Perjantai-illan totuudet

 • Tykkään juoda kahvini isosta (mieluiten valkoisesta) mukista. Kuulun siis niihin ihmisiin, joiden mielestä sillä on välilä mistä kahvinsa juo. Sellaisesta pienestä kahvikupista juotuna se on kaikista pahinta! Pahvimukissakin taas on tietty sivumakunsa jolle en anna hirveästi pisteitä… Parhaalle maistuu isosta posliinisesta megamukista!
 • Inhoan tekstailua, whats uppia ja kaikkea muutakin puhelimella kirjoittamista. En tajua miten jotkut jaksavat kirjoitella megapitkiä tekstejä varsinkaan iPhonella, jossa on niin pienet ne kirjasimet?! Argh… Aina tulee kirjoitusvirheitä ja sormet väsyy. :D
 • En ole koskaan ollut kiinnostunut extremestä tai muusta hurjapäisestä toiminnasta, jossa koetellaan omia äärirajoja. Benji on siis hyppäämättä enkä tule sitä koskaan hyppäämään. Pelkään nykyään myös vuoristoradassakin… Arkajalka mikä arkajalka, mutta ei se minua haittaa.
 • Löydän todella harvoin täysin istuvia farkkuja. Yleensä jos housut istuvat vaikka reisistä niin vyötärö on lörö, tai sitten taas päinvastoin. Mulla on myös aika lyhyet (suomalaiset) jalat, joten esimerkiksi Zaran housuista joutuu aina kääntämään tai leikkaamaan lahkeet. Ainoat oikeasti ihan täydellisesti itselleni istuvat farkut ovat boyfriendien lisäksi Dr. Denimit. Vaikka niitäkin mä kyllä aina leikkelen, hih.
 • Ja sitten se vaijettu salaisuuteni… Olen nimittäin osallistunut kerran elämässäni Miss Suomi -skabaan. En kuitenkaan päässyt kymmenikköön (varmaan niiden säärieni vuoksi. :D). Toiset kehottivat yrittämään uudestaan mutta näin jälkiviisaana olen todella onnellinen, että lopetin tuon misseilyn tarpeeksi ajoissa.
 • Mua ällöttää hiuskarvat märällä suihkun lattialla -tai lattialla ylipäänsä. Mulla, kun on vielä niin tumma tukka niin hiukset näkyy todella selvästi. Pahin on tosiaan semmoinen puolimärkä suihkun lattia… Ugh. Vetelen niitä paperilla aina monta kertaa päivässä.
 • Tykkään silmälaseista, näytän niissä jotenkin niin fiksulta ja aikuiselta. Nyt onkin taas rillikuume ja tekisi mieli hankkia jotkut överisuuret, vähän boheemimmat lasit. Eniten toppuutusta lasiostoille kohdallani laittaa kuitenkin niiden hinta… Kun on vahvuudet ja haluaa vielä hienot hionnat, hintaa niille tulee helposti 500-600 euroa.
 • En ole oikein koskaan ymmärtänyt ”pullakahveja”. Miksi kahvin kanssa pitää syödä pullaa, miksi ei vaikka suklaata? Pulla ylipäänsä on jotenkin niin kummallinen herkku. Musta tuntuu, että se on enemmänkin jäänyt vaan sieltä ajalta jolloin ei ollut vielä niin isoa skaalaa kakkuja sun muita herkkuja? Vai tunnustautuuko joku oikeasti pullalover lukijoideni joukosta? :D
 • Vaikka omaan hyvät hiukset, silti välillä haaveilen tuuhennoksista. Olisi ihanaa saada sellainen kunnon harjas, suuruudenhulluutta. Aina jossain kohtaa tulen kuitenkin järkiini, eihän se kannata…

IMG_8449

PS. Ikävä kesää!!

On my way

6 vastausta artikkeliin “Perjantai-illan totuudet”

 1. Kanelikahvi ja kunnon jätti kaneli-korvapuusti!! Mun ei tee ikinä muuten mieli pullaa, mutta toi kombo! Siksi pullakahvit! <3_<3 :D

  • Haha, no kuulostaa kieltämättä ihan hyvältä. :D

 2. Mäkään en kyllä tykkää noin ylipäänsä kahviloiden pullista, yleensä ne on melko kovia ja kuivia. Mutta sitten kun puhutaan äidin tekemistä vastaleivotuista korvapuusteista niin ne on kyllä niin ihania!! Mutta tosiaan ennemmin mä kahvilassa ollessani otan kahvin seuraksi vaikka sen suklaa konvehdin mutta tuo pullakahvittelu on semmosta harvinaista herkkua :)

  • Joo. :) Mä en olekaan hetkeen vastaleivottua pullaa syönyt… Koskaan ei meinaan tuu leivottua pullia ja äidinkin luona käyn niin harvoin.

 3. Toi tekstailu – aivan sama juttu!!!! :) Haha! Oon miettinyt oonko maan päällä ainoa, joka vihaa sitä! Juurikin noin, sormet väsyvät ja ihan koko ajan tulee kirjoitusvirheitä, koska näppäimistö on niin pikkuruinen, argh! Just tästä syystä en todellakaan jaksa ”whatsapata” ollenkaan.

  Pullakahveja sen sijaan rakastan! Mutta ne on harvinaisia herkkuhetkiä, esim. kylmänä talvipäivänä kuppi kuumaa ja megaiso korvapuusti Esplanadin kahvilassa. <3

  • Yeep! No juurikin nuo syyt. :D

   Itseasiassa tiedän sen Espan puustin, taitaa olla aika suosittu pulla kyseessä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta