Uusi vaahtomainen itseruskettava

Kuten minua Instagramissa (@judezzi) seuraavat huomasivat, kaappiini on eksynyt jälleen uutta itseruskettavaa. En tiedä mikä boikottikausi minulla oli viime talven ja kevään ajan, mutta nyt olen ehdottomasti löytänyt näiden päivettävien salaisuuden uudestaan! Solariumit saavat jäädä ja tilalle tulee jälleen terveellinen tapa pitää päivetys yllä. Ja kesän jälkeen on nyt luonnollisestikin kiva jatkaa hieman värillisempänä, kuin palata siihen lakanameininkiin. Yliampua en kuitenkaan enää missään nimessä tahdo, joten kaikki keltaisen ihon taikovat tuotteet olen suosilla jättänyt sinne kaupan hyllylle… Värin tulee olla luonnollinen ja ennemmin tummempaan ruskeaan menevä kuin keltainen porkkana.

Sain muutama viikko sitten Vita Liberatalta testiin muutamia itseruskettavia ja sieltä löytyikin heti itselleni ehdoton suosikki, LUXURY TAN – Dark mousse. Vaahtomaiset ruskettavat ovat kyllä maailman helpoimpia, onneksi löysin tämän putilon uudestaan! Ensinnäkin levitys on niin iisiä kintaan avulla, vaahto kuivuu samantien ja ei ole mitään mahdollisuuksia saada aikaan läikkiä. Ei ainakaan tällä vaahdolla, nimittäin pigmentti on niin selkeä ja muuttuu samantien iholla rusketukseksi. Myös sävyyn olen ollut erittäin tyytyväinen, sopivan tumma mutta ei kuitenkaan yhtään oranssi tai sitten mikään ”överi”. Vaahtomainen rusketus säilyy iholla myös useamman päivän, eli sitä ei tosiaankaan tarvitse olla levittelemässä joka ilta.

2015-10-10IMG_1845

Vaahto tosiaan levitetään kintaalla iholle. Itse levitin värin eilen illalla ennen nukkumaanmenoa ja yön aikana rusketus olikin mukavasti syventynyt. Aamulla on tietysti ihana käydä suihkun kautta jotta sellainen pieni tuoksu iholta häviää mutta älkää ymmärtäkö väärin, tämä ei ole mikään haju-itseruskettava. Meillä hyvä mittari on tuo miespuolinen tyyppi, joka kyllä aina antaa ymmärtää jos olen laittanut väärää tuotetta iholleni… Tästä sanoi vaan, että ei tuo edes haise millekään. Jep. Aamulla herätessä rusketus on toki kehossa hieman sekoittunut kropan omiiin tuoksuihin, joten itse ainakin mieluusti käyn suihkun kautta ennen kuin lähden mihinkään.

Lopputulos on todella hyvä. Tuli ihan sellainen fiilis, että nyt voisi heittää hamosen päälle jos säät sallisivat. 😀 Niin paljon helpompaa kuin solkussa makaaminen! Ja mikä ehkä tärkeintä, terveellisempää.

Onko tämä kyseinen vaahto teistä monelle tuttu? Mitä ylipäänsä olette pitäneet Vita Liberatan itseruskettavista?

IMG_1831

Kommentit (4)
  1. Mulla on tosi kuiva iho niin oon tykänny kosteusvoiteista missä on vähän itseruskettavaa. Dovessa on vähän turhan vahva haju mutta yves rocher on aika hyvä. ☺️ Näissä kunnon itseruskettavissa on mulle haastava tuo kämmenet ja jalkaterät? Miten niihin saa siististi levitettyä. Varsinkin kädet.. Eikä tuu laikkuja ja epätasasuutta varsinkin käsiin kun niitä saa olla pesemässäkin aika usein?

    1. No tässä vaahtomaisessa ainakin huomaa mihin levittää, sen verran tummaa vaahtoa. Vita Liberatalta löytyy muuten voidemainenkin tuote! Voisi toimia sinulle paremmin? 🙂

      Myös se Lumenen voidemainen päivettävä on aika hyvä! Kirjoitin siitä kesällä muistaakseni. Ja siinä on mukana myös sitä kosteutusta. Ja sävy on jees. 🙂

  2. Joo itse oon käyttänyt tuota samaa varmaan puolisen vuotta ja on kyllä todella hyvä tuote kyseessä! Tykkään todella paljon enkä vaihda enää muuhun. Kokeilin useita markettien itseruskettavia ja lopputulos oli aina juuri sellainen keltaiseen taittuva, yök :/

    1. Jep!! Juuri näin. Aivan ihana tuote ja mieluummin maksaakin vähän enemmän jos saa laatua. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *