Perfect ankle boots

Täydellisten nilkkureiden löytäminen ei ainakaan itselleni ole koskaan ollut mikään iisibiisi juttu. Usein jos malli on nappi, on materiaali sitten keinonahkaa, tai vastaavasti nahkaisen kengän ulkoasu jotain sellaista, joka ei vaan miellytä omaa silmääni. Pidän todella paljon mukavuudesta, kuten olen täälläkin monesti maininnut ja siksipä nilkkureiden tulee olla paitsi magean näköiset, myös hyvä jalassa. Sellaiset, joilla jaksan kävellä kilometrejä ilman itkua. Myös monikäyttöisyyttä arvostan, sillä en tahdo ostaa kymmeniä kenkiä eri käyttötarkoituksia varten, kuten vielä jokunen vuosi sitten tuppasin tekemään. Muutamat hyvät talvikengät, joilla sitten pärjääkin tilanteessa kuin tilanteessa!

Nykyään löydän jostain syystä aina ne parhaat jutut nettikaupoista. Tilasinkin taannoin Zalandolta useamman parin nilkkureita kokeiluun ja kas vaan, sieltähän löytyivät ne aivan täydellisesti istuvat, nahkaiset ja vieläpä huikean näköiset bootsit. Sopivan korkea varsi ja pohja platollinen. Näissä on myös jotain sitä ”Spice Girls” -henkisyyttä jota näkee nyt paljon katumuodissa, tykkään! Eipä tarvinnut kierrellä kaupoissa hiki päässä, vaan sai sovitella rauhassa himassa. Ehdottomasti oma juttuni, sillä en ole mikään kauppakeskuksissa kiertäjä saatika sovituskopeissa hikoilija. Siispä problem solved tämän talven osalta. Talvi saa tulla.

Mitäs mieltä olette nilkkureista? Miellyttävätkö jonkun muunkin silmää? :)

IMG_1225IMG_1222IMG_1240IMG_1245

Tamariksen nilkkurit *täältä. (*mainoslinkki/addlink).

On my way

2 vastausta artikkeliin “Perfect ankle boots”

    • Eikö! :) Vähän myöhässä sinulle vastailen. Ovat kestäneet kyllä hyvin käyttöä ja tänä syksynä jälleen jalkaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta