisuuttaan eikä näytä enää samalta kuin parikymppisenä, sen havainnon olen itse jo tehnytkin vaikka hyvän ihon silti omaankin.

   Kuitenkin tärkeintä varmaan on, että itse viihdyn kasvojeni kanssa (minähän niitä joka päivä katselen), harmi jos sinua noin kovasti järkyttää. ;)

 4. Ylivoimaisesti sulle sopii parhaiten nro. 5!!! Ja kaunis olet, höpö höpö, anna mennä aiemman kommentoijat jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! :) Sitä paitsi, musta nainen on kauneimmillaan usein about 30-vuotiaana, kun lapsenpyöreys on kasvoista poissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta