Taltuta makeanhimo -verkkokurssi ja ARVONTA!

Alkuviikosta kirjoittelin kuinka sokeri on tullut taas kummitellakseen ja aiheuttanut täällä pientä koukuttumista (postauksen voi lukea täältä). Tekstissä kerron mm. siitä, kuinka olen aina ollut perso makealle ja vaikka pikkuhiljaa luonutkin parempaa suhdetta tuon sokeri -nimisen tyypin kanssa, olen edelleenkin aika heikko sen houkutuksille. Siihen ei näemmä tarvita kuin muutaman päivän flunssa kotosalla makoillen ja jo mielessä ei pyörikään muu, kuin makeat herkut. Mikä hommassa sitten mättää? Kyllähän sokeria on lupakin välillä syödäkin, vai onko?

Samana iltana, kun julkaisin tekstin koskien makeanhimoa sain blogiyhteistyöhön liittyvän yhteydenoton Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja Leeni Viiolta. Sen lisäksi, että hän valistaa ihmisiä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, Leeni ylläpitää Taltuta makeanhimo -verkkokurssia. Kyseessä on siis neljän viikon mittainen kurssi, jonka avulla pahimmankin sokeri-addiktin on mahdollista irtautua addiktiostaan. Kuinka siistiä, I`m in!! Itsenäisesti suoritettavan ohjelman avulla makeanhimon syyt kitketään joka suunnasta ja lisäksi on mahdollista oppia ymmärtämään, miksi juuri minä koen niin suurta himoa sokeria kohtaan. Mitkä tilanteet ajavat sokerin himoitsemiseen ja mistä tuo himo pohjimmiltaan juontaa juurensa? Jokainen pahassa sokerikoukussa oleva tietää, että kyseessä on todellakin kuin mikä tahansa addiktio, joka ei anna armoa. Ohjelma pitää sisällään myös herkullisia reseptejä ja vinkkejä, keskusteluyhteisön, ytimekästä tietoa ja tehokkaita harjoituksia, moduuleja joissa tartutaan makeanhimon kannalta oleellisiin tekijöihin, hyödyllisiä elämäntapamuutoksia jne. Aikamoinen tehopaketti varmasti luvassa!

IMG_1313

Itsehän inhoan erilaisia lakkoja ja asioiden kieltämistä, ne eivät yksinkertaisesti toimi vaan saavat minut tahtomaan asiaa entistä enemmän. Siispä sokerinkaan kanssa lakot ovat ehdoton ei, kuten kaikki sokerittomat kuukaudet tai viikotkin. Itse tahdon noin ylipäänsäkin elämässäni kestävämpiä ratkaisuja, enkä elää lakoilla tai dieeteillä. Uskonkin, että kokonaisvaltaiset muutokset loppuelämän tähtäimellä ovat paljon palkitsevampia, kuin lyhytkestoiset sellaiset. Lakkojen jälkeen palaat kuitenkin aina niihin vanhoihin tapoihin ja herää kysymys oliko tuo kuukausi nyt sitten loppupeleissä minkään arvoinen? Eikö olisi mukavampi saada pysyviä muutoksia? 

Vaikken itse olekaan mikään maailmanluokan pahin sokeriaddikti, olen sitä joskus ollut ja elänyt hyvin pitkälti sokeriherkuilla. Nykyään, kun kiinnitän muutenkin elämäntapoihini ja ravitsemukseen ihan erilaista huomiota kuin ennen, tahdon myös sokerin käytön olevan niin minimaalista kuin mahdollista. Sokeri on kasvualusta bakteereille, se vaurioittaa hampaita, kerää kehoon nestettä ja rasvaa, aiheuttaa verensokerin heittelyä ja epätasaisuutta, kiristää hermoja, aiheuttaa pahoinvointia ja huonoa oloa, sekä on täysin tyhjää ravintoa -ei siis sisällä mitään ravintoaineita. Miksi ihmeessä me siis pahimmillaan popsimme sitä joka päivä? Lähdenkin siis enemmän kuin mielelläni mukaan Leenin verkkokurssille, jonka olen itseasiassa jo tänään starttaillut ja johon on mahdollista vielä ensi viikon alussa mukaan hypätä!

Paras osuus tässä on nyt kuitenkin se, että saan ilokseni arpoa teistä yhdelle pohjattomalle sokeriaddiktille ilmaisen verkkokurssin! Jee, jee! Jos siis sinulla on ongelmia sokerin kanssa, ehkä joskus ollut tai on edelleen niin osallistuthan? Kirjoita kommenttiboxiin miksi tahdot mukaan ja saatat olla se joka mukaan pääsee. 🙂 Aikaa osallistua on maanantaihin 28.9 klo.15 saakka. Paljon tsemppiä jokaiselle!

Lisätietoa Taltuta makeanhimo-kurssista löydät TÄÄLTÄ.

 

*Oma -ja arvottava kurssi saatu blogin kautta.

Kommentit (40)
  1. Olen taistellut sokerikoukkua vastaan vuosikausia. Ehkä tästä löytyisi apu?

  2. Oi että! Tämä kurssi olisi niin itselleni sopiva, päivittäin tekee mieli sokeria ja karkkia ja pahimmillaan mietin vielä kello 21.50 illalla että hakisinko lähikaupasta karkkia, vielä olis 10 minuuttia kauppa auki 😀 sokeri todellakin välillä hallitsee elämääni 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *