Next vacation, Budapest!!

Muistatteko, kun vielä alkusyksystä utelin teiltä vinkkejä mihin varailla seuraavaa reissua? Paljon sain suosituksia, kiitos teidän! Ja itseasiassa näiden kommenttien perusteella päädyinkin tähän valintaani, eli Budapestiin. Kyseessä on neljän päivän miniloma (la-ti), johon on nyt buukattu lennot mutta hotelli vielä uupuu. Katselin kyllä jo vaihtoehtoja mutta ajattelin, että varauksella ei liene vielä kiire. Kattaus näytti aika hyvältä ja nähtävästi Budapestista saa suhteellisen edullisesti jopa 4-5 tähden hotellejakin. Kun lähtee tuollaiselle minilomalle sitä tahtoo oikeasti hyvän hotlan, jonka kanssa ei tule ongelmia. Myös kunnollinen aamupala on meille aivan ehdoton! Jos teillä on siis omakohtaisia hotellisuosituksia, niin kertokaahan ihmeessä. Luotan nimittäin teihin enemmän kuin Tripadvisoriin. ;)

Muutenkin kaipaisin nyt aimoannoksen Budapest-vinkkejä! Mitä tehdä, missä käydä, mitä nähdä? Kahvilat, ravintolat, historia, taide, nähtävyydet, shoppailumestat jne. Kaikki mitä teillä tulee mieleen, kertokaahan! Voi olla, että moni on käynyt kohteessa kesällä, jolloin mahdollisuuksia on ilmojen vuoksi hieman enemmän mutta itse en tahdo nähdä talvisempaakaan aikaa liian rajoittavana. Itseasiassa marraskuu on erinomainen aika piipahtaa kaupunkilomalla. Toivon mukaan lunta ei vielä tuolloin ole satanut ja aurinko sattuisi vielä paistamaan kokonaiset neljä päivää. :)

12045557535

Matka on tosiaan syntymäpäivälahja miesystävälleni, jonka merkkipäivää tänään juhlistetaan. Aamu aloitettiin kymmeneltä brunssilla Cafe Cardemummassa Brahenkentän vierustalla ja loppupäiväksikin olen kehitellyt pientä ohjelmaa. Rakastan järkkäillä ylläreitä mutta hittolainen, kun olen niin huono pitämään ne sisälläni! Noh, onneksi Saku ei ainakaan vielä ole arvannut mitä loppupäivä tuo tullessaan vaikka veikkauksia on tullut kyllä oikeaan suuntaan, hahah. Olen ilmeisesti aika hyvin luettavissa. :) Hiljennän nyt blogin huomiseen saakka mutta jos teitä kiinnostaa seurailla mitä loppupäivän aikana tapahtuu, niin reaaliaikainen seuraaminen onnistuu Instagramissa nimimerkillä @judezzi.

Oikein ihanaa viikonloppua ja kiitän jo etukäteen Budapest-vinkeistänne! :)

*Kuvat lainattu aurinkomatkat.fi -sivustolta. 

On my way

6 vastausta artikkeliin “Next vacation, Budapest!!”

  1. Äskettäin Budapestissa lomailleena yksi ehdoton suositus: Zeller Bistro! Ihana pieni ravintola, huippupalvelu ja mikä ruoka, nam! Tätä olemme jälkikäteen fiilistelleet niin paljon ja jos Budapestiin palaamme niin ehdottomasti tuonne taas!

    Tässä tapauksessa TripAdvisor on samoilla linjoilla, ravintola on siellä huippusijoilla. Varaus kannattaa siksi tehdä hyvissä ajoin ennen reissua.

    Muutenkin Budapest on aivan upea kaupunki kaikin puolin, upeaa arkkitehtuuria ja ainakin Parlamenttitalossa kannattaa käydä kierroksella. Sopivan pieni pitkälle viikonloppulomalle mutta itse tosiaan lähtisin vaikka heti uudestaan :)

  2. Ehdottomasti kiivetkää Liberty statuelle ihastelemaan maisemia!! Mieluiten auringon laskun aikaan:) Budapest on ihana!

  3. Jos yhtään olet hummuksen ystävä, niin suosittelen syömään Hummus Barissa. Kesällä oltiin Budapestissä muutama päivä, ja tuolla syötiin todella hyviä hummus annoksia!

  4. Hummus bar, Nobu, Borkonyha, Spiler, Puder… Siinä muutama erilainen rafla ;) Viinibaareista Doblo ja Divino eniten omaan makuuni. Budapest on aivan ihana kaupunki, näkemistä riittää. Gellertin kylpylä oli myös mielenkiintoinen tuttavuus, hieman erilainen kylpylä mihin me finskit olemme tottuneet :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta