Videopostaus: Remington PROtect straightener

Jälleen olisi videopostauksen aika! Tällä kertaa pääosassa ovat hiukset ja se kuinka muotoilen niitä *Remingtonin uudella PROtect-muotoiluraudalla, josta jo aikaisemmin täällä mainitsin.

Hiukset ovat aina olleet itselleni todella tärkeä osa naiseutta ja ikäänkuin kruunu, josta tahdon pitää hyvää huolta. Monesti ulkoiset tekijät kuitenkin hankaloittavat tätä prosessia ja esimerkiksi stressi, ruokavalioongelmat, ilmasto, väärät hoitotuotteet jne. saattavat viedä hiusten hyvinvointia huonompaan suuntaan. Itse pyrin mahdollisimman kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin ylläpitoon, eli monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, laadukkaat hoitotuotteet, sekä mikä myös yllättävän tärkeää, hyvät muotoiluvälineet. Kokonaisuus koostuu pienistä valinnoista ja niillä jokaisella on merkityksensä tässä hiusgeimissä.

Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta itse videoon! Toivottavasti olen jo hitusen kehittynyt kameran edessä olemisen suhteen ja jatkossa voisikin sitten kehittää hieman tuota jälkiediittiä… Aloituskuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. ;)

*Remingtonin muotoilurauta saatu blogin kautta testiin.

On my way

9 vastausta artikkeliin “Videopostaus: Remington PROtect straightener”

 1. Tykkäsin videosta, vaikken niin kiinnostunut tuosta raudasta ole :) Kiva nähdä välillä liikkuvassa kuvassa, kuka on tekstien takana. Seuraavaa videoo odotellessa!

 2. minuun ei kyllä uponnut rauta ;D ei noita öljyjä kovin moneen kertaan riitä ja itse käytän hiusöljyjä joten sama kun laitan sen hiustenpesun jälkeen :D

  • Kyllä pitäisi riittää, viiden vuoden ajaksi ja siinä oli vielä joku tyyliin useampi kerta päivässä mitä saa käyttää. Mutta toki kukin tyylillään, en mä tässä pakkomyy kenellekään mitn. :D

   Itse olen huomannut eron normirautaan juurikin pehmeydessä, kiillossa ja hiuksien lopputuloksesta ylipäänsä. :) Mä en myöskään tykkää läträtä öljyjen kanssa joten tämä sopii itselleni paljon paremmin. Ei tule rasvatukkaa vaikka kuinka rautaa käyttäisi. ;-)

 3. Hei, en huomannut eroa lähtotilanteen ja suoristetun tukan välillä, mutta voi olla että tältä näytöltä on hankala se nähdä.
  En oikein ymmärrä miksi ylipäänsä pitää suoristaa hiukset, jos ne on luonnostaan suoria. Tämä siis ei ole mikään kritiikki :) ihan vaan mielenkiintoista, antaako se suoristus esim. volyymiä tai huolitellun lookkin vai mikä sen tarkoitus oikein on, jos omat hiukset jo valmiiksi suorat?

  • Se on ehkä kameran kautta vaikea huomata mutta kyllä mä itse huomaan eron jos tukkaa olen raudalla läpi käynyt.

   Mulla ei siis ole luonnostaan suora tukka. Eli föönaan hiukset aina suihkun jälkeen jottei niihin jää lainetta. Ja oikeastaan en ehtisikään luonnostaan kuivattamaan, varsinkaan viikolla. Videossa olen aamulla pessyt hiukset ja puhaltanut ne föönilla. Siksi siis olivat lähtötilanteessa jo suorat.

   Huomaan kyllä itse miten tuollainen raudalla työstäminen antaa hiukseen nimenomaan volyymia. Videollahan käännän vähän latvoja mikä taas boostaa lopputulosta. Ja jostain syystä mun tukka ei myöskään rasvoitu juurikaan jos olen sitä käsitellyt. Jos taas tukka on luonnontilassa se rasvottuu paljon nopeammin.

 4. Sun videoita videoita on kyllä tosi mukava katsoa, osaat olla tosi luontevasti kameran edessä :) seuraavaa videota jo odotellessa! Sellanenki video ois kiva jossa esimerkiksi esittelisit jotaki uutuus vaateostoksia tms! :)

  • Huippu kuulla Silja! :)) No mäpäs katson jos Budapestin jälkeen sellaisen tekisi. Sieltä tulee meinaan hankittua varmasti jotain, ainakin kentän vakkariostot. :D

 5. kiitos mielenkiintoisesta videosta, sulla on kyllä aivan upeat hiukset:)<3 pitäisi ostaa uusi fööni, niin tätä voisi todellakin harkita:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta