Vinkki kankeisiin syysaamuihin – Mehushotti!

Tuorepuristetut mehut ovat meikäläisen intohimo. Hurauttelen niitä lingolla lähes päivittäin ja viime aikoina olen innostunut etenkin kirpsakoista mehushoteista. Herättävät kunnolla uuteen päivään, raikastavat oloa, virkistävät, puhdistavat ja mites se kirpeys itse makuna, nam! Ja pakko muuten sanoa, että tämä shottilaatu on ainokainen jonka saan alas. ;)

Suosikkejani shoteissa ovat etenkin sitruksiset sellaiset. Olen rakastunut sitrushedelmiin kuten siitä taannoin kirjoittelinkin (juttu täällä), niin ihanan raikkaita ja kirpeitä sekä kehoa puhdistavia. Toinen ehdoton suosikkini on inkivääri, joka on ihan mieletön elementti näissä minimaalisissa mehupaukuissa. Kannattaa kokeilla! Niin ja mintunlehtiä unohtamatta, edes koristeena tai tuoksun tuojana.

IMG_0991

Sitrus-inkivääri shotit (useampi)

  • 2 appelsiinia
  • 1 sitruuna
  • Siivu/palanen inkivääriä (oman maun mukaan)
  • Kourallinen mintunlehtiä

Hurautetaan mehulingolla mehuksi ja tarjoillaan mintunlehtien kera. Itse huitasen näitä yleensä vaan pari kappaletta, koska teen sen verran tujuja shotteja= paljon inkivääriä! Miedompia pystyy kuitenkin helposti juomaan useammankin.

Onko moni muu löytänyt näiden mehushottien autuuden? :)

IMG_09522015-09-19

On my way

2 vastausta artikkeliin “Vinkki kankeisiin syysaamuihin – Mehushotti!”

  1. Mehulinko löytyy täältäkin ja ei mitenkään huono ostos :) Yritän tehdä lähes päivittäin jonkinlaisen mehun ja voisihan sitä mehushottejakin kokeilla. Sitruuna yritän vaan välttää sen hapokkuuden takia mutta ehkä sama onnistuisi limellä ja appelsiinilla. :)

    • Kannattaa kokeilla! Llime toimii ihan yhtä hyvin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta