Viikonlopun juhlahumua

Energistä alkanutta viikkoa jokaiselle! Toivottavasti sinunkin viikonloppu sujui mukavasti ja nyt on energiaa tulevia haasteita varten. Omalla kohdallani vapaat olivat pitkästä aikaa ohjelmaa täynnä. Perjantai-ilta meni kyllä kotosalla mutta lauantaina juhlittiin miesystävääni Sokos Hotel Tornissa, josta varailin kauniin Jugend sviitin juhlapaikaksemme. Kaikki tärkeimmät ihmiset pääsivätkin paikalle ja oli kaikin puolin huikea ilta!

Halusin juhlakansan (itseni mukaanlukien) pukeutuvan tällä kertaa hieman fiinimmin, joten asuun ja meikkiinkin tuli panostettua tavallista enemmän. Täydellisesti istuvan jumpsuitin löysin Mangosta ja meikiksi loihdin pitkästä aikaa kunnon smokey-eyes juhlameikin. Rustetuksesta vastasi blogin kautta testiin saatu Vita Liberatan moussemainen itseruskettava, sävynä dark. Kirjoittelen tuotteesta varmasti vielä myöhemmin lisää mutta jo alkajaisiksi pakko sanoa, että mielettömän hyvä ir kyseessä! Yhtään laikkua ei kroppaan tullut ja mikä parasta, sävy oli juuri niin luonnollinen kuin kaipasinkin.

Mitäs te olette mieltä klassisesta juhlatyylistäni? :)

IMG_1590IMG_1593IMG_1600-001IMG_1592IMG_1597IMG_1620

Tarjoilujen suhteen päätin tänä vuonna olla turhia stressaamatta, joten kakku jäi ostamatta ja hankin tarjolle vaan macaronseja, vaahtokarkkeja, sekä muuta pientä. Myös Cloetta osallistui juhlieni tarjoiluihin muutamilla suolaisilla ja makeilla herkuillaan, joista pakko vielä erikseen mainita tuo uutuus Sprinkle – lattesuklaa. Ihan taivaallisen hyvää!! Juomapolitiikasta puolestaan vastasivat Hardys-viinit, sekä Pol Remy kuohuva.

2015-10-032015-10-031IMG_1583IMG_1588

Ihanat juhlat, juhlapaikka, juhlaväki ja itse sankari. Oli aivan täydellinen ilta. Kiitos vielä jokaiselle mukana olleelle, joka päätyy postauksen lukemaan. :) Vaikka juhlien järjestäminen aina oman työnsä vaatii, on se sen arvoista!

*Cloettan tuotteet, sekä kuvissa esiintyvät alkoholit blogin kautta saatuja. Mahdolliset alkoholiin liittyvät kommentit poistetaan tai jätetään julkaisematta.

On my way

6 vastausta artikkeliin “Viikonlopun juhlahumua”

  1. Aina yhtä upea! <3 ihan huippua että järjestät juhlat joihin pukeudutaan vähän fiinimmin. Ai että, olispa itselläkin pian jotkut kekkerit :)

    • Kiitos! :) NIin, sopi jotenkin tuon jugend-henkisen huoneen teemaan hieman siistimpi look.

  2. Moikka Jutta! Kysymys ei liity tähän postaukseen, mutta muistelisin että omistat Ralph Laurenin laukun? Mitä olet ollut mieltä kyseisen merkin laukusta? :)

    • Juu kyllä omistan. Ei mitään valittamista, kestävä. Olen nyt myymässä laukkua kuitenkin, koska jäänyt kaappiin notkumaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta