Ripsihuoltoa ja maalaushommia

Taas tekisi mieli heti alkuun todeta kuinka nopsaa tämäkin viikonloppu hurahti, aivan ihanat pari päivää takana ja mikä ilma! Olikin mukava nauttia vielä viimeisistä ”kesäpäivistä”. Viikonloppu itsessään alkoi hyvissä merkeissä ripsihuollossa *Beauty Anniinassa. Taas oli kolme viikkoa vierähtänyt ja oli aika laittaa ripset kuosiin. Mietiskelin jo maltanko pitää taukoa jossain kohtaa lähitulevaisuudessa mutta empä taida! Vaikka monelle ripset ovatkin kesän the juttu, on pakko todeta, että itselleni ne ovat sitä kyllä ympäri vuoden. Anniina tekee minulle edelleen niitä täydellisiä D-kaarevuuden ripsiä tutulla ammattitaidollaan. Tyytyväisenä  ja hymyssä suin lähdin jälleen hoitotuolista. :) Anniinan työpari Tuuli on myös hyvin taitava ja hänelle saa nopeammin aikoja. Jos siis tulee äkillinen ripsitarve niin kannattaa ehdottomasti soitella ja kysellä. Näin muuten Anniinalla Tuulin tekemät ripset ja empä olisi erottanut omistani, näemmä siis yhtä laatua hänenkin kätensä taikovat.

IMG_0789

Perjantai-illan pyhitin täysin maalaamiselle. Mulla on ollut pieni maalausprojekti tässä nyt viikon ajan ja olenkin laittanut asuntoamme uuteen uskoon. On muuten jännä, kuinka aina näin syksyisin muhun iskee jonkunlainen pesänrakennusvietti, heheh. Olen ihan hulluna valkoiseen sisustukseen ja jo pitkään minua onkin häirinnyt tuo nuoruuden tyylini eli paljon tummaa puuta, mieli muuttuu. Nyt lähtikin moni tumma asia maalaukseen… Ruokapöytä, tuolit, keittiön puupintatasot, kohta kaakelilattiat… Jälki on kuitenkin hyvää ja olen todella tyytyväinen! Maalasin kaiken kolmeen kertaan jolloin lopputulos oli tasaisempi ja tarpeeksi peittävä. Hyvin saa siis tummankin värin piiloon jos on vaan ladukkaat vehkeet hommaan.

Lauantaiaamuna puolestaan lähdin Anniinan kanssa treenailemaan Eiranrantaan Björn Borgin järjestämään crossfit-tapahtumaan. Tämä oli itseasiassa itselleni ihan ensimmäinen kerta, kun treenasin kyseistä lajia. Toki Kaylan treeneissä oli osaa samankaltaisista liikkeistä mutta todella moni oli täysin itselleni tuntematon. Esimerkiksi palomieskanto tai kottikärry, kumpikaan ei ole kuulunut treeneihini koskaan. Olen kyllä ehdottomasti oman kehon painolla tehtävän treenin kannalla mutta silti jäi ehkä vähän äijämäinen fiilis lajista. :D En tiedä olisiko ihan oma juttuni kuitenkaan? Tehokasta liikuntaa anycase, tänään on meinaan tuntunut tuo kaverin harteilla raahaaminen.

IMG_0807

Jos pe ja la olivat aktiivipäiviä, on tämä päivä puolestaan mennyt rennoissa tunnelmissa, lähinnä kotosalla siivoillen ja lepäillen. Karkkipussiinkin haksahdin. Tuleva viikko on aika kiireinen, joten hyvä ladata akkuja ja kerätä voimia. Mieheen meinaa iskeä nyt syysflunssa, joten pitääpä itsekin tehostaa vitamiinien saanti huippuunsa. Nyt ei olisi aikaa eikä halua jäädä kotiin sairastamaan…

Mutta eipä mulla muuta ihmeempää viikonlopusta. Nauttikaahan sunnuntai-illan viimeisistä tunneista, minä laitan aamulla kellon kuudelta soimaan ja palaan taas energiseen arkirytmiin eli aamutreeneihini!

*Ripsihuolto yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta