Tiistain totuuksia

 • Selaan ihan liikaa somea. Tällä tarkoitan siis uppoutumista puhelimen ihmeelliseen maailmaan. Viime viikolla itseasiassa luin kuinka Ruotsissa on laitettu liikenteeseen varoituskylttejä, joissa varoitetaan ”somettavista ihmisistä”. Tavallaan huvittava homma mutta jollain tapaa tämä sosiaaliseen mediaan liikaa uppoutuminen vähän surettaakin. Olisi paljon parannettavaa itsellänikin. Missä on se Jutta joka joskus luki kirjaa ratikkamatkat?
 • Otan harvoin mistään ostoksista kuitteja. Tämä on oikeastaan enemmän sääntö, kuin poikkeus mutta minkäs pinttyneelle tavalleen voi. Jokainenhan tietää miten tärkeää kuitteja olisi säilöä, etenkin vaateostoja tehdessä. Onneksi nykyään on Facebookin kirppisryhmät. :D
 • Ainut asia josta saan oikeasti kylmiä väreitä on se, kun posliinilautaseen osuu oikein kunnolla haarukka tai veitsi. Ei siis siten kuin normaalisti syödessä, vaan oikein kunnolla särähtäen. Tiedättekö mitä meinaan? Joku esimerkiksi lihaa leikatessa oikein painaa sitä veistä lautaseen niin, että vihlaus kuuluu. Hyi, tuo on ollut kylmien väreiden aiheuttaja kohdallani jo lapsesta saakka.
 • Rakastan suihkussa oleilua. Vähemmän ekologista joo, mutta niin ihanaa. Monesti käyn suihkussa ihan vaan huvikseenkin ja vietän siellä aikaa. Esimerkiksi töiden jälkeen kotiin tullessa on niin paljon parempi fiilis koko illan, kun on käynyt suihkun kautta. Kokonaisvaltaisen puhdas ja raikas fiilis. En halua edes kuvitella kuinka jotkut ihmiset peseytyvät kerran viikossa, hyi…

IMG_3469

 • Olen viime aikoina innostunut Lotosta ja muista arpapeleistä. Tähän on tietysti kirittänyt pienet voitot Ässä-arvoista mikä oikeasti todistaa sen, että pelinhimo on olemassa. Nettipelien maailmaa en ole kuitenkaan koskaan ymmärtänyt, vaikka niitä niin kovin somessakin mainostetaan… Veikkaan ettei voittoja tosiaan tule ihan niin usein kuin annetaan ymmärtää. Pelifirmat maksavat jengille, jotta he esittävät voittaneensa. Näin minä luulen, vai löytyykö täältä joku oikeasti sievoisen summan netissä voittanut? Pokeri on tietysti asia erikseen, sillä siinä vaaditaan jo taitoa enemmän kuin onnea.
 • Olen kuulemma peittovaras. Varastan meidän suuren parivuodepeiton lähestulkoon joka ikinen yö unissani ja oikein kääriydyn siihen somasti. Tykkään kyllä kuohkeasta ja muhkeasta peitostamme mutta näistä varkauspuuhista en muista yhtään mitään aamulla…
 • Jos kerään irtokarkkilaarista karkkeja, valitsen ne kaikista kirpeimmät yksilöt, paljon suklaata ja lakuja. Vaahtokarkkeja unohtamatta! Tavallisista hedelmäkarkeista en ole koskaan pitänyt, saatika sitten jostain kovista Fazerin Parhaista. Myös marmeladit kuuluvat inhokkilistalle…
 • Inhoan beigejä alusvaatteita. Harmi vaan, että valkoisen paidan kanssa on käytettävä beessiä tai nudea, you name it. Mielestäni nuo vaan näyttävät aina yhtä karseille… Tulee mieleen ne mummokalsarit.

IMG_3462

On my way

7 vastausta artikkeliin “Tiistain totuuksia”

 1. Haha toi suihku. Mulla sama juttu :D istun aina suihkussa ja vaan oon. Mieheni aina ihmettelee tätä :D pesetkö muuten kuinka usein sun hiukses? Ja onksul jtn hyvää saippuaa suositella? :)

  • Haha. Mä en kyllä istu siellä mutta muuten chillaan. :D Pesen tukan joka toinen päivä suunnilleen. Saippuoista käytän ihan Palmolivea pääosin. Niissä on ihana koostumus. :)

  • Mäki katoin että on hyvän värinen huulipuna :). Täytyy varmaan hakea itelle samanlainen.. :D sokoksella muistaakseni jotain 20€ maksaa. Paljon yli 20€ maksavaa punaa en raaski (ei ole varaa :D) ostaa ainakaan tällä hetkellä.. Toisaalta menee paljon enemmän rahaa kun ostan punia joihin en sitte kuitenkaan ole tyytyväinen ja niitä huulipunia löytyy useampi.. Macin huulipunia en ole koskaan kokeillut, mutta nyt varmaan täytyy kyllä semmoinen hommata koska tuo sävy mitä sulla on näissä kuvissa on juuri semmonen mitä olen hakenut ;D

 2. Ensimmäinen ja viimeinen täsmäävät täysin minuunkin!

  Harmittaa aika usein, että niin helposti selailen somea kännykällä, harvemminkin riittäisi mainiosti. Kirjoja luen paljon harvemmin kuin ennen ja lähinnä pidempien viikonloppujen ja lomien aikana, tekee mieli lueskella ihan tavallisina arki-iltoinakin etenkin nyt talviaikaan, eli kirjastoon mars!

  Beiget alusvateet ovat minunkin inhokki, eivät mielestäni ole nättejä vaikka olisikin nätti kuosi, pitsi tai vastaava. Mutta minkäs teet, kun niitä nyt vain on pakko käyttää vaaleiden vaatteiden alla…

  • Yep! Some on kyllä paha koukuttaja. Ja beiget kyllä niin nihkeitä mutta kuten sanoit pakko mikä pakko. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta