Valkoisemmat hampaat -ja ARVONTA!

Kun tänään aikaisemmin puhuin kasvojen ihon hyvinvoinnista, niin nyt on hampaiden vuoro. Itselleni suun hyvinvointi, hygienia ja hampaiden kunto on aina ollut tärkeää. Suu kokonaisuutena kertoo paljon kantajastaan sekin ja antaa tietynlaisen vaikutelman ihmisestä. Itse huolehdin hammashygieniasta aamuin-illoin ja välillä myös kesken päivänkin. Aina ei kuitenkaan ole välttämätöntä pestä hampaita (siis aamun ja illan lisäksi), joten onneksi helppoja ja nopeita vaihtoehtoja löytyy jopa tien päällä.

Sain taannoin testattavaksi Listerinen uutta suuvettä, Advance Whitea. Suuvedet ovat meidän perheessä tuttuja juttuja ja niitä löytyykin aina peilikaapin päältä vähintään yksi purkki. Helppo ja nopea tapa raikastaa hengitys kesken päivän, tai vastaavasti nitistää vellovat bakteerit ruokailun jälkeen. Tässä Listerinen uutuudessa on vielä jotain extra siistiä, nimittäin valkaiseva vaikutus joka lupausten mukaan tapahtuu jopa kahdessa viikossa! Valkoisemman hymyn lisäksi suuvesi poistaa hampaiden pinnalta värjäytymiä ja ehkäisee uusien värjäytymien syntymistä. Itse en ole hetkeen hampaita värjännytkään, joten pieni valkaiseva boosti tuleekin ihan tarpeeseen. 😉

Omakohtaiset kokemukseni tästä suuvedestä ovat tällä hetkellä erittäin positiivisia. Advance puhdistaa suuta toden teolla ja antaa raikkaamman fiiliksen. Ihan kuin olisin huomannut myös jonkun asteista hampaiden kirkastumistakin? Teidänkään ei muuten enää tarvitse arvuutella, sillä nyt on kahdella onnekkaalla mahdollisuus voittaa kolme pulloa kyseistä suuvettä testaukseen! Arvontaan voit ottaa osaa kommentoimalla kommenttiboxiin koska olet viimeksi käynyt hammaslääkärissä. Hih. Toivottavasti ei tule mitään kymmenen vuotta sitten -vastauksia. 😉 Arvonta päättyy lauantaina 17.10 klo. 12.00. Tsemppiä ja hymyä iltaanne!

IMG_1978IMG_1991

*Arvottavat tuotteet blogin kautta.

Kommentit (91)
  1. Heh, voin ylpeänä vastata että kävin hl kolme päivää sitten 😀 tää tuote todellakin kiinnostais!

  2. ihana arvonta! Vastaan kysymykseen vuosi sitten 🙂

    Kiitos kivasta blogista! Sun blogin taso on noussut silmissä. Tykkään eniten pohdinta postauksista ja mielipide kirjotuksista.

    Mukavaa syksyä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *