Paras huultenrajauskynä

Ihan pakko vinkata teille huulipunien ja rajauskynien ystäville parhaasta ikinä kokeilemastani huultenrajauskynästä. Kyseinen kynä on tosiaan MACin ja ostettu ehkä nelisen viikkoa sitten. Ihastuin tähän jo heti alkuunsa ja taisin siitä blogissakin vinkata, mutta nyt tahdon omistaa tälle ihan oman postauksensa. Joo tiedetään, hullu nainen. ;)

Kuten otsakekin kertoo, kyseessä on rehellisesti sanottuna paras rajauskynä ikinä (löytyyköhän MACilta oikeasti muuten edes mitään huonoa?!). Kynä poikkeaa siinä mielessä aikaisemmista huultenrajauskynistäni, että se on hyvin pehmeä ja levittyy täten luonnollisemmin korostaen huulten omaa muotoa. Tällä on helppo myös rajata hieman yli huulien, kuten tällä hetkellä on in. Kynällä voi helposti tehdä niin vahvemmat erottuvat rajaukset, kuin vastaavasti pehmeät, ikäänkuin punaan sekoittuvat rajat. Myös kestävyydestä on nyt pakko antaa erityiskiitosta! Jos rajauksen levittää aamulla, se pysyy valehtelmatta ihan sinne iltapäivään saakka hyvänä. Itse siis lisäilen töissä vaan huulipunaa mutta kynää ei tarvitse laittaa jatkuvasti uudestaan. Myös sävy on sellainen, että se sopii hyvin oikeastaan ihan kaiken kanssa. Nudet, rusehtavat, punertavat… Todella monikäyttöinen!

Nimeltään tämä lempparini on MAC Pro Longwear Lip Pencil ja sävy on Nice ’N’ Spicy. Omani ostin MACin pisteeltä Stockalta ja hintaa taisi olla jotain 22-26 €, nyt en yhtään saa päähäni tarkkaa summaa mutta tuolla hintaluokassa pyöritään. Kynä on kuitenkin selkeästi aika kestävä, eli varmasti samalla mennään vielä muutama kuukausi!

Onko joku muu kokeillut näitä MACin PRO-huultenrajauskyniä? Mitä olette tykänneet?

IMG_2596IMG_2579

On my way

7 vastausta artikkeliin “Paras huultenrajauskynä”

 1. Moikka! Pakko nyt kommentoida kun en tiedä miten oon jotenkin missannu sun blogin?! Just etsin uutta luettavaa kun tuntuu että tosi harvoin löytää enää mitään mielenkiintosia blogeja missä olis sitä jotain että pysyis lukuinto yllä… Mutta jestas! Oot aivan tyrmäävän kaunis, postaat usein ja jokaisessa postauksessa on kiinnostava aihe. Löysin toissapäivänä tänne ja samalta istumalta lukasin tätä varmaan kolme tuntia eteenpäin, heh.

  Tiivistetysti siis, keep up the good work! Olet upea :)

  • Voi miten ihana kommentti ja aloitus tälle päivää. Kiitos!! Todella kiva palaute, tällaista on aina ilo kuulla. :))

   Toivottavasti jäät seurailemaan jatkossakin ja mielenkiintoista juttua riittäisi monipuolisesti. Ihanaa syksyn jatkoa sinne! :)

 2. Saako noita Mac:in meikkejä mistään suomalaisesta nettikaupasta tilattua,osaatko sanoa? :)

  • Vahvasti epäilen ettei saa. :( Korjatkaa toki joku jos olen väärässä mutta näin veikkaan.

 3. Hei mul on kans toi macin huultenrajauskynä mut mietin et miten saisin sen terotettua ku toi on tollasta muovista :D oisko ideoita?

  • Moikka! Itse teroitan ihan tavallisella meikkiteroittimella. :) Ei ole ollut mitään ongelmia vaikka muovista onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta