Vitamiinivinkki syksyyn

Nyt, kun erilaiset flunssat ja influenssat riehuvat ajattelin jakaa teille erinomaisen vitamiinivinkin. Käytin tätä kyseistä vitskujauhetta koko viime talven ja onnistuin useamman kerrankin orastavan flunssan sillä selättämään. Kyseessä on siis Puhdistamon luomu super C-vitamiini-jauhe. Harmi vaan, että jätin käytön viime kevään jälkeen pidemmäksi aikaa ja olisi pitänyt nyt syksyllä aloittaa taas ajoissa… Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Kyseinen jauhe siis sisältää Amla-marjauutetta, joka pitää sisällään 420% enemmän ceetä kuin esimerkiksi camucamu mikä on tunnetusti hyvin C-vitamiinipitoinen. Parasta tässä jauheessa on myös se, että pelkkä teelusikan kärjellinen sisältää jo 500 mg, eli sitä ei todellakaan tarvitse käyttää paljon kerrallaan! Menee erinomaisesti vaikka mehuu sekoitettuna tai smoothieissa. Itse otan välillä ihan vaan pelkän vedenkin joukossa eikä ole laisinkaan pahaa, hieman kirpsakkaa vaan. Kyseistä supervitskua myydään ainakin Ruohonjuuressa. Sieltä itsekin bongasin tarjoushintaan 22,90 € tällä viikolla. :)

Asiasta kolmanteen, mitä mieltä olette influenssa-rokotteesta? Olen nyt mietiskellyt ottaisinko tuon rokotuksen tänä vuonna, kun näin pitkän flunssan sairastin mutta toisaalta joku osa minusta epäröi. Mielessä on ehkä muistot siitä sikainfluenssa-rokotteesta joka aiheutti narkolepsiaa… Mistäs noistakaan koskaan tietää, vai?

IMG_2099IMG_2096

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Vitamiinivinkki syksyyn”

  1. Otin sikainfluenssarokotteen, koska kuuluin riskiryhmään ja siinä samalla myös kausi-influenssarokotteen. En saanut muita sivuoireita, kun piikityskäden särkyä muutamaksi päiväksi. Enkö myöskään sairastanut sinä talvena. Ainahan nämä rokotusasiat ovat yksilöllisiä, mutta ainakin minun kohdalla kaikki meni hyvin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta