Kaakaon makuinen hera, mikä positiivinen yllätys!

Olen aina ollut vähän epäluuloinen palautusjuoma-jauheiden käyttäjä. Ensinnäkin niiden sisältämät makeutusaineet sun muut hötöt eivät ole koskaan oikein innostaneet ja ylipäänsä palkkareiden maku on mielestäni ollut pääosin etova, tai oksennuksen kurkkuun nostava. En myöskään treenaa mitenkään hurjaa lihasmassaa keräten, joten en ole oikein kokenut tarvitsevani palautusjuomaa. Yhtälailla se palauttava voi olla ruoka, joka on syöty puolen tunnin sisään treenien jälkeen. Omalla kohdallani tämä on mahdollista, sillä salimme sijaitsee ihan kotimme vieressä.

Pitkään mulla on kuitenkin ollut himassa Luontaistukun *maustamatonta Heraproteini Standardia, jota olen käytänyt mm. smoothieissa ja banaaniletuissa yhtenä aineosana. Kyseinen jauhe on tuonut kivasti rakennetta etenkin banaanipannareihin ja noh, onhan siitä tullut ihan hyvä fiilis, että saa varmasti extraprodea. Mä en kuitenkaan ole koskaan laskenut proteiininsaantia tai muitakaan lukuja ruokavaliostani, joten en nyt erityisemmin tiedä tekeekö ruokalusikallinen tai kaksi tätä päivässä keholleni ihmeitä. Se on vaan ehkä se ajatus siitä, että käyttää jotain lisäproteeinia tavallisen ruoan lisäksi. Eipä se ainakaan huonoksi voi olla?

IMG_2662

Taannoin miesystäväni alkoi puhumaan siitä, kuinka tarvitsee uuden palautusheran ja laitoinkin samantien tilausta menemään yhteistyökumppanilleni Luontaistukulle. Hän valitsi kaikkien herojen joukosta nimenomaan tämän *Heraproteiini Premiumin, joka sisältää poikkeuksellisen suuren määrän proteiinia (84%). Mauksi hän valikoi kaakaon, josta en itse kyllä erityisen ilosta hyppinyt mutta eihän hera minulle tullut. Päädyin sitä kuitenkin maistamaan tuotteen saavuttua ja olin täysin yllättynyt! Miten kaakaon makuinen hera voikin olla näin hyvää? Pelkäsin myös vatsaoireita, koska tämä hera on tehty maitoon (ei edes VL) mutta eipä tämä aiheuttanut mitään ikäviä sivuvaikutuksia. Nyt tätä heraa on tullutkin käytettyä sen makeuttamattoman sijaan mm. banaanipannareissa, joihin antaa todella kivan suklaisen säväyksen. Uskaltauduin yksi päivä juomaan jauhetta myös kookoksen makuisen juoman kanssa ja olikin ihmeen hyvää! Ehkä mä jatkossa opettelen tekemään tästä osan ruokavaliotani.

Ylipäänsä näissä palautusjuomajauheissa on eroja. Olen tosiaan maistanut jos jonkunlaista makua ja saanut niistä kaikista aina pahoinvointia. Ensimmäiset aidosti hyvät herat ovat löytyneet Luontaistukulta. Heidän urheiluravinteensa valmistetaan luonnonmukaisesti, eikä tuotteissa käytetä aspartaamia tai muita keinotekoisia makeautusaineita. Omalla kohdallani syyn uskon löytyvän nimenomaan tästä seikasta. Kun tuote ei maistu ällöttävän keinotekoiselle, se sopii itselleni. Tuotetta on myös miellyttävä käyttää, koska sen tietää olevan laadukasta. Kiteytettynä hinta-laatusuhde siis kohtaa erinomaisesti.

IMG_2665

Aika monia postauksia olen palkkareista blogini matkan varrella tehnyt ja teiltäkin muutamaan kertaan kysellyt mitä heroja käytätte. Tällä kertaa en siis nosta sitä kissaa pöydälle, jokainen käyttäköön sitä mikä sopii itselleen parhaiten. Musta on kuitenkin kiva vinkata tuotteesta, jonka olen itse hyväksi todennut eli kyseessä ei ole missään nimessä puolueellinen maksettu yhteistyö, vaan omakohtainen kokemus ja positiivinen yllätys. Ihan mukavaa, että niitäkin välillä vielä tulee. :)

Oikein ihanaa maanantaita jokaiselle! Toivottavasti tästä viikosta tulee hyvä viikko! :)

*Luontaistukun tuote saatu blogin kautta // Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta