Uusia syysmeikkejä MACilta

Jokainen MAC -merkin meikkejä joskus kokeillut tietää kuinka laadukkaasta sarjasta on kyse. Itse olen aina pitänytkin kyseisistä tuotteista ja kokenut ne hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiksi. Jostain syystä nyt oli kuitenkin vierähtänyt aika hyvä tovi siitä, kun viimeksi heiltä jotain ostin. Itseasiassa se rehellinen syy tähän on se, että olen tietoisesti vältellyt kyseistä myyntipistettä Stockalla käydessäni… Tiedättekö, jos jossain lähtee lapasesta niin tuolla (ja Sephorassa). Minulla ainakin sumentuu siinä vaiheessa, kun meikkaaja alkaa esittelemään ihania juttuja joita ehdottomasti tarvitsen. Yhtäkkiä se meikkiarsenaalini näyttääkin tarvitsevan putilon jos toisen ja varsinkin ne mattapunat, niihin olen niin heikkona!

IMG_1628IMG_1631

Jo jonkun aikaa olen mielessä pyöritellyt ajatusta hieman tummemmasta huultenrajauskynästä ja huulipunasta. Syksy on saapunut ja nyt tarvitaan ruskansävyisiä nudeja! Mattahuulipunien sarja on tosiaan suosikkini ja sieltä mukaan lähtikin viime viikolla yksi aivan täydellisen ihana syyssävy, YASH. Juuri sopivan rusehtava mutta ei kuitenkaan liian tumma. Huultenrajauskynä puolestaan hipoo myös täydellisyyttä, se on ehdottomasti pitkäkestoisempi kuin moni muu rajauskynä, nimeltään PRO LONGWEAR LIP PENCIL – sävy Nice `n`Spicy. Kynä on hieman pehmeämpi kuin ns. peruskynä ja levittyy todella hyvin. Tällä on helppo myös ”värittää” osaa huulista jos tahtoo hieman varjostuksia.

Alla kuvissa huuleni on punattu juurikin tällä huulipunalla. Ja kuvat ovat käsittelemättömiä jotta näette mahdollisimman aidon lopputuloksen.

2015-10-051IMG_1682

No ei yhtä ilman kahta, pitihän se arvata… Toinen aatokseni on jo jonkun aikaa puolestaan ollut aika vaaleahko nude. Sellaista en olekaan omistanut, joten oli aika kartuttaa valikoimaani tällä tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivalla nudella. Tämä toimii myös erinomaisesti siihen trendikkääseen ysärilookkiin, johon kuuluvat vahvat rajaukset ja vaaleampi huulipuna. Itseäni tämä tämänhetkinen huulipunatrendi TODELLAKIN miellyttää, rohkeasti vaan leikittelemään! ;)

Mattasarjassa ei ollut näin vaaleaa nudea, joten tämä on SATIN -sarjasta sävy MYTH. On myös mielestäni hyvin pitkäkestoinen ja lähestulkoon yhtä matta kuin se ns. normi matta. Ja alla tämä huulipuna huulillani.

2015-10-05

No sitten päästään seuraavaan suosikkiini… Rakastan siis kaikenlaisia meikkituotteita, jotka tekevät ihosta heleän, kuultavan ja vähän jopa kiiltävän. Mineralize Skinfinish on oikeasti sellainen hohdepuuteri, joka pitäisi löytyä jokaisen kuultoa ihollensa tahtovan meikkipussista! Itselläni on sävy Global Glow (se tummempi) ja oivoi, tämä on niin ihana! Alempien kuvien mukaisesti käytän tuotetta otsan keskiosaan ja ohimoille, sekä tuohon poskiluun ihan yläkohtaan (ikäänkuin poskipunan yläpuolelle). Tätä ei tarvitse laittaa edes kovin paljon saadakseen hohtavan ”vet-lookin”.

IMG_17222015-10-052

Oliko joukossa teidän suosikki-tuotteitanne? Mitä mieltä muuten olette kyseisestä meikkisarjasta ja onko siellä jotain tuotteita, joita ehdottomasti minullekin suosittelisitte? :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Uusia syysmeikkejä MACilta”

 1. Heippa! Esittelit jokin aika sitten suosikkejasi Joe Blascolta ja kerroit, että Orange Highlight -valoväri on todella huipputuote! Ymmärrän, että se sopii hyvin etenkin pienien yksityiskohtien, kuten kulmaluun ja silmäkulman korostamiseen, mutta olisiko tämä Mineralize Skinfinish valovärille vaihtoehtoinen tuote? Voiko niitä käyttää myös samalla tavalla? Etsin sitä täydellistä kuultoa tuovaa valotuotetta, joten siksi tässä punniskelen :D Mielellään hankkisin vain yhden. Ehkäpä tämä Macin olisi esimerkiksi näistä kahdesta silloin käytännöllisempi? Kiitos suosituksista!

  • Moikka! Mä käytän meikissäni molempia. Ensin tuo blasco ja vasta viimeistelyyn Mac. Ehdottomasti jos vaan toinen niin tämä puuteri, se on monikäyttöisempi. Musta kuitenkin tuntuu etten voi luopua kummastakaan, joten… :D

  • Oukei, pitänee sitten ainakin ALOITTAA tuosta Macista.. ;)

 2. Ihosi on näissä kuvissa ihanan oranssi. Mitä tuotetta käytät tuohon lookkiin?

  • Samaa kyselisin, onko mitä kaikkia tuotteita pohjustukseen käytetty? Ihana meikki :)

  • Oranssi särähti korvaani. ;D Mun pitää tehdä joku päivitetty video… Siinä on meinaan useampaa tuotetta ja uusia sitten viime videon. Kasvojen väriin on osasyyllinen myös itseruskettavat. :)

 3. Vitsi miten ihania nuden sävyisiä punia! Huulipunat on myös mun heikkous, niitä tuntuu aina tarvitsevan monissa erisävyissä ;D Macin meikkejä ei ole tullut testattua, mutta olen kuullut, että on laadukkaita :)
  Meikkivideo olisi kiva!!

  http://hennammaria.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta