Se aika vuodesta

Eilen se sitten iski vasten kasvoja, nimittäin pimeys. Tulin töistä kotiin viiden aikaan ja tarkoitus oli kuvailla muutamia blogijuttuja mutta kappas, eihän sitä valoa enää ollutkaan. Siinä ne realititeetit jälleen siis iskivät ja tajusin, että tätä se sitten on seuraavat puoli vuotta. Bloggarille pimeys on oikea vihollinen, sillä kaikki valokuvaaminen vaikeutuu. Toki niillä on helpompaa, ketkä tekevät vuorotyötä tai ovat ammattibloggaajia, päiväkuvailuun on nimittäin aikaa. Itse päivätyöläisenä joudun kärsimään juurikin näistä pimeyden tuomista ongelmista ja kuvaaminen pitää sijoittaa pääosin viikonloppuun tai kuvia käsitellä rankemmalla kädellä. Olen jo pitkään harkinnut myös kuvausvalojen ostamista, joten voipi olla, että tänä syksynä ne tulevat ajankohtaiseksi. Kuulemma on tulossa myös aika pitkälle lumeton talvi, joten pimeys on tällöin vielä suuremmassa roolissa. Onko kenelläkään kokemusta kotikäyttöön tarkoitetuista kuvausvaloista, jotka jäljittelevät auringonvaloa? Olisi hyödyllistä kuulla käyttökokemuksia?

Pimeydessä on kuitenkin omat hyvätkin puolensa, sillä itse rakastan hämyistä tunnelmaa, kynttilöitä, vilttejä, pörrösukkia, glögiä ja peiton alle käpertymistä. Eilinenkin ilta meni pääosin vilttiin kietoutuen ja siellä naistenlehtiä lueskellen, sekä Gossip Girlia katsellen. Menen muuten jo kauden viisi lopussa ja pakko sanoa, että enää en ole ollut tyytyväinen juonenkäänteisiin!! Kaikki sarjaa katsoneet tietävät, että siellä ollaan nyt pariuduttu vähän ristiin rastiin ja se jos mikä ei ole mielestäni kiva juttu. Esimerkiksi Dan ja Blair, ei ei eiiii!! Miksi lähes kaikki sarjat muuttuvat huonommiksi loppua kohden? On vaan muutamia, jotka ovat onnistuneet säilyttämään hohdokkuutensa finaaliin mutta huom. vaan muutamia.

IMG_2482IMG_2485IMG_2491IMG_2507IMG_2500

Tässä vuodenajassa parasta ovat myös sitrushedelmät, jotka paranevat laadultaan ja hinnaltaan. Esimerkiksi klementiinit ja satsumat ovat nyt pilkkahintaisia ja niin hyviä! Super hyvää naposteltavaa ja noita voisi vedellä vaikka pussillisen kerralla… Itse olen nyt yleisestikin vähentänyt sokerilla herkuttelua ja kyllä huomaa olossa eron. Sellainen turvotus ja pöhötysfiilis on poissa, eikä tarvitse kärsiä jatkuvasta makeanhimosta. Myös iltapäivä väsymys on poissa. Sokeriset herkut kannattaa ennemmin korvata vaikka näillä kauden hedelmillä ja terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Eivät muuten pääse flunssapöpötkään yllättämään, kun ei anneta bakteereille turhaa kasvualustaa.

On kyllä aika hurjaa, että jouluunkaan on enää vaivaiset pari kuukautta. Joulunalusaika on aina aika kiireistä mutta itse nautin kovasti kaikesta siihen liittyvästä. Jokohan muuten voisi laittaa jouluvalot ikkunaan?! ;) Kuka myöntää laittaneensa? Olen aikamoinen joulufriikki ja tykkään ehdottomasti kaikesta siihen liittyvästä. Tänä vuonna voiskin kokeilla gluteenittomia pipareita ja torttuja. Tortut varsinkin ovat niin herkkua, että pakkohan niihin on joku gluteeniton resepti keksiä!

Energiaa päiväänne ja tähän pimeyteen! :)

On my way

5 vastausta artikkeliin “Se aika vuodesta”

  1. Haha täälläkin katsellaan (vähintään) aina viikonloppuisin Gossip girliä, itse olen katsonut kaikki kaudet jo vähintään kerran, mutta poikaystävä on ihan innoissaan Danista ja Blairista :-D Hänen mielestään sopivat paaljon paremmin yhteen kuin Blair ja Chuck.

    • Haha, kumpa meilläkin mies sietäisi tuota sarjaa! :D Mun mielestä taas Chuck ja Blair kuuluvat yhteen. Oon niin harmissani etteivät ole jo naimisissa. ;D Katsotaan mitä vikalla kaudella tapahtuu ;)

  2. No ei kai nyt seuraavaa puolta vuotta pimeää ole :D Esim.maaliskuun alussakin on päivät jo pidentyneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta