Rentouttava Tampere-viikonloppu

Kuten olen ennenkin kirjoitellut, Tampere on meille sellainen säännöllinen sisämaan matkakohde. Käymme siellä sukulaisten luona suunnilleen kerran parissa kuukaudessa ja molemmat kyllä tykätään kovin kaupungista. Sympaattinen, turvallinen ja viihtyisä. Majoitumme näillä matkoilla aina hotelleissa ja tällä kertaa tiemme veikin blogiyhteistyön merkeissä *Sokos Hotel Villaan ihan rautatieaseman kupeeseen. Tämä on itseasiasiassa meille jo entuudestaankin tuttu hotelli, jossa joskus muutama vuosi sitten on tullut majoituttua. Adjektiiveista suloinen, kodikas ja rauhallinen kuvaavat mielestäni parhaiten tätä entistä viljamakasiinia. Kyseinen historia henkii myös sisustuksessa, paljon pehmeitä elementtejä ja lämpöä. Täällä oli oikein viihtyisää viettää viikonloppua!

Villahan sijaitsee ihan uuden Sokos Hotelli Tornin takana, tai vieressä (riippuu mistä katsoo). Jonkun verran nämä kaksi hotellia toimivatkin yhdessä, sillä aamiaisella käytiin Tornin puolella ja käytössä olisi ollut myös Tornin sauna, sekä kuntosali. Omalla kohdallani flunssa on kuitenkin piinannut jo toista viikkoa enemmän ja vähemmän, saikullakin on oltu jo kahteen otteeseen ja maattu niin paljon, että lepäämisestä flunssan paraneminen ei ole voinut kiinni jäädä. Eli tosiaan kuntosali ja saunominen jäivät vaan kaukaisiksi haaveiksi. Oma lauantai-iltani menikin Villan vilteissä lepäillen ja telkkaria katsellen, eipä tosin haitannut sillä hotellilakanat & sängyt. Ne eivät pahemmin selittelyjä kaipaa. Miehet sen sijaan kävivät kokeilemassa Villan oman saunan ja oli kuulemma oikein maukkaat löylyt. Lisäksi henkilökunnan puolelta oli hyvin ystävällistä palvelua, sekä joustavuutta vaikka saunomisajat hieman ylittivätkin ne ns. viralliset ajat. Ihan super iso kiitos siis hotellin henkilökunnalle, oli ihana pysäkki ja ilolla palaamme taas! :)

Sunnuntaina tuli piipahdettua uloskirjauksen jälkeen vielä Koskikeskuksessa ja voi, että kuinka paljon tulvi muistoja mieleen! Muistan nimittäin kuinka se joskus nuoruudessani oli todella kova shoppailumesta. Ei sillä etteikö se sitä enää olisi mutta joskus se oli sitä eritoten. Sunnuntainen Tampere oli todellakin rauhallinen. Vähän liikennettä ja ihmisillä oli aikaa. En tiedä onko Tampereella noin ylipäänsäkin rauhallisempi kaupunkimeno kuin Helsingissä? Välillä täällä nimittäin ihan ahdistaa se, että jengi painaa menemään, kaikilla on kiire ja mihinkään ei ole aikaa pysähtyä. Ehkä multa vaan puuttuu se arkinen kuva Tampereesta?

Alla fiilistelykuvia Villan tunnelmasta.

IMG_1469IMG_1356IMG_13662015-09-26IMG_1339IMG_13832015-09-261IMG_1398IMG_13992015-09-27

Kiitos vielä Tampere, me palaamme! :)

*Huone saatu blogiyhteistyössä / ei sisällä mainoslinkkejä.

On my way

2 vastausta artikkeliin “Rentouttava Tampere-viikonloppu”

    • Tykännyt!! Olin yllättynyt, että kirjassa on ns. Hengellisiä viboja. :) Mutta hyvältä kyllä vaikuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta