Videokuulumiset

Tänään tuli kuvattua teille pitkästä aikaa video. Yksin kotona ja perjantai -siinäpä hyvä syy ryhtyä extempore tuumasta toimeen. Mutta eipä tässä sen kummempaa, kohta alkaa Vain Elämää ja sitä ennen pitäisi hakea kaupasta hieman evästä. Tänään taitaa olla Antin päivä?

Rentouttavaa perjanta-iltaa jokaiselle ja videosta palaute aina tervetullutta! :) 

On my way

10 vastausta artikkeliin “Videokuulumiset”

 1. Kääk, oot livekuvassa vielä still-matskuakin kauniimpi jos mahdollista! Vau.
  Flunssaan liittyen – mikäli antibiootit ei oloa helpota, niin suosittelen pyytämään ajan mykoplasman vasta-ainekokeisiin. Ne on aika kalliit testit, joten lekurit ei mielellään niihin lähetä, mutta pidä pintasi! Kyseinen pöpö ilmenee juuri tuollaisena yleiskunnon heikentymisenä, been there! Itsellä kesti juuri myös flunssa neljä viikkoa ja tällä hetkellä onkin astmalääkitys päällä, sillä oireet vinkkailivat kyseiseen sairauteen: ei kuumetta, mutta tukkoinen erite nielussa/nenässä, huimaukset, väsymys ja ennenkaikkea hengenahdistus. Lisäksi keuhkoni vingahtelivat stetoskoopilla kuunneltaessa ja PEF-tulokseni oli huonompi kuin entisillä tupakoitsijoilla, vaikka olen urheilullinen nuori nainen. Eli astma-vaihtoehtokin kannattaa lääkärille esittää…

  Kyllä me täältä noustaan vielä! 😜👊 Tsemppiä kaunokainen!

  Heta

  • Höpsss, kiitos kuitenkin! :))

   Multa itseasiassa otettiin Mykoplasma ja alkunäyte oli näyttänyt siihen suuntaan mutta jälkimmäinen vahvistanut, että ei ole myko. Musta vähän tuntuu, että tämä antibioottikin oli sellaista hakuammuntaa, että kokeillaas nyt mutta ei jaksa itsekään enää välittää kun tahtoo vaan terveeksi. Kaikki keinot käyttöön… Sun tauti kuulostaa myös todella ikävälle, tsemppiä ja paranemisia! Ja kiitos tsempeistä, eiköhän me vielä nousta! ;)

  • Kiitos tästä, tsemppaa kovasti tekemään jatkossakin! :))

 2. oot kyllä videoissa eli luonnossa ihan älyttömän nätti, varsinkin tässä :)

 3. Tykkään hirveästi sun videoista ja kuulla sun kuulumisia välillä näinkin. Ja olet vielä todella kauniskin! Hauskaa viikonloppua :)

 4. Moikka Jutta! Kivaa vaihtelua nämä videot! :) enpä itsekään ole ajatellut tuota aurinkopuuterin levittämistä noin, hyvä vinkki. ;)

  Hauskaa viikonloppua! :)

  • Kiva kuulla! Niin, no empä ollut miettinyt itsekään. :) Musta myös erittäin toimiva tapa jota olenkin nyt poikkeuksetta käyttänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta