Välipalavinkki: YOSA Sport Marjamix

Moni kuvittelee, että maidoton ruokavalio on jotenkin aivan mahdottoman haastava toteuttaa. Se on oikeasti niin jännä, koska loppupeleissä kaikelle löytyy korvaavat vaihtoehdot, jopa juustolle! Välipalana ei tosiaankaan ole pakko vetää rahkaa tai jogurttia vaan vaihtoehtoja kyllä löytyy, kun vähän avaa silmiään. Itse söin ennen maidottomuuttani runsaasti maitorahkaa ja yleensä kaverina oli vielä purkillinen ananasta. Nykyään ajatuskin tuosta limaa keräävästä mössöstä ällöttää ja mieluummin nautin jotain omalle keholleni parempaa (anteeksi vaan maitorahkan suurkuluttajat!!).

Jostain syystä soijajogurtit eivät myöskään kovin hyvin sovi vatsalleni, varsinkaan ne maustamattomat. Niissä koostumus on muutenkin niin löysä, että se ei mielestäni ole laisinkaan herkullista. Oikeastaan ainut OIKEASTI herkullinen ja hyvä maidoton jogurtti/rahka on YOSA. Heidän valikoimistaan löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, on ns. enemmän jogurttimaisia ja sitten hieman paksumpia rahkamaisia kauravälipaloja. Omat suosikkini ovat ehdottomasti nämä paksummat ja tuhdimmat suuremmissa purkeissa lymyävät jogut. Ennen rakastin heidän makuaan viikuna-uuniomena, joka oli hyvin tuhti ja ns. puuromainen. Nyt meidän jääkaapistamme löytyy useampi purnukka uutuus makua Sport marjamixiä! Ehdottomasti heidän paras tuotteensa!! Täydellinen koostumus, maku ja mikä parasta täysin maidoton, gluteeniton, soijaton ja vegaaninen tuote.

IMG_2159-0012015-10-20

Nyt tiedän, kuinka osa tulee kauhistumaan koska tämähän pitää sisällään myös sokeria. Jep, sitähän löytyy tänä päivänä lähes kaikesta. Mun on pakko kuitenkin sanoa, että mieluummin stevia ja sokeri kuin aspartaami. Itseasiassa nykyään valitsen huomattavasti mieluummin vaikka ihan sokerisen tuotteen, kuin ”light-version”. Niitä vastaan boikotoin todella vahvasti. En myöskään näe, että tällaisesta rahkasta joka pitää sisällään steviaa ja sokeria olisi minulle haittaa loppupeleissä. Tätäkin syödään kuitenkin kohtuudella ja tarkoitus ei ole lapata kauravälipaloja kilokaupalla. Suhteessa siis se saatava sokerinkin saanti on aika pientä. :)

Näissä kauravälipaloissa erinomainen seikka on myös tuo purkin koko (200g), juuri sopiva välipala joka pitää nälän muutaman tunnin loitolla. Myös pakkauksen mukana tuleva lusikka on pelastanut minut monelta tilanteelta, kätevää! Sport-liitteen purnukka taasen on saanut siitä, että se pitää sisällään proteiinia (herneproteiinia). Itse en oikeastaan seuraa millään tapaa noita ”sisältää proteiinia” -etuliitteitä, koska en ole mikään proteiinin haalija. Luotan siihen, että perusterveellinen ruokavalio riittää kyllä tavalliselle kuntoilijalle takaamaan myös proden saannin. Mutta eipä noista koskaan haittaakaan ole, eihän?

Onko moni teistä löytänyt Yosat tai kenties kokeillut jo tätä sportti-uutuutta? Mielipiteitä? :) 

*Yosat saatu blogin kautta testiin

On my way

4 vastausta artikkeliin “Välipalavinkki: YOSA Sport Marjamix”

  1. Apua siis tätähän oli i love me -messuilla maistatuksessa ja tää oli mun mielestä hirveintä, mitä oon vähään aikaan suuhun lappanut! Vastaavasti saman merkin toinen maku, joku sitruunahomma, oli todella hyvää vaikken yleensä sitruunasta tykkää. Se yllätti positiivisesti. Mutta tätä marjamixin pientä maistatusastiallistakaan en saanut alas vaan roskiin lenti, samoin miehellä. Yleensä kyllä tykkään kaikista marjajutuista, en tiedä mikä tässä oikein oli. Kumma juttu!

    • Hahah, oikeasti? :D Mä taas kannan tätä kaupasta joka reissulla. Mä taas en siitä sitruunasta välitä, makueroja. :)

  2. oijoi, tuo viikunauuniomena on kyllä maailman ihaninta!! :) sitä voisi syödä vaikka joka päivä!
    tätä marmamixiä en ole vielä uskaltanut maistaa, mutta täytyy kai kantaa yksi purkki kokeiluun ensi kauppareissulla!
    mille marjalle se maistuu? :D

    • Joo sekin on kyllä herkkua! Kannattaa kokeilla! Maistuu useamman marjan sekoitukselle. Pääosassa kuitenkin vadelmat, mustikat, mansikat… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta