Some randoms

 • Rakastan leipoa mutta inhoan kirjoittaa reseptejä ylös. Suurinosa blogissanikin pyörivistä resepteistä siis perustuu pelkkään visuaaliseen näkömuistiin. Olen myös maailman huonoin mittaamaan käyttämiäni aineosia, joten resepteihini kannattaakin aina suhtautua hieman vapaammin. Annetut määrät voi ylittää sekä alittaa. ;) Kannattaa maistella!!
 • Inhoan käyttää korkkareiden kanssa sukkahousuja, stay-uppeja tai nilkkasukkia. Mieluiten siis olen töissäkin ns. korkkarisukilla (jos housut siis jalassa), jotka piiloutuvat korkokenkiin. En tiedä mikä tässä on mutta mielestäni hameet, housut jne. näyttävät aina paremmilta ilman mitään sukkahousumateriaalia olevia härpäkkeitä. Ne ovat myös niin epämukavia…
 • Olen todella nopea konekirjoittaja mutta en osaa kymmensormijärjestelmää. Joskus sen kurssin kyllä ylä-asteella kävin mutta eipä jäänyt silti takaraivoon. Kirjoitan kuitenkin kahdella kädellä ja olen kehitellyt hommaan jonkun oman ”järjestelmän”, sillä olen hyvin nopea kirjoittaja ja pystyn kirjoittamaan vaikka silmät kiinni. Ei kait sillä siis väliä millä järjestelmällä kirjoittaa kunhan kirjoittaa ja nopeasti. :D
 • En osaa elää ilman kelloani. Yksi päivä jätin sen vahingossa Mangon sovituskoppiin, josta se kuitenkin onnekseni löytyi myöhemmin. Tuo vuorokausi ennen, kun sain kelloni takaisin oli tuskaa. Katson nimittäin ajan aina rannekellosta ja vilkuilinkin tyhjää rannetta varmaan sata kertaa päivän aikana. Mielestäni kello on myös tyylikkäin asuste jonka ranteeseen voi sujauttaa. Kello on myös aikuisen ihmisen merkki, aikuisella TULEE olla kello. :)
 • Sekoitan usein viikonpäiviä keskenään. Milloin menen jo torstaissa vaikka on keskiviikko ja päinvastoin. En tiedä mikä tässä on mutta näin käy lähestulkoon joka viikko. Työpöydälläni onkin kalenteri, johon laitan raksin aina kuluneen päivän päälle jotta hahmottaisin viikon paremmin. Mummeli mikä mummeli. :)
 • Silitys on mielestäni ihan hirveää. Rauta kyllä löytyy taloudesta mutta arvatkaa vaan silitänkö usein… Ostan yleensä paitoja, jotka ovat materiaaliltaan sellaisia, että pysyvät pesunkin jälkeen kuosissa. Ryttypaidat ovat niin raivostuttavia. Välillä tulee kuitenkin hairahdettua jos löytyy joku oikein kiva ja tällöin sitten hampaat irvessä silottelen…
 • Toinen nimeni on Anniina. En muuten edes tiedä miksi, joten pitääpi kysyä äidiltä ensi kerralla. Kolmatta nimeä multa ei löydy.
 • En tykkää kirjoittaa kaikilla kuulakärkikynillä ja vaihdankin usein mielestäni huonon kynän parempaan. Huono kynä on siis sellainen kova, josta tulee ns. kylmää ja ohutta jälkeä. Hyvästä taas tulee pehmeää paksua tekstiä ja sillä on mukava kirjoittaa. Tämä on outo homma ja joskus vähän haastellinen. Kannankin kalenterinsyrjässä aina mukana sellaista täydellistä kynää, jolla on mielestäni mukava kirjoittaa ja jälki on myös hyvää.
 • Tosi naisellista mutta mulla on usein huonosti lakatut varpaankynnet. Lakkaan ne tosiaan ehkä kerran kuussa ja ikävä kyllä kynsilakka lähtee niistä pikkuhiljaa, enkä yleensä jaksa korjailla lakkaa kuten vaikka käsien kynsissä. Lakkaan yleensä kerran kuussa sen kerroksen vanhojen päälle…
 • Kauhistelen asioita. Tämä on osittain sellaista vitsiä, koska avokkini ”inhoaa” sitä. Kiusaankin häntä lähes päivittäin kauhistelemalla kuinka joku on tehnyt sitä tai tätä. Mulla on tapana myös tuoda vähän väriä juttuihin jtta niistä tulee mehevämpiä. :D

IMG_2423

On my way

6 vastausta artikkeliin “Some randoms”

 1. Olen itsekin todella tarkka kuulakärkikynistä! :D Olen huomannut, että monet ”mainoskynät” toimivat todella hyvin; ihanan pehmeästi.

  • Hahah, no kyllä! Ja sillä on muuten niin väliä millä kirjoittaa. ;)

  • Kiva kuulla! Oon tehnyt näitä aika monia ja välillä mietin toistanko itseäni. Hyvä jos en. ;-)

 2. Sukkahousut on ihan kauheita, tosi vaikee löytää sellaisia, jotka on oikeesti miellyttävät päällä + ohuet sukkikset rikkoutuu aina, HYI :)

  • No sanos muuta, yöks! Kauheinta on musta käyttää sukkiksia housujen alla, hyiiiii!!! Oikeestaan ainoat mitä siedän mekkojen alla on stay-upit. Ihan sama onko kuinka lämpöset talvella mutta ne on edes vähän inhimillisemmät. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta