Listerine-arvonnan voittajat ovat…

Viime viikolla käynnistelin arvontaa Listerinen uuden valkaisevan suuveden tiimoilta. Todella moni teistä otti jälleen osaa mutta vain kahdelle lähtee kolmen pullon setti Listerinea. Tällä kertaa onnetar suosi kommentoijia nimimerkillä Linda ja nastapimu, onneksi olkoon! Uskon todella, että pidätte suuvedestä sillä ainakin itse voin nyt muutaman viikon kokemuksella sanoa, että ihana tuote! Freesaa hengityksen ihan mahtavasti ja valkaisevaan vaikutukseenkaan ei ole vaikea olla uskomatta. ;) Toivottavasti nämä tulevat todella tarpeeseen!

Jos onnetar ei tällä kertaa suosinut, Listerinea myydään toki ihan päivittäistavarakaupoissakin reilun seitsemän euron hintaan. Ei siis laisinkaan paha satsaus 500 ml pullolle! ;)

Vielä kerran onnea voittajille, laittelen teille tänään sähköpostia. 

IMG_1972

*Arvottavat tuotteet saatu blogin kautta.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta