Taltuta makeanhimo -arvonnan voittaja on…

Maanantaina päättyi blogissani käynnissä ollut Taltuta makeanhimo- verkkokurssin arvonta. Ihan mahtavaa kuinka moni teistä ottikaan osaa ja ennenkaikkea otti edes ajatuksen tasolla askeleen kohti sokerikoukun loppumista. Tällä kertaa sain kuitenkin arpoa vain yhdelle teistä palkinnon ja arpakone osui kommentoijaan nimimerkillä Ulla. Toivottavasti verkkokkurssi tulee oikeasti enemmän kuin tarpeeseen! Ainakin kommentistasi päätellen näin saattaisi olla. :)

Itse olen nyt muutaman päivän ajan kurssia lueskellut ja täytyy sanoa, että erittäin mielenkiintoinen paketti. Tahdon edetä kuitenkin rauhassa ja lukemaani keskittyen. Omalla kohdallani on meinaan aina ollut kaikki-heti-nyt -ongelma, joka ei tässä tapauksessa ainakaan tule toimimaan. Hitaasti hyvä tulee varsinkin, kun kyse ihan elämäntapamuutoksesta.

Pidemmittä puheitta, onnea Ulla! Sinulle laitellaan sähköpostia viimeistään huomenna.

IMG_1910-001

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta