Matkakortti = Kliento kanta-asiakaskortti

*Yhteistyössä Kliento Suomi.

Matkakortti on yhtä kuin kanta-asiakas etukortti. Kuinkahan moni Helsingin, Turun tai Tampereen seudun matkakorttia käyttävä tietää tämän? Itse olin ainakin ihan äimän käkenä kuultuani, että omaa HSL:n vihreää joukkoliikenne korttiani voi nykyään käyttää ihan rahan arvoisiin etuihinkin, mitä? Miten minulta on voinut mennä moinen ohitse?

Tänä päivänä, kun etukortteja on jos jonkunlaisia on mielestäni aivan erinomainen idea yhdistää edut johonkin lähestulkoon jokaisen kaupunkilaisen lompakosta löytyvään korttiin. Yleensä etukortit myös maksavat erikseen, joten on kyllä siistiä kerrankin saada kortti, joka ei maksa erikseen yhtään mitään! Itse kaupunkilaisena kävinkin heti tutustumassa Klienton nettisivuilla heidän Helsingin-seudun etuihinsa ja löysin sieltä jo todella monta mielenkiintoista. Valikoimista löytyy mm. ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, kampaamoita, kosmetologeja, kulttuuria ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Kaikki kaupunkikohtaiset edut voi käydä tsekkaamassa Klienton nettisivuilta TÄÄLTÄ.

IMG_2655

Pääsin Klienton kautta tutustumaan yhteen haluamaani etu-ravintolaan ja päädyin puhtaasta mielenkiinnosta Amigoon. Kyseinen ravintola on niittänyt tuttavapiirissäni aikamoista krediittiä ruoan laadusta, sekä ravintolan tunnelmasta joten oli hienoa päästä itse tuo kokemaan! Viime lauantaina suunnattiinkin avokin kanssa dinnerille Amigoon, jossa vierähti kevyesti se parituntinen hyvästä ruoasta ja seurasta nautiskellen. Me tehtiin vaan se klassinen virhe, eli vedettiin jo alkupaloilla masut niin täyteen jonka jälkeen pääruoan syöminen teki aika tiukkaa. Jälkkäreistä puhumattakaan, jotka oli tällä kertaa ihan pakko skipata. Ruoka oli vaan niiiiin hyvää!! Alkupalaksi etanoita ja juustoja, pääruoaksi Saku valitsi klassisen pippuripihvin ja itse päädyin jättikatkarapuihin lime-paprikakastikkeessa. Tuon oman annokseni jälkeen iski kyllä jonkunlainen jättikatkarapuhimo ja päätinkin, että noita on pakko opetella itsekin valmistamaan.

Kokonaisuudessaan tunnelma, palvelu, ruoka ja yleisfiilis aivan erinomainen. Nyt en yhtään enää ihmettele miksi tämä Tehtaankadulla sijaitseva ravintola on niin suosittu. Kliento-kortilla (eli siis matkakortilla) saimme tietenkin myös alennusta ruoastamme. Amigossa kaikki a`la carte annokset ovat -10 %, mikä tuntuu lähes 30 euron arvoisissa annoksissa ihan kivastikin. Ja jos joku mielii pöytää ravintolaan esimerkiksi juuri perjantaille tai lauantaille, suosittelen varauksen tekemistä. Muutama muukin on nimittäin huomannut paikan laadukkuuden. :)

IMG_22942015-10-24IMG_2298IMG_2292-001IMG_2295IMG_2311IMG_2317

Sen lisäksi, että matkakortilla on jatkuvia voimassaolevia kanta-asiakasetuja, kortti toimii myös lounaspassina. Jos tahtoo esimerkiksi keskittää lounaansa johonkin tiettyyn Klienton yhteistyö-ravintolaan on sinulla mahdollisuus vastaanottaa etuja, joita usemman käynnin leimaamisesta tulee. Kätevää! Passi on matkakortissa itsessään, eikä sen lisäksi tarvita mitään erillistä vanhanaikaista paperileimakorttia.

Kanta-asiakaskortista löytyy lisätitetoa Klienton nettisivuilta, sekä heidän Facebook-sivultaan. Kannattaa ehdottomasti tsekata jos omistat HSL:n, Tampereen joukkoliikenteen tai Turun seudun Föli-kortin. Sieltähän saattaa löytyä vaikka suosikki raflasi tai kampaamosi! Jos sen sijaan et omista matkakorttia, on ilmaisia Kliento-kortteja jaossa jokaisessa heidän yhteistyöpaikassaan jossa etujakin on tarjolla. Kyseinen etukortti on meidän jokaisen etuoikeus. :)

Nyt oikein mahtavaa perjantaita ja matkakortit tehokäyttöön! :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Matkakortti = Kliento kanta-asiakaskortti”

  • Eikö. :) Suosittelen ottamaan matkakortin nyt ihan aktiivikäyttöön, siitä on moneksi. :)

 1. Ohhoh, aika mielenkiintoinen! En oo koskaan kuullut tästä mutta onhan nyt pakko tutustua. :)

  • En itseasiassa minäkään vielä muutama kuukausi sitten. :) Kannattaa kurkata nettisivut ja ottaa kortti tosiaan käyttöön!

 2. Poikkean aivan tekstin aiheesta, mutta nyt on pakko kommentoida.
  Selailin tässä juuri blogeja ja koitin löytää itselleni uutta luettavaa blogien saralta. Alkoi oikeen ärsyttämään, kun ei löydy mitään laadultaan hyvää ja kiinnostavaa. Heti tuli mieleen On my way- blogi ja sen kiistämätön laadukkuus! Niin ärsyttäviä nuo sumeat kännykällä räpsityt hämärät kuvat todella useissa muissa blogeissa! Niistä jää niin tunkkainen kokonaiskuva. Tekstikin tuntuu olevan monessa blogissa todella sekavaa luettavaa. Todella ärsyttävää. Joillekin oma blogi tuntuu olevan ennemmin rasite kuin ilo.

  Sinun blogisi on kultaa! En monia hyviä blogeja ole löytänyt, vain paria hassua seuraan, niissä aina on silleen JES kun huomaa että on tullut uusi postaus.
  Pakko antaa propsit näistä niin ihanista, valoisista ja aistikkaista tarkoista kuvista jotka luo sun blogiin todella freesin kokonaiskuvan. Ja teksti ei tosiaan jää kuvien varjoon! Sun tekstejä on niin mukava lukea, kevyet kappalejaot ja selkeä suomenkieli. Plus sitten aiheet joista kirjoitat ja ylipäänsä sun tekstien olemus ja hauskat sanavalinnat, sun teksti ♡..
  En usein blogeihin kommentoi mutta nyt oli kyllä pakko tulla sanomaan miten laadukasta luettavaa sun blogi on! Ja se on tavattoman ihanaa miten vastaat lukijoidesi kommentteihin ja otat jokaisen kommentin vakavasti, tuntee itsensä tervetulleeksi tänne blogin sivuille. Vastauksistakin huomaa että sulle on oikeesti väliä että porukka kommentoi. Pysy sellaisena kuin oot. Oot huippu ja samoin sun blogi!

  • Ihana kommentti, KIITOS! <3 Ihan mieletön palaute, arvostan. Ja todella huikeaa, että olet tuota mieltä blogistani. Tsemppaa niin paljon jatkamaan. Suurkiitos ihana!! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta