New in – adidas Originals

Vannoin muutama vuosi sitten etten enää koskaan koskisi legginseihin. Noh, vaikka nämä sillä nimellä virallisesti kulkevatkin, onneksi näissä ei liikuta ihan siellä stereotyyppisissä leggareissa. Minulle nämä ovat trikoot – tai ihan vaan mukavat housut. Alkuun, kun Adidas alkoi nostamaan uudestaan pintaansa muodissa en ollut niin innoissani. Nike on aina ollut enemmänkin oma juttuni mutta kas vaan, tarpeeksi tätä kolmea raitaa nähneenä alan minäkin näemmä lämpenemään… Jotain maagista näissä raidoissa on.

Tilasin kyseiset trikoot muuhunkin tarkoitukseen, kuin treenaamiseen tai pelkkään kotihengailuun. Kun töissä aikaa viettää siisteissä housuissa, on vapaa-ajalla mukava olla rennommin. Olen todella mukavuudenhaluinen ja ihan parhaiten viihdynkin kaikessa mikä ei purista tai kiristä. Mukavan ei kuitenkaan tarvitse olla ruma tai epäviehättävä. Sellaisia kunnon pieruverkkareita inhoan! :D Nämä sen sijaan ovat ihan täydellisen tuntuiset päällä ja näyttävätkin vielä hyvältä. Hintakin vajaa 30 euroa, mikä ei ole Addusta laisinkaan paha! ;)

Täydellinen ostos, vai mitä olette mieltä?

2015-09-21

Trikoot löytyvät Zalandolta *täältä (mainoslinkki/addlink)

On my way

9 vastausta artikkeliin “New in – adidas Originals”

  1. Ihanat pökät! :) Vitsit mä toivoisin sellasta päivä sun kaa postausta kaikkine kellonaikoinee ruokinee ym. Ne on aina nii mielenkiintosia ja inspiroivia! Asiasta muualle, heräätkö yöllä usein vessaan ku juot nii paljon vettä? :D ja minkä nimisiä e-pilsui syöt?

    • Eiks oo!! :)) Tota toivotaan paljon, pakkohan semmonen on toteuttaa. Heheh, en kyllä herää. Juon iltaisin vähemmän kuin päivisin. Pillerit ovat Yasminellet.

    • Vai että oikein kamalat, hahah. Makunsa kullakin. :)

    • Mulla 34. :) Ovat joustavaa kokoa eli ota pienemmät.

  2. tosi kivat! Oon itsekin katellut netistä jotai tollasia Adidaksen trikoita, mutta on jäänyt tilaamatta ku en ole ottanut materiaalista selvää. Onko noi tommoset alle kolmen kympin addut siis semmosta puuvillaista kangasta vai semmosta ”urheiluhousukangasta”? :)

    • Eikö! :) Nämä ovat materiaaliltaan sellaista paksumpaa trikoota. Eli ei salitrikookangasta, vaan ennemmin puuvillaiset. Hikiläikkä näkyisi näissä kyllä helposti jos salille lähtisi huhkimaan. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta