Valkoisemmat hampaat -ja ARVONTA!

Kun tänään aikaisemmin puhuin kasvojen ihon hyvinvoinnista, niin nyt on hampaiden vuoro. Itselleni suun hyvinvointi, hygienia ja hampaiden kunto on aina ollut tärkeää. Suu kokonaisuutena kertoo paljon kantajastaan sekin ja antaa tietynlaisen vaikutelman ihmisestä. Itse huolehdin hammashygieniasta aamuin-illoin ja välillä myös kesken päivänkin. Aina ei kuitenkaan ole välttämätöntä pestä hampaita (siis aamun ja illan lisäksi), joten onneksi helppoja ja nopeita vaihtoehtoja löytyy jopa tien päällä.

Sain taannoin testattavaksi Listerinen uutta suuvettä, Advance Whitea. Suuvedet ovat meidän perheessä tuttuja juttuja ja niitä löytyykin aina peilikaapin päältä vähintään yksi purkki. Helppo ja nopea tapa raikastaa hengitys kesken päivän, tai vastaavasti nitistää vellovat bakteerit ruokailun jälkeen. Tässä Listerinen uutuudessa on vielä jotain extra siistiä, nimittäin valkaiseva vaikutus joka lupausten mukaan tapahtuu jopa kahdessa viikossa! Valkoisemman hymyn lisäksi suuvesi poistaa hampaiden pinnalta värjäytymiä ja ehkäisee uusien värjäytymien syntymistä. Itse en ole hetkeen hampaita värjännytkään, joten pieni valkaiseva boosti tuleekin ihan tarpeeseen. ;)

Omakohtaiset kokemukseni tästä suuvedestä ovat tällä hetkellä erittäin positiivisia. Advance puhdistaa suuta toden teolla ja antaa raikkaamman fiiliksen. Ihan kuin olisin huomannut myös jonkun asteista hampaiden kirkastumistakin? Teidänkään ei muuten enää tarvitse arvuutella, sillä nyt on kahdella onnekkaalla mahdollisuus voittaa kolme pulloa kyseistä suuvettä testaukseen! Arvontaan voit ottaa osaa kommentoimalla kommenttiboxiin koska olet viimeksi käynyt hammaslääkärissä. Hih. Toivottavasti ei tule mitään kymmenen vuotta sitten -vastauksia. ;) Arvonta päättyy lauantaina 17.10 klo. 12.00. Tsemppiä ja hymyä iltaanne!

IMG_1978IMG_1991

*Arvottavat tuotteet blogin kautta.

On my way

91 vastausta artikkeliin “Valkoisemmat hampaat -ja ARVONTA!”

 1. Kävin viime keväänä, muistaakseni huhtikuussa :) – ja sain puhtaat paperit!

 2. Viime hammaslääkäri käynnistä on kyllä niin monta vuotta, että en edes muista. Aivan liian monta joka tapauksessa. Pitäisi ehdottomasti saada aika varattua, mutta kun ei sitä saa vain aikaiseksi kun ei mitään kipuja yms. ole ollut! :D

 3. Viime syksynä tuli käytyä, eli aika tarkkaan vuosi sitten. Ei onneksi ollut reikiä eikä muuta vikaa :D

 4. Keväällä kävin viimeksi hammaslääkärissä ja nyt pitäisi varata aika suuhygienistille hammaskiven poistoon :)

 5. Viimeksi taisin olla kesäkuussa! :) kahden viikon päästä ois seuraava aika, iik!

 6. Just kun luinkin sun postausta kasvojen hoidosta tuli mieleen mullakin suuhygienia! :) Viimeksi kävin hammaslääkärissä kaksi viikkoa sitten, ja olen vuoden sisään kovasti petrannut hampaitteni hoidossa muunmuassa aloittamalla hammaslangan käytön, mutta suuvesi on se joka vieläkin puuttuu päivittäisistä rutiineistani. Toivottavasti pääsisin aloittaa parannuksen siinäkin asiassa tuon tuotteen avulla ;)

 7. Huh piti oikein miettiä mutta kaks vuotta siitä taitaa olla! Pitääkin varata uusi aika pian! :D

 8. Kävin viimeksi hammaslääkärissä noin vuosi sitten. Ihana arvonta,sillä suuhygienia ja kaunis hymy ovat tärkeitä omassa hyvinvoinnissa!

 9. Käyn kerran vuodessa hammaslääkärillä tarkastuksessa ja hammaskiven poistossa, joten keväällä käyty :)

 10. Viime käynnistä vierähtänytkin jo yli puol vuotta mutta viikon päästä onkin aika! :D miten sattuikaan että juuri mietinkin että hampaat kaipaisivat valkaisua, kun törmäsin sitten postaukseesi! Pitääkin kokeilla tätä! :-) myös edellinen postauksesi ihon hoitoon liittyen oli juuri tarpeellinen minullekin!

 11. Vuosi taitaa olla mullakin aikaa. Tehtiin ultraäänipuhdistus, joka on muuten aivan kammottavaa tuskaa! Täytyy yrittää ehkäistä hammaskiveä paremmin jatkossa, ettei joudu rääkkiin niin usein…

 12. Viimeisin hammaslääkäri käynti taisi olla vajaa pari vuotta sitten. Pitäisi varata taas aikaa tarkastukseen! 😁

 13. Aivan liikaa aikaa. Ei nyt ihan kymmentä vuotta onneksi ;) ois kiva testata tuota uutta suuvettä! :)

 14. Tarkastuksessa kävin huhtikuussa ja hammaskiven poistossa elokuussa mutta sen lisäksi oon tässä kuukauden sisällä käynyt poistattamassa kolme viisuria, viimeisen poisto edessä parin viikon päästä. Sen jälkeen en halua nähdä yhtäkään hammaslääkäriä ihan hetkeen :D

 15. Kävin vuosi sitten tarkastuksessa koska tarvitsin lähetteen hammaskivenpoistoon ja soodapuhdistukseen (mikä on btw loistava). Mulla tulee kuulemma normaalia enemmän hammaskiveä ja olisi hubä puhdistuttaa hampaat 2krt vuodessa. Plus vielä poikaystävä sano mun hengityksen haisevan usein joten tosi kiva…:DD

 16. Viime syksynä. Oon käynyt viimeisen vuoden aikana ehkä öö neljästi hammaslääkärissä! Edellisestä kerrasta oli kulunut jo hurjat 3 vuotta ja ahdisti mennä ensimmäiseen tarkastukseen! Mutta sain kiitosta, että hyvin oli hoidettu (mulla on ennen ollut paljon reikiä). Samalla kuvattiin viisaudenhampaat ja ne lähtivät poistoon, joten siitä syystä tuli muutaman kerran käytyä – ne hoidettiin pois leikkauksessa ja vaikka sitä kamalasti jännitin niin lopulta oli tunteena vain helpostus että nyt kaikki viisurit poissa eikä reikiä :)

 17. Viime viikon perjantaina jatkettiin elämäni ensimmäistä juurihoitoa, joka aloitettiin huhtikuussa, eikä tunnu tulevan koskaan valmiiksi. Aina joutuu välissä odottamaan 2 kk, että saa edes uuden ajan ja kolmen hoitokerran jälkeen olen joutunut menemään päivystykseen, kun jotain on jäänyt huomaamatta :D (Yhteensä juurihoitoon liittyviä käyntejä siis 4 takana)

  Perustarkastuksessa kävin 11.9, eikä onneksi ollut reikiä tai muuta moitittavaa. Hygienistilläkin käväisin heti sitä seuraavalla viikolla. Tosin kunnan palveluihin on tyytyminen opiskelijana…yksityisellä homma olisi hoidettu vähintään puolet nopeammin.

  Huh…toivottavasti tää on pian ohi 😬

 18. Mukana arvonnassa ollaan ;) Hampilääkärissä on tullut viimeksi käytyä n. vuosi sitten kesällä :)

 19. Taisi jopa olla tämän vuoden alkupuolella, nyt kun muistelen! Reikiä ei ollut (jess, säästyin poraamiselta), mutta hammaskiveä jouduttiin poistamaan (..melkein kauheampaa minusta, se ”virkkuukoukulla” raaputtaminen ei kuulu lempiasioihini :D ). Olen onnellinen siitä, ettei minulla kuitenkaan ole hammaslääkäripelkoa! :)

 20. Käyn säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa suuhygienistillä ja kerran kahdessa vuodessa hammaslääkärissä. Mun riesana on siis hammaskivi, jonka vuoksi täytyy käydä noin usein :/ Viime keväänä olin viimeksi hammaslääkärissä.

 21. Keväällä kävin viimeksi, viisauden hampaiden takia:( Kohtapuolin olisi aika taas mennä ihan normitarkastukseen!:)

 22. Aika hiljattain tuli käytyä, elokuussa täytyi käydä viisuria näyttämässä lääkärissä asti :)

 23. Moi!

  Kävin hammaslääkärissä 3 viikkoa sitten. 0 reikää ja toivotettiin tervetulleeksi hammastarkastukseen 3 vuoden päästä. :) hammaskivi vaivaa ja 6 kuukauden välein joudun suuhygienistillä käymään sitä poistattamassa. Tämä voitto tulisi todella kyllä tarpeeseen! Omaan hieman vinohkon alahammasrivistön, jota olen aina harmitellut, ja ihaillut muiden suoria ja valkoisia hammasrivistöjä.

  Mukavaa syksyä! :)

 24. Pakko vain mainita, monissa suuvesissä perusaineena jokin alkoholi että tappaa tosiaan ne bakteerit ja muutoinkin monet ovat tujua kamaa ja monia puheita kuullut että voivat jopa aiheutttaa mm. suusyöpää tms. Säännöllisesti käytettynä. Onko kukaan muu kuullut näitä? Itse pitäydyn hammastahnoissa vain…

 25. Käyn kerran vuodessa suuhygienistilla ja tarvittaessa hammaslääkärissä. Keväällä tuli viimeksi käytyä =)

 26. Reilu pari vuotta sitten tuli käytyä. Jotenkin se hammaslääkärissä (tai missä tahansa lääkärissä) käynti on vastenmielistä. Sitä vaan toivoo ettei tuu ongelmia..

 27. Kaksi kuukautta sitten. Olen pyrkinyt käymään säännöllisesti tarkastuksessa.

 28. Ou nou, tajusin just että mun edellisestä hammaslääkäristä on jo ainakin 3 vuotta! Pitänee varata aika tarkastukseen. Tuollaisista valkoisista hampaista saa tällainen kahvinlitkijä kyllä vaan haaveilla kateellisena :D

 29. Itse kävin hammaslääkärissä puolitoista vuotta sitten. Vihaan hammaslääkärissä käyntiä. Tuolloin sain palvelusetelit jotka jäi käyttämättä kun en ottanut sitä asiakseni. Nyt onneksi muutaman viikon päässä häämöttää hammaslääkäriaika ja siellä saakin ehkä muutaman kerran käydä että saadaan tän tytön hampaat taas vimpan päälle kuntoon! :)

 30. Viimeksi kävin viime viikolla, hyvä minä! :D Okei, ehkä siinä tais muutama vuosi vierähtää sitten viimeisimmän käynnin.

 31. Viime hammaslääkärissä käynnistä on kyllä aikaa jo muutama vuosi.. :D Koen kuitenkin, että olen saanut hyvät hammasgeenit ja hoidan myös hampaitani huolella. Ikinä ei ole ollut reikiä ja hampaat ovat pysyneet valkoisina ilman minkäänlaisia valkaisuja!

 32. Viime keväänä kävin viisurinpoistossa ja seuraava olisi taas edessä piakkoin, hui!

 33. Keväällä kävin hammaslääkärissä. Itse asiassa, ton hammaslääkäriajan varaaminen vaati keväällä 2014 suuhygienistiajan (en saanut jostain syystä varattua aikaa suoraan tarkastukseen…), joka puolestaan varasi mulle ajan hoidontarpeen arviointiin syksylle 2014, joka varasi mulle ajan tarkastukseen talvella 2014/2015, joka varasi mulle ajan lääkäriin keväälle 2015. Ja tuon lääkäriajankin peruivat muutaman kerran, ennen kuin vihdoin pääsin. :D Täytyy varmaan nyt alkaa varaamaan hammaslääkäriaikaa seuraavalle vuodelle!

 34. Kaksi vuotta sitten kävin. Mulla ei hampaiden ole ollut mitään ongelmia, niin joka kolmas vuosi on riittänyt.

 35. hammaslääkärikammoisena välttelin hampaan paikattavaksi, lue:PORATTAVAKSI, vientiä niin pitkään että siinä vaiheessa kun säryn takia oli pakko hammaslääkärille mennä, oli ainoa vaihtoehto juurihoito! Onnekseni tämä hammaslääkäri oli niin mahtava, selitti koko ajan, mitä tulee tekemään jne että hammaslääkäripelkoni, jota olin jo peruskouluajoilta asti potenut, jäi tälle reissulle. Jahka hammas oli parin käynnin jälkeen kunnossa, sovimmekin että he soittavat joka vuosi minut perustarkastukseen, joita en olekaan skipannut kertaakaan..huhti-toukokuussa olen viimeksi käynyt ja kaikki oli ok😊

 36. viime keväänä, olisiko ollut huhtikuu… hammaslääkäri piti senlaisen saarnan hammaslangan käytöstä että korvia kuumotti. Sen jälkeen en kyllä ole käyttänyt sitten kertaakaan…

 37. Joulukuussa 2014 kävin viimeksi hamppilääkärillä ja kesäkuussa 2015 suuhygienistilla. Pitäisi taas varata aika tarkastukseen.

 38. Viimeks 2 vuotta sitten, pitäis käydä tässä lähiaikoina tarkastuksessa…:)

 39. Pari vuotta. Tämä kävi hyvin muistutuksesta ja nyt on uusi aika taas varattu :)

 40. Öö, Varasin just kuukausi sitten ajan ja sain sen helmikuulle.Edellisestä kerrasta on about 8 vuotta…Anteeksi hampaat:(

 41. Apua en muista:D mutta taitaapi olla useampi vuosi.
  Monesti on pitänyt aika varata, mutta en ikinä ole saanut aikaiseksi.. hupss!

 42. Muistaakseni alle vuosi on vierähtänyt ja kuulema vasta parin vuoden päästä seuraavaksi :)

 43. Hahaa, täähän oli hyvä kysymys, herätti vähän miettimään omien leegojen terveyttä :D Viime hammaslääkäristä on kai aikaa n. 1,5 vuotta. Toi ajanvaraaminen kyl tuppaa usein hiukan venähtämään :DD

 44. Kesällä kävin, mutta varsinaisessa kunnollisessa hampaiden tarkastuksessa oon tainnu käydä yli 2 vuotta sitten:D

 45. Hammaslääkärissä/suuhygienistillä käynti on kyllä pyörinyt viime viikkoina mielessä, edellinen käynti taitaa olla 1,5 vuotta sitten.. oops! :D

 46. Käyn parin vuoden välein, jos ei ihmeempiä ongelmia ilmene. Viime kerta taisi olla puolisentoista vuotta sitten.

 47. Kävin hammaslääkärissä viimeksi tämän vuoden kesäkuussa ja nyt himoitsen pääseväni hampaiden valkaisuun.
  Valkaisevan suuveden käyttö antaisi jo mukavan alkusysäyksen valkaisuprosessille :)

 48. Aloin tässä ihan miettimään, että koska sitä onkaan tullut käytyä.. pitäisi siis vissiin taas aikaa varailla. Mulla ei ole koskaan ollut reikiä tms. joten hammaslääkäri on sanonut ettei tarvitse käydä kun parin vuoden välein. Olisikohan siitä viime kerrasta nyt sitten n. 3 vuotta.

 49. ihana arvonta! Vastaan kysymykseen vuosi sitten :)

  Kiitos kivasta blogista! Sun blogin taso on noussut silmissä. Tykkään eniten pohdinta postauksista ja mielipide kirjotuksista.

  Mukavaa syksyä! :)

 50. Heh, voin ylpeänä vastata että kävin hl kolme päivää sitten :D tää tuote todellakin kiinnostais!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta